Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

ffmk1l

Тоя е откачен да иска такива пари на тия поломени джанти.
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

Pyrhel

Каква им е цената на здрави и запазени RC090 (двукомпонентни)? :)
ПС: Проверих... Около 500 лева е едната. Пича е наистина откачен, трябва да им иска повече...
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

mike28

Явно доста се е постарал, за да изкриви така дивашки две от джантите.
(bang)

Радко

Мда изглежда наистина цената е добра(ако най-изкривената джанта се оправи ще е още по-добра). Тая по-малко изкривената няма да се учудя ако се е изкривила от някой ръб при недовършена кръпка на пътя  :-X

Alexi

и 2те джанти се правят ,това е много уважаван модел сред БМВ средите някой ще ги вземе

whaaazp

Цената определено не е зле, ама джантите са.... Меко казано леш

ffmk1l

Цитат на: Pyrhel в 24 Май 2013 22:23:09
Каква им е цената на здрави и запазени RC090 (двукомпонентни)? :)
ПС: Проверих... Около 500 лева е едната. Пича е наистина откачен, трябва да им иска повече...
Ха ха, ами вземи ги , оправи ги за 500лв, и им искай 2 бона. Ето ти едни 1000лв бърза печалба. Аз лично никога не бил сложил джанти, които са били в това състояние. Може би пича е трябвало да ги оправи и после да ги пуска за продажба.
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

senatora

Рибата и циците се разбират колко са големи едва след като се хванат!
Ако няма къде да отидеш,ела на себе си:)

ganador

escobar

Байовци, видех Панамера Masonry на бул. Бъкстон. Това не е кола, а битурбо брутална свиня. И е толкова ниска, че предната регистрационна табелка е в купето. На Слънчака съм я мяркал и тук пак. Един приятел каза, че това бебче няма официално обявена цена.

Alexander

Цитат на: escobar в 26 Май 2013 10:54:52
Байовци, видех Панамера Masonry на бул. Бъкстон. Това не е кола, а битурбо брутална свиня. И е толкова ниска, че предната регистрационна табелка е в купето. На Слънчака съм я мяркал и тук пак. Един приятел каза, че това бебче няма официално обявена цена.

Аз я виждах на слънчака, миналото лято точно когато я бяха вкарали, беше още с цоловите номера... Направо е нещо страшно!
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

escobar

Ей така изглежда, за да не бъда голословен..

amplified

A тая виси постоянно до нас. Паркирана е пред хотела срещу хотел Хемус.
Постоянно има 2-3 бабанки да я 'пазят' :D

Pyrhel

Хъ, пък всяка вечер виси срещу нас без охрана :)) Продавам джанти от Панамера (rofl)

hotblooded

amplified

Чичо, може ли една сметко-разписка? За кебапчетата. Ще се отчитаме.
- Айдее, и децата тръгнаха на кьорсофра.

TourneoRS

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Pyrhel

• Държава: България
• Географско положение и граници: На три магистрали.
• Население: Предимно в чужбина
• Малцинство: българско
• Официален език: английски, 1-во ниво
• Гъстота на населението: предимно по избори и по Нова година
• Градско население: 100% до доказване на противното
• Основен поминък: протести, покупко-продажб­а на коли втора ръка,кебапчета,­ гласове и чесън от Китай
• Валута: лев, глас или мерцедес
• Форма на управление: тригонометрична
• Мерна единица: комшията
• Култура и традиции: салфетки, митове и легенди

supertorr

amplified

TourneoRS

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

hitrata_lisi4ka

Искам нещо русо, може и метла!

Pyrhel

Боби, мислиш ли че тая, днешната, с Мергела, дето го раздаваше като в Need For Speed/Fast and Furious през нивите ще рови във форума да види с кого се пързаляше в кръговото? (rofl)

Bobi

Според мен отдавна рови, ама в гащите на някой чичак...  :))

К.Методиев

Понеже Пърхела споменава за бързи и яростни, та вчера го гледах, е то е станало баси кухия филм, освен в началото и края другото е скука, скука, по едно време си викам няма ли да свърши да си ходим.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

tropper

Господи, колко мъка има по тоя свят  :)) (rofl)
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

hitrata_lisi4ka

hotblooded

hitrata_lisi4ka

Пътувам в препълнена маршрутка, хората пътуват мълчешком, всеки се е замислил за нещо си. При едно спиране се освобождава мястото веднага зад шофьора, на което сяда млада майка, около 22-23 години, с 3-4-годишно момиченце. Тоест, тя седи с гръб към движението и с лице към хората в салона.
Както тръгна маршрутката, и момиченцето започна да мрънка на майка си на тема "мамо, купи ми Барби!", при това едно такова протяжно и жално и с различен тон всеки път. Майка й й влезе в ритъма и й отговаряше с "за какво ти е Барби, имаш си вече три, по-добре да ти купя нещо друго" и т.н. Всичкото това мрънкане и виене почна да омръзва не само на мен, но и на останалите пътници.
След няколко спирки стратегията на момиченцето се промени. Тя изведнъж стана важна и млъкна, като видимо се сети за нещо коварно. И след още една спирка се издаде:
- ... Ако не ми купиш Барби, ще кажа нещо за теб на баба!
Майка й се усмихна:
- И какво толкова ще кажеш на баба си за мен?
Момиченцето продължи:
- Ще разкажа, ще разкажа! Аз видях нещо!
Цялата маршрутка затаи дъх, за да чуе какво точно е видяла малката.
- Е, и какво си видяла? – попита майката.
- Аз видях как ти вчера целуваше пишката на тати!
Цялата маршрутка избухна в смях, също и шофьорът. Майката спря маршрутката, взе си детето под мишница и изскочи навън.
Мислите си, че това е краят? Не бързайте.
При спирането на маршрутката се качи млад мъж с момченце, някъде около 8-годишно и седна на мястото на майката с детето. Пътниците продължаваха да се хилят, младият мъж и той почна да се подсмихва гузно, без да знае на какво точно се смеят останалите.
И в този момент синът му изтърси: "Тате, купи ми войници!"
Маршрутката избухна в такъв смях, че принуди шофьора да спре, за да се смее на спокойствие. След като си пое дъх, шофьорът се обърна към младия мъж: "Братче, по-добре му купи войници, не дърпай дявола за опашката".
Младият мъж пътува около 4 спирки, през цялото време хората се смееха, а той седеше в пълно недоумение, вероятно мислейки си че се вози в маршрутка с идиоти.
И наистина, какво толкова смешно има в "тате, купи ми войници"?

"Тате, купи ми войници!"