Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

tropper

Деца, не се карайте! Оставете това на депутатите  :D (gathering) (fri)
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Alexander

Хора, айде стига бе.. Чак не мога да повярвам че се води такъв спор - на единия не му харесвали колелетата, а на другия почти голите жени! Нали за това е тази тема да се спами! Има раздели и място за всички, не се карайте!  ^-^
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

G_o_c_e_v

Д`равеЙти, навитаци за лаф муабет???
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Dmitarcho

здЛастиииииии :P  Аз ша засядам на маса пък :P Наздрави на всички маймуни и маймунки ;)
Ръца Пръца

G_o_c_e_v

Аз като не пием, какво съм? лЪУ! :D
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Pyrhel

Ще взема да ви пусна един чат руум тука и да пишете, пишете, пишете :D
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

G_o_c_e_v

Ми добре, добрее, добреее :))

Alexander

От кога ти говорим да измислиш чат Plug In :D
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Dmitarcho

Да има с кого да си хълцам ... като ме оставят гостите самичък ... :P
Ръца Пръца

supertorr

В магазина:
- Колко струва хляб "Добруджа"?;
- Ами 50 стотинки, НАЙ-ЕВТИНИЯТ в цяла Европа."
- Дайте ми един хляб тогава.
- Момент, такааа... - един хляб: 0.50лв;
-- пренос на хляб:0.45лв
-- достъп на камиона за пренос по магистрала: 0.35лв;
-- пренос на хляб на ниска скорост: 0.25лв;
-- пренос на хляб на висока скорост: 0.50лв;
-- добавка за минаване на зелено: 0.75лв;
-- високоефективно комбинирано производство на хляб: 0.30лв;
-- невъзстановяеми кражби на хляб от поточната линия: 0.60лв.
-- Общо: 3.70лв., ...ааа и нещичко за държавата: 20% ДДС:
- Дължите 4.44 лв. - ето Ви го и се радвайте, че ядете най-евтиния хляб в Европа!

Vasilev

Пича е дал сериозна заявка за Darwin awards  :))
Магистрален патрул от Аризона забелязал пушещи метални останки, вградени в скала, надвиснала над един завой. Останките наподобявали сцена от самолетна катастрофа, но били от автомобил... Ето какво е заключението на екипа по съдебна медицина: Изглежда някой се е сдобил с JATO (Jet Assisted Take Off), което всъщност е солидна ракета, която се използва при тежкотоварните военни самолети, като им дава допълнителна тяга, когато излитат от по-къси писти. Та този "някой" (полицията продължава да работи по установяване на самоличността му), е карал Шевролет Импала в пустинята, докато е стигнал до широка и права отсечка на пътя. След това, той е монтирал JATO-то към автомобила си, качил се е отново, дал мръсна газ и запалил JATO-то... Фактите, доколкото могат да бъдат описани са, че операторът на 38-годишната Импалата, запалил JATO-то на около 5 километра от мястото на катастрофата. За това говори изгорелият и разтопен асфалт на тази позиция. Едно нормално функциониращо JATO, развива максимално ускорение за около 5 секунди. Това е накарало Шевролета да развие свръхскорост от 563 км/ч. и е поддържало максимално ускорение за около 20-25 секунди. Шофьорът (или по-скоро ПИЛОТЪТ), най-вероятно е изпитал G-сили, обикновенно запазени за пилот на F-14 в бойни условия, които най-вероятно са го направили напълно индифирентен към случките след този момент. Както и да е, автомобилът е бил на магистралата в продължение на около 2.5 км. (15-тина секунди), преди шофьорът да натисне спирачките, с което напълно ги е разтопил - както говорят дебелите черни следи по повърхността на пътя. След това се отделил от земната повърхност за допълнителни 2,5 км. и се е срещнал с твърдата скала на височина от около 38 метра, оставяйки опушен кратер с дълбочина 1 метър в скалата. Голяма част от останките на шофьора е неидентифицируема, въпреки това, малки парченца от кости, зъби и коса са били извлечени oт кратера от експертите. Допълнително, късчета нокти и костици са били намерени и в останките, за които се предполага, че са от волана.

viksata

Тоя си е заминал с трясък.... (bye)

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Dmitarcho

Още при ускорението го е нямало .... Иначе си е прелетял 2 километра като пич ... жалко за човечеца, ам то акъл, се иска да се сетиш какво ще се случи ако си монтираш такова JATO в автомобила ...
Ръца Пръца

escobar

Marlboro

Бабичка разказва приказка на внучка си:
- Лети по небето Змей Горянин, грозен и страшен, очите му мятат пламъци, от ушите му излиза дим, и крещи неистово...
- Бабо, а какво означава"неистово"?
- А това, миличка, е нещо от типа на: "Охо-хо-о, Ей сега ви ебах майкатааааааа!".
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

hotblooded

Звъни телефона на Кашчей Безсмъртни:
   - Ало!
   - Ало, Кашчей, Баба Яга ти се обажда! Сварих ракията от горски плодове, ела да пием!
   - кога да дойда, Бабке?
   - Ами ще те чакам в 8 вечерта!
   - разбрано!
Към 8 вчерта баба Яга приготвила масата и застанала на прозореца да чака. Не след дълго се задал Кашчей:   10 метра лети във въздуха, пада пълзи 5 метра назад и пак 10 метра полет напред.... В крайна сметка пристигнал, Баба Яга го питала:
  - Кашчей, защо така странно се движиш?
   - Ми бабке, какво да ти кажа - като се сетя каква ракия правиш - криле ми изникват, като се усетя че после ще искаш да те е6а - ме тегли назад....

Marlboro

Чука се на вратата. Отварям и гледам - Смъртта с отвертка в ръката.
- А, ти защо си без косата?
- Аз идвам за компютъра...
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Alexi

hotblooded

Тоя или календара му е на 1998ма, или е турил 1 нула в повече :) Иначе тези Баварци са уникални.... докато минат 500к км - са уникално яки машини, след това са с униклани проблеми!
А такива.... да хванеш лопатата и:

senatora

Бог най-напред създал Земята.Погледнал я и възкликнал:
-О-ооо,Тя е прекрасна....!!!
След нея създал Мъжа.Погледнал го и възкликнал:
-О-ооо,Той е прекрасен...!!!
След него създал Жената.Погледнал я...нищо.Пак я погледнал и казал:
-К'во пък..ша са гримира..
Ако няма къде да отидеш,ела на себе си:)

Даниел Маринов

-Този автомобил ваш ли е?
-Частично е мой.
-Как така?!
-Ами, така! По документи е на жена ми, кара го синът ми, за уикенда го взима дъщеря ми, а когато трябва да се ремонтира е мой.

Две семейства били заедно на палатки сред природата.
Една вечер като се наканили да лягат,
тъкмо угасили огъня и в тъмнината се родила идеята:
- Хайде тази вечер да се разменим на кръст -
нали сме приятелски семейства, за една вечер само.
След размисъл всички се съгласили ...
На следващата сутрин в едната палатка се води разговор:
- На мен много ми хареса. А на теб?
- И на мене - то било много хубаво.
- Добре, хайде тогава да ходим в другата палатка
да видим какво правят жените...

fozzy

mitakinen

Фози предлагам ти нов дизайн за твоята кола - от моята тунинг фирма Agrar Country Design  :D

Alexi

може да се чипоса в Муамар Електроникс :)

hotblooded

fozzy

Цитат на: mitakinen в 22 Февруари 2013 23:57:46
Фози предлагам ти нов дизайн за твоята кола - от моята тунинг фирма Agrar Country Design  :D

Някой ужасно се е изгаврил с хубавата кола...

escobar

К.Методиев

Тия ще ме уморат от смях, който иска да разбере защо Top Gear не преставт Воксхол да гледа.

http://vbox7.com/play:58db738e36

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

tropper

В Германия се проведе бирен фестивал. Най-много бира изпил жител от град Перник, който гледа фестивала по телевизията.
:D
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/