Анкета и всичко за новото Мондео

Започната от ForeverFord, 07 Декември 2011 16:20:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Как според вас трябва да изглежда новото Мондео???

Вариант 1
Вариант 2
Вариант 3

ForeverFord

Вариант 1

Вариант 2

Вариант 3

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Vasilev

Доста ми се иска да изглежда като вариант 3, но като гледам фокусообразната муцуна от вариант 2, май то ще е.

Bobi

Според мен фокусоподобната муцуна е доста сполучлива при Мондео...

Vasilev

Определено е по-добре от Фокуса. А и има нещо в линиите, което ми напомня на Мондео МК3.

VENTCI

Автомобилите от вариант 2 и вариант 3  грубеят - остава вариант 1

Чебурашка

Гласувах за номер 1 защото най-много прилича на сегашните фордове  ::),

Alexi

всъщност 1 и 3 доста си приличат ,2 е подобен на фокуса да но го виждам за първи път .. да не забравяме че това са фотошоп интерпретации на базата на купето Евос което беше промотирано като прототип скоро .. мен лично 3 най ми допада ,лошо гледа

amplified

Нито едно не прилича на  Мондео.
Между другото фокус и мондео според политиката на форд от няколко години е да са като братя и затова мисля (по-точно фокус го правят умалено братче на мондео - подобни, но по-малки фарове и т.н.), че ще бъде вариант 2.

PcMan

Особено ако ще е като фокус мк3 - глобален модел, то ще бъде вариант 2 100 процента. Вар. 2 има черти на американските фордове, и то не една две. Отвсякъде крещи "глобално мондео". Нямат много общо с предното, но ще видим какво ще да е - дано сполучат, защото на много производители новите им модели са просто казано грозни, както е фокус мк3 в някои модификации (за отвън говоря).

ForeverFord

Моето лично мнение е че искам мондеото да не прилича на други модели,искам да сме единствени.На снимките които са при Вар.1 предница на Evos с леки промени,задница Audi A7,при Вар.2 предница фокус,задница на някои американски форд,при Вар.3 все едно гледам Evos с 4-ри врати и по-голям.Лично на мен най ми допада Вар 1 

ForeverFord

Ровейки се в Фасе видях една препратка към  един германски сайт в които  има инфо за новото мондео вече с доста променени  външности,за сега само снимки,като има и инфо в бългаските сайтове ще го кача

PS-Като гледам снимките май май ще бъде смесено от Вариант 1 и Вариант 3

Ето и една снимка на задницата на Вариант 3

Alexi

Чебурашка

На мен пък ми прилича на  вариант 1,който ми харесва

ForeverFord

Eто и едно spy видео на новото Мондеоо ,изглежда че провят накакви настройки  ::)

2013 Ford Fusion (Mondeo) Spy Video