Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 5 гости преглеждат тази тема.

ganador

Alexi

за любителите на реални км .. след един месец ще стане на 60-70 и ще замине в някой щастливец  ^-^

escobar

Даже 60-70 са много, с малкия двигател малко са го карали... Може да мине и под 50,000. По 15000 на години и 5 за красота  (idea)

ganador

hotblooded

Баба Жужа какво ли е нацелила та да и изпадне задния мост  ???

Vas

И за да не пускам тема ще питам тук :)
На скоро някой ми удари колата пред една дискотека и изчезна. Преден десен калник е крив и надраскан...
Предните калниците на Фокус Мк1 хечбек, седан и комби едни и същи ли са? За дизел и бензин няма да питам, защото едва ли ще е от значение с какъв двигател е

Alexander

Според мен 100% са едни и същи, при мен Седан и Хечбек (5 врати) до задната гума е абсолютно идентичен и назад вече следват разликите!
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

P.Kostadinov

Влиза маскиран мъж с голяма пушка в ръка в банка за сперма. - Всички на земята с ръце на тила ! Това е обир ! - Но господине това е банка за сперма, не е истинска банка ! - Не ме интересува ! Веднага да дойде главната лаборантка с всичкия материал ! Идва главната лаборантка и носи поискания материал. - Пий ! - Ама господине ... - КАЗАХ ПИЙ ! Насилила се тя и изпила колкото поискал мъжа. Тогава той свалил маската и казал: - Видя ли бе Гинче ! Няма нищо страшно ! А пък в къщи не искаш !
Карай толкова бързо,колкото бързо би могъл да спреш !

Marlboro

Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

P.Kostadinov

Закъсало едно трабантче на пътя. Спрял последен модел Ауди и предложил да помогне да го дръпне до сервиза.
Шофьора на трабанта обаче не се съгласил:
- Ааа не ща, като ви знам как карате с тия новите коли...не ща!
- Споко бе колега, ще карам съвсем бавно, пък ако нещо увелича малко повече скоростта ще ми бипкаш отзад и аз ще намалям...
Съгласил се при това условие и закачили трабанта.
В това време до Аудито спрял последн модел Мерцедес.
Шофьора поснал стъклото, показал среден пръст на шофьора на Аудито и отпрашил с "мръсна газ"...
Шофьора на Аудито се метнал в колата и газ след Мерцедеса...
Няколко километра по-нататък КПП. Катаджията не можел да повярва на очите си.
Вдига телефона и звъни на колегите на следващото КПП:
- Колега излез бързо, че друг път може и да не видиш такова чудо;
Едно Ауди прави кушия с един Мерцедес, а отзад едно Трабантче надуло клаксона, щот не му дават път да ги изпревари
Карай толкова бързо,колкото бързо би могъл да спреш !

Bobi

Чудили ли сте се кое е следващото ниво в рекламата? Май е това ?

http://www.cars.bg/u953331

Pyrhel

И после екстрите не вдигали цената (rofl)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

BIGFORDFAN

Pyrhel

Неее (rofl)

Аз не повярвах и проверих... Верно си е: тук.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Vas

Цитат на: Vas в 05 Февруари 2013 23:50:27
И за да не пускам тема ще питам тук :)
На скоро някой ми удари колата пред една дискотека и изчезна. Преден десен калник е крив и надраскан...
Предните калниците на Фокус Мк1 хечбек, седан и комби едни и същи ли са? За дизел и бензин няма да питам, защото едва ли ще е от значение с какъв двигател е

Вчера питах за десен калник, а има ли значение от модела? Дали мигачите са във фара или бронята? Дали ще стане калника?

Marlboro

На светофара.
- Извинете, а при престрояване сексуалната ориентация ли не ви позволява да дадете сигнал?
- Какво, извинете?
- ДАВАЙ МИГАЧ, ПЕДЕРАСТ!
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

amplified

Братчета... на колко се сменя пистов на Duratec HE 2.0 ?

Alexi

като се напука обикновено .. но поне 100к трябва да изкара

amplified

Не е напукан, ама има някаква беля по ролките, щото...
2013 02 06 20 45 03

Alexi

някоя ролка е заминала .. аз бих сменил всичко наред ( както направих на моята ) и да не го мисля скоро

amplified

На 69,239 е в момента, ремъка е на 50,025 точно. Това ме вбесява, ама квото такова. На 19х.км се сцепи едната писта на ремъка, ако това има някакво значение...

Alexi

моите карантии изкараха близо 100к отгоре ако те успокоява :)) ролките имат едни защитни капачета .. ако някое падне ще си замине много бързо щото ще влиза вода и прах

amplified

Иииибаси кефа, оказа се доливане на хидравлична течност. А аз ще се самолинчувам, че съм такъв дебил и уж я проверих  (hammer)

supertorr

Цитат на: amplified в 07 Февруари 2013 14:15:56
Иииибаси кефа, оказа се доливане на хидравлична течност. А аз ще се самолинчувам, че съм такъв дебил и уж я проверих  (hammer)
А хидравличната течност къде е изчезнала? Колко доля?

amplified

Ами страшно малко... нещо от рода на 50мл.
Рейката е суха. Изпарила се е явно.

supertorr

Цитат на: amplified в 07 Февруари 2013 14:30:01
Ами страшно малко... нещо от рода на 50мл.
Рейката е суха. Изпарила се е явно.
Това е странно. Много малко е количеството- то между мин. и макс. е повече. Ослушвай се все пак  >:(

supertorr

ЦитатАвтомобил "Форд Фокус" се запали на пресечката на бул. "Васил Левски" и ул. "Гурко" в София, на метри от турското посолство, предаде Novini.bg. Инцидентът малко след 11.00 ч. днес.

Колата е със софийска регистрация. Има знак за поставена газова уредба. На мястото бързо пристигнаха полицейска кола и пожарна, които  погасиха огъня. Все още не е ясна причината за пожара. Докато бъдат потушени пламъците, движението по булевард "Васил Левски" между "Патриарх Евтимий" и "Гурко" бе прекъснато, а трафикът отклоняван по обиколни маршрути.

Форд изгоря...

hitrata_lisi4ka

Ох дано няма ранени!

И малко спам...
Искам нещо русо, може и метла!

Backstage

Баси как пък никой не спря поне да погледне да няма човек вътре бе....много се дразня какъв народ сме....мишки....
за кво са ни тия пожарогасители в колите...за баласт?