EPS- Електромагнитен парктроник?

Започната от Bobi, 12 Ноември 2011 05:14:13

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Dmitarcho

Не е скъпа доставката принципно, ако е нещо мъничко и лекичко ;) За телефона съм си поръчвал стилуси и протектори ... по 1-2 паунда е доставката ;)
Ръца Пръца

BIGFORDFAN

Ето този http://www.ebay.co.uk/itm/270838041595 като гледам не му е фрии шипинга, а е 8 паунда до UK, та до тук колко ще се върже?

supertorr

Цитат на: BIGFORDFAN в 01 Ноември 2012 21:53:37
И аз се замислих за такъв, ама колко излиза доставката от Китай, че ми е интересно?
Аз с доставка го взех и ми излезе 20-тина лева

supertorr

Цитат на: dmitarcho в 01 Ноември 2012 21:49:22
Значи няма да бързам с тормозенето на човека ;) Благода Ви, че сте ги намерили тея китайчета :P
Тормози го, че в моя случай един месец се е моткал да го прати, а след това след десетина дни беше вече при мен

mirohristov

Цитат на: BIGFORDFAN в 01 Ноември 2012 22:02:28
Ето този http://www.ebay.co.uk/itm/270838041595 като гледам не му е фрии шипинга, а е 8 паунда до UK, та до тук колко ще се върже?
Марто не се занимавай с поръчка от там . Ето ти го в другия ebay същия с безплатна доставка
http://www.ebay.com/itm/4-Parking-Sensors-Kit-Digital-LED-Display-Car-Reverse-Backup-Radar-System-Alarm-/200798803654?pt=US_Relays_Sensors&hash=item2ec08a96c6
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

supertorr

Цитат на: mirohristov в 01 Ноември 2012 22:30:40
Марто не се занимавай с поръчка от там . Ето ти го в другия ebay същия с безплатна доставка
http://www.ebay.com/itm/4-Parking-Sensors-Kit-Digital-LED-Display-Car-Reverse-Backup-Radar-System-Alarm-/200798803654?pt=US_Relays_Sensors&hash=item2ec08a96c6

Е то си излиза на същата цена ::) едното е 0,99 лири и 7 лири доставка, а другото 13 долара. Важно е колко бързо ще дойде (hammer)

petermitkov

Цитат на: BIGFORDFAN в 01 Ноември 2012 22:02:28

Service
Delivery*
£7.96
Bulgaria
Economy Int'l Postage

Уловката е че и този се вързва пак на 8 паунда - т.е. безплатен парктроник с по-скъпа доставка.
Точно този бях поръчал - голямо чакане падна над 1 месец и тъкмо аха да му пиша и дойде гадината.

sapienti sat

Backstage

Колеги някой би ли ми съдействал за поръчката на този парктроник че са ми блокирали картата (дълга история) и няма как да поръчам за сега?
Става въпрос за колегите от София за да се реванширам на срещите (щях да чакам за срещата ама се сетих че тая седмица сте на Сапарева...)

BIGFORDFAN

Направо и за мен един ако може?  ::)

Dmitarcho

Ако не се навие никой от София ... ще ви ги поръчам аз ;) Само да дойде моя - да съм сигурен, че пристигат джаджите ;) Па от тъка ще Ви гу пусна с влака :D :D :D
Ръца Пръца

jfs

Някой може ли да ми каже от къде мога да намеря и на какви пари парктроник Джемини? Може и да бъркам в името, но бил италиански и много добър. Търсих из нета, но нищо не мога да открия. На едно место ми искат 480лв. с монтажа, но ми се струва че доста ме товарят. Става въпрос за заден със звукова сигнализация, два зумера с които разбираш от коя страна е препятствието.

Bobi

И за какво ти е да даваш толкова пари за нещо, което го правят и парктрониците от 60-70 лв ? Фокусът не е камион...

jfs

Ами не е камион, но на седана абсолютно нищо не се вижда назад. Нито през стъклото нито през огледалата. С хечбека ситуацията е съвсем различна. Искам да взема нещо марково по 2 причини. Ще работи по-прецизно което ще ми дава по-голяма увереност, и да знам, че недай си Боже ми потрябват резервни датчици ще мога да намеря същите, а не да се окаже че дупките нестават.

BIGFORDFAN

Цитат на: Backstage в 03 Ноември 2012 00:14:14
Колеги някой би ли ми съдействал за поръчката на този парктроник че са ми блокирали картата (дълга история) и няма как да поръчам за сега?
Става въпрос за колегите от София за да се реванширам на срещите (щях да чакам за срещата ама се сетих че тая седмица сте на Сапарева...)
http://prodavalnik.com/parktronik-4-senzora-sivi-cherni-za-parkirane-tsveten-lcd-zvukova-signalizatsiya-pokazva-razstoyanieto-i12681889 мисля че е добра оферта.  8)

Dmitarcho

Е той тоя е като ония кирайските .. по 20-тина лв. дето излизаха, и дето моя се е загубил по пътя явно някъде :( От тея ша си вземам значи :P Благодарско Марто ;)
Ръца Пръца

supertorr

Цитат на: dmitarcho в 23 Ноември 2012 12:28:08
Е той тоя е като ония кирайските .. по 20-тина лв. дето излизаха, и дето моя се е загубил по пътя явно някъде :( От тея ша си вземам значи :P Благодарско Марто ;)
Пиши му на оня " drupnatia" и да видиш как ще се разбързат...

Dmitarcho

Писах му ... каза да му пратя адреса на който трябва да пристигне, да не би да е объркал нещо ?!? Като, че ли неможе да го види ... То мина месеца в който мога да пускам кейсове ... минало - заминало ...
Ръца Пръца

Vas

И аз съм навит за парктроник, но вече има 1000 модела и се чува от кой да взема
И незнам дали ще мога да се справя с монтажа
Предложете нещо за Фокуса

Dmitarcho

Ръца Пръца

BIGFORDFAN

Цитат на: dmitarcho в 23 Ноември 2012 12:28:08
Аз затова го пуснах линка, и аз ще взема от този, не си заслужава да се поръчва от Китай, а пък и трябва да тормозя Анатолий за пореден път, вече ми става неудобно...

Bobi

Та, откакто сложих щорите, маневрите нощем станах доста трудни. Препоръчайте някой хубав парктроник.

supertorr

Цитат на: Bobi в 21 Април 2013 04:52:30
Та, откакто сложих щорите, маневрите нощем станах доста трудни. Препоръчайте някой хубав парктроник.
Мислил ли си за камера?
За електромагнитните парктр., така и никой явно не е ползвал, а са на по-високи цени пък не се знае, каква работа вършат!
За стандартните си иска пробиване, което не е кой знае какъв проблем, но резултата се вижда после. Китайчетата си вършат супер работа за цена от 20лв.
Ситуацията при теб е наложителна. Ще бъде интересно развитието. Успех в избора.

radikn

На мен не ми допада идеята да си дупча бронята...
Я кажете ако ги насвяткам там където съм сложил червени точки - дали ще хваща нещо :D
My Link
П.С.:Един колега си сложи "китайче" от "Руския пазар" за 30 лв. -, два дена и изгоря сензор... :-[

май ще отида да погледна ей това:
My Link