Какво купих за колата днес?

Започната от Bobi, 03 Ноември 2011 04:25:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Alexi

мобилните са с радар ( той се вижда като преминаваш покрай тях ) стационарните са без радар

SICKandPROUD

Цитат на: Marlboro Classic в 05 Май 2013 01:15:53
Това хваща само старите радари, докато хване някой по-нов или постоянна камера, вече ще е късно.
Съжалявам, но не мога да се съглася, че хваща само по-старите радари, имам точно същия модел на Уистлър и си засича като пич радарите поне 200 метра преди да са ти махнали със слънчогледа, вече 3 пъти ме спасява и си избих парите за има- няма 6 месеца, а и този модел има "поп" режим и хваща радарите дори да са на stand by. Иначе камери в патрулки засича , ако има друга кола пред теб , а за постоянно сложените спасение няма...

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Alexi

не знам за кога говориш ,но поне от година не спират за превишена скорост .. просто те снимат .. и обикновено са застанали така ,че като се появиш пред тях вече са те снимали нямаш време да намалиш - зад завой/хълм е класика особено на места с нелепо ограничение ..

pantata

По тъмно си те спират, имам фиш от преди месец покрай Севлиево ;)

SICKandPROUD

Спират си като стой, та гледай. Преди около 2 седмици бащата го спряха за превишена до Раковски, там имат една отсечка поне 3 километра прав път с разрешено 50 км. По живо и здраво с фиш за 50-так си го пуснаха. Това в 12 по обяд...

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Pyrhel

Излъчват, излъчват, как ще знае дали да пусне светкавицата или не нощно време :)
Хващат се, ама от 10 метра, когато е вече късно...
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

momo76

Стационарните излъчват постоянно и детектора ги лови. Много зависи как е наместена камерата, някой ги хваща отдалечко и има малко време да се понамали, други ги хваща точно в монента когато прави снимката, има и едни дето не ги хваща, ама то като се загледаш си е празна кутия и камера няма :)). Детектора ги лови на К или Ка банд.
тези мобилните са друга бира - там си е обикновен радар ТР-4 с добавена камера. Когато са зарязали колата да си щрака сама радара работи постоянно и се лови доста отдалече. Ако са си в колата малките зелени човечета, обикновенно го пускат като видят колата и тогава гориш. На мобилните детектора пищи на Х банд.

G_o_c_e_v

Още не съм я купил, но поръчката е потвърдена, което е равносилно на купена...
Предна броня за Фоко на цена 62,5 лв + безплатна доставка до адреса ми ^-^
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Alexi

избърза ,с тая можеше да блъснеш още поне 2-3 кучета :))

G_o_c_e_v

М то не е късно още, доставка до 5 работни дни... от там на сетне, докато се наканя да си купя боя... и гледаш станало септември месец и за събора трябва да е като нов
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Pyrhel

200мл K&N спрей за филтри - 15 лева ^-^
Понеже тука у Българията сме много богати се продава за 40...

TourneoRS

Как така само за спрея си дал 15 лв , той комплекта си струва 30 лв в обикновен магазин . ::)
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Bobi

Специален поздрав за моя приятел Mitakinen. Чисто нова оригинална добавка от S пакета за Фокус. Поръчал съм и за предницата  (love)

pantata

Буфер за под седалката, чакам го да дойде до края на следващата седмица :)

tha22don

Днес наобиколих един Фокус Ghia за части и взех, че спазарих компютърчето, което показва разхода и температурата....знам, че нямам окабеляване така, че остава на рафта, ако се навия да си изпорежа окабеляването....

ganador

Каква цена излезе компютърчето? Че и аз нямам кабеляци, но бих го монтирал веднага.

Alexi

това би прозвучало като виц ако не ти бях чел темата :))

mike28

Цитат на: pantata в 22 Май 2013 19:03:14
Буфер за под седалката, чакам го да дойде до края на следващата седмица :)

Това за да прави масаж на дупенцето, предполагам?  :D
На мойта й купих нафтичка за 30 кинта.

tha22don

Цитат на: ganador в 24 Май 2013 10:10:25
Каква цена излезе компютърчето? Че и аз нямам кабеляци, но бих го монтирал веднага.

"Непосилните" 20лв. :) имам и едно английско, което е огледално на нашите - то ще седи за части, ако това, което взех му има нещо :) С колегата Венелин "пазаруваме" от един и същи Фокус на части ;)
Имам да чета pdf и на първо време ще го включа май към не-толкова критичните кабели. Има да се взема лост с инфо бутон и датчик за външната температура. Датчика за течност за чистачките мисля да го пропусна.

Alexi

масло Кастрол и филтри за 2 обслужвания ( без горивен ) - 73 паунда ..

moni74

Тоя Кастрол на колко ще го сменяш?

----------------------------

Alexi

както обикновено ,на 11-13к .. при условие ,че тубата няма 50 лв закво да мъча колата със старо масло

supertorr

Масло 6л./ формула ф/- 71.50лв
Смяна -10лв
Маслен, горивен, поленов-65 лв

Pyrhel

Пълнене на климатика и масълцето му.

amplified

whaaazp

аиде честито!

Не мога да повярвам  :P

Alexi

тая дали ще изкара повече :))

Bobi

Ееее, тъкмо ти бяхме купили мп3 плеърче "Diva"  :-[.
Честито, братле и дано изкара поне 20 години  :))

Alexander

Цитат на: amplified в 08 Юни 2013 13:22:42
  ^-^

Хмммм, тази става ли за Мондео, защото съм почти сигурен че е от Фокус. На Мондео-тата е по-обла...? Ако случайно не става, си я запазвам още от сега!!
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

amplified

Панелите се разменят и става.
Има една проблемна утре вечерта изтича търга. По описание има проблем с тъчскрийна, пак е от фокус.
Виж я и ако искаш го разпитай дали наистина е само от тъча, аз ще ти дам работещ екран!
http://www.ebay.co.uk/itm/FORD-KUGA-TOUCH-SCREEN-SAT-NAV-FOCUS-BLAUPUNKT-VERY-GOOD-CONDITION-OFF-09-PLATE/190850204936?_trksid=p2045573.m2042&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D27%26meid%3D8234765021754723654%26pid%3D100033%26prg%3D1011%26rk%3D4%26sd%3D190825950890%26