Срещи в Стара Загора

Започната от Danchev, 21 Септември 2011 19:21:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Danchev

Окич, значи така се разбираме утре вечер като се прибера от сбирка към 11-12 ще постна точни ГПС и час, ще ви пратя и по един телефон на лично ако имате затруднения да взънкате :)
How about a magic trick?

toretosz

Днес докато чоплихме по колите го коментирахме и май най добре ще е на Метро на паркинга поне всички го знаят,Всеки минавал през СТЗ го знае по стария път на нагистралата.
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

vladi tanev

Както е писал Цанко е най добре да се съберем на паркинга на Метро поне вчера така си го решихме най лесно е за намиране мисля че и всеки го знае и има паркинг да се съберем идеята е да се съберем между 7:30-8:00 и да потеглим имаме около час и половина път но все пак е път и нищо не се знае предполагам около 9:30-10:00 ще сме във Габрово все пак няма да се правим на състезатели по пътя и си слагаме малко аванс за пътя а и да стигнем на време,тази вечер пак ще го обсъдим но предполагам ще е така,най лесно и удобно за тези които мислят да се присъединят към нас  (beer)
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

Danchev

Решихме, че наистина паркинга на Метро ще е най-удобен за всички ... всеки е минавал по старият път от/за морето и го познава, а разклона за Казанлък е на 200 метра.
GPS - 42.432532,25.689919
Час - 8:00
Ние ще започнем да се събираме 8 без нещо, който иска да пие кафе ... идеята е до 8 часа всички да сме там и 8 и малко да потеглим.

http://maps.google.bg/maps?q=42.432532,25.689919&hl=bg&ll=42.432342,25.689919&spn=0.011704,0.019205&num=1&t=h&z=16
How about a magic trick?

Alexander

И аз ще се включа във Вашата група!  :P
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Danchev

Супер ^-^ за съжаление няма да сме в пълен състав за пътуването, тъй като някой имат ангажименти и ще дойдат по-късно, но все пак се очертава група от 10-тина коли.
Пак да напомня ако някой има радиостанции на ПМР честотите или някой двубандер ... носете ги да е още по-весело по пътя :)
How about a magic trick?

SICKandPROUD

И аз влизам в групичката от Стз.В 8 ще съм на паркинг Метро!!! (race)

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Danchev

How about a magic trick?

vladi tanev

Така като гледам се очертава да сме доста коли тръгващи от Стара Загора,незнам за вас ама аз като малките деца нямам търпение вече
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

Alexander

Цитат на: vladi tanev в 05 Септември 2012 06:10:17
Така като гледам се очертава да сме доста коли тръгващи от Стара Загора,незнам за вас ама аз като малките деца нямам търпение вече

И аз така  :D
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

amplified

Към 8 ще гледам да съм там, но почакайте до поне 8:10 :D

Alexander

Аз даже до и 20 предлагам да изчакаме, за всеки случай!

by hotblooded

bay_huy

ако не ме дочакате ще ви догонвам по път   ;D   :P

vladi tanev

Ако трябва и до 8:30 ще чакаме няма да гониме пчела че да бързаме  ;)
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

bay_huy

Пронципно права сметка да съм там към 7:45 ама си е път все пак. Ако не ще досаждам на Гео  (happy)

SICKandPROUD

бряяяя т'ва само аз съм буден ми се струва  (sd) .Днес на събирането пак ще се кокоря като изтребител.Айде колеги хвърлям си душ и тръгвам.
До после!!!

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Danchev

Батя не можах да мигна бах му мамата ... от 1:30 си налягам парцалите и няма и няма ... аз съм тотален пас днеска :-X
How about a magic trick?

Alexander

И аз не можах да спя, ама вече съм на магистралата :)

by hotblooded

Pyrhel

От Междени към Стара Загора

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

ffmk1l

Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

vladi tanev

Вени на Зарата сме не  на Еко е да де те са една до друга че днеска минах от там точно на влизане има си пак от нашата настилка тоест пясък  ;D ;D ;D внимавайте на влизане  :P :P :P
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

Danchev

Момци, тая вечер на Зарата в 20:00 часа (beer)
How about a magic trick?

Danchev

Утре вечер писта Хасково има празник и с бандата мислим да го уважим ... ако някой друг ще ходи да се обажда да се търсим ;)
http://www.karting-haskovo.com/
Сайта не предлага директен линк ... ето какво има като информация

How about a magic trick?

toretosz

В колко ще тръгваме аз по рано от 17-17:30 не мога.Ще идваме с жената така че трябва да я изчакам да свърши работа.
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

vladi tanev

малко в последния момент но 19:30 на зарата да направим едно скромно изпращане на Гео
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

Danchev

Последно повикване ... две 16ки 205/50 си търсят драфтър за кратка но приятна среща :D
Да напомня, ако някой ги иска да обажда да му ги нося.
How about a magic trick?

Danchev

How about a magic trick?

vladi tanev

Това новия ТУРБО вариант май ми изглежда  ::) ::) ::)
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

Danchev

То си е турбо ... при това дизел :) 1-2 бутилки добре, обаче 6 парцала ???
How about a magic trick?

ffmk1l

Днес-утре някой с хубав апарат или телефон, ако му се разкарва, да мине през къщи, че много хора искат да видят фаровете. :D Моят фотоапарат нещо се развали и е за ремонт.
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...