Срещи в Русе

Започната от hakeri123, 11 Октомври 2011 14:17:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

braneli1234

русенци ако се събирате април месец с радост ще се включа

TourneoRS

Ние се събираме , но графиците ни се разминават  :)) и остава все за следващият път  . За тази неделя ако искате да се съберем някъде , Русенци тук набираме сила , минахме пръстите на едната ръка  ;D
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

tha22don

Цитат на: TourneoRS в 03 Април 2013 23:33:21
Ние се събираме , но графиците ни се разминават  :)) и остава все за следващият път  . За тази неделя ако искате да се съберем някъде , Русенци тук набираме сила , минахме пръстите на едната ръка  ;D

Ако съм в града уикенда съм на срещата - в най-лошия случай след 17:00ч. ще съм в града.

TourneoRS

Последно какво се разбираме , в неделя ще се съберем ли някъде ? Поне да знам как да си уредя ангажиментите .

ffmk1l

Колеги от Русе, молбата ми е да снимате салона по-подробно. Ще почерпя.
http://www.cars.bg/c278186
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

tha22don

Аз ще се опитам утре да мина, но не съм на 100% сигурен.
Ако свърша работа ще пиша.

TourneoRS

devil_power666

Няма ли скоро да има среща ::)

mike28

Не разчитай много на това, всички тук сме прекалено сериозни (или прекалено заети), та затова...  (rofl)
Преди месец-два, поканих двама от колегите тук на по бира (макар че не пия), още си чакам отговорите.  ::)

TourneoRS

Аз утре съм свободен след 14-15 часа ...

tha22don

Аз съм `морски` и съм извън града за седмица.

devil_power666

не спря да вали  и ми прокапа тавана  ::)   да се оправи малко времето и ще измислим нещо

mike28

Мен ми прокапа вода от кабела за нета... гледам по едно време, че тече вода от рутера. ???

ihovahi

Много вали при Вас бре... от де толкова вода намерихте :)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

TourneoRS

Аз се прибрах късно , уговорката може да остане за следващата неделя , или ако има свободни през седмицата  ?

devil_power666

Когато и каквото решите  ^-^

TourneoRS

Утре след обяд някой на линия ?

devil_power666

TourneoRS

По хладно около 17 часа на ОМВ  (coffee)

devil_power666

17ч ОМВ на Липник

TourneoRS

Ще дофтасам с голфа , че ескорта е в бокса . Ще го познаете по синия облак пушиляк отзаде  :D

Dmitarcho

Чакараци и Чакарачки :P От къде ислите да минавате за Дракона ? Шуменци ще хващат магистралата от Бургас ... нема да са водя с тях. Вие през Боаза или Шипка ще минавате ? Да се водя с вас поне :P
Ръца Пръца

tha22don

Аз първо ставам софиянец след 1-2 дена, а на датата на събора съм сватбар пак в Сф....ама само ще гледам ;) няма да вземам дейното участие  8)

Dmitarcho

Е от Руси никой ли няма да идва на Събора :(
Ръца Пръца

TourneoRS

Тъз година сИфте нема ли да се прави . ::)

TourneoRS

Тъй , засега ще сме 2-3 ма , на Винца в неделя . Точно в колко часа ще се доуточним в петък или събота .

TourneoRS

В най- големият сняг се събрахме трима ахмака  :D . Следващата среща ще е сигурно след седмица на ОМВ то до гарата , че тука ядохме дървото с паркирането .

TourneoRS

Прескочихме едната седмица , тази неделя от 10 часа на ОМВ-то до автогарата , поне засега докато се постопли . (wisdom)

TourneoRS

Да напомня за утре , кайето е 1.20лв   8) в 10 сутрина на ОМВ то до гарата .

TourneoRS

Днес бяхме тримата танкисти , на срещата нямаше нито един форд  :)) .Единият се домъкна с баничарка , другият с Фолксваген ,  третият дойде пеша  защото живее в съседният блок .