Срещи в Стара Загора

Започната от Danchev, 21 Септември 2011 19:21:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

emkata

Бях се изгърбил от работа в апартамента, а и не ми се рискуваше да изям някой "тупаник" като цъфна със Ситроена.  (rofl)

vladi tanev

SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

emkata

Тогава ще рискувам другия път, поне да направя сефтето.  (thup)

vladi tanev

SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

vladi tanev

Утре в 9:30 ще се събираме и мислим да ходим да покараме малко който иска е добре дошъл.
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

vladi tanev

Снощи имахме гостенен от Пловдив за което му благодарим че е бил толкова път да дойде да ни види става въпрос за Величко със Пумата.
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

deshi

Браво , още на събора си пролича че  е наистина фен
Грозен си кат` OHC  .....

veli4ko

Удоволствие беше за мен да присъствам на ваща сбърка, рамвам се че се запознах с вас и надявам се да ни дойдете и вие на гости добре сте дошли

Илко

Аз  може  би  ще  присъствам  в  пловдив   само  да   намеря  две  свободни   минути  ще  ви  навестя.
Илко

like_my_style

Благодарности от мен,за Величко,следващият път ти си домакин :)

vladi tanev

Защо не може да измислим едно пътуване до Пловдив да идем на гости.
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

veli4ko

ДОБРЕ СТЕ ДОШЛИ ;)  (fri)
ето и местоположението My Link

Виктор Велев

Аз предлагам на 15.12.2013 (неделя) да се организираме да им идем на гости.Има ли желаещи?

S.Stoyanov

Аз съм за, ако до тогава не изникне нещо друго.

Илко

И аз  съм  навит  но  по  всяка  вроятност  ще  трябва  да се   возя  при  някой   :'(
Илко

vladi tanev

Не е лоша идеята и аз съм за
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

veli4ko

да съобщя  (boss) че неделните сбирки ги направихме със зимно часово време от 4/ 4:30 ч.

toretosz

на 7 ми декември се чува че Старозагорския клуб ще закриват сезона на Дракон може да се съчетаят нещата.
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

vladi tanev

Дa нa 7 й 8 ще имa зaкривaне нa сезонa нa Дрaконa вчерa дaже ни покaнихa aко искaме дa ходим.
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

S.Stoyanov

Дайте да видим на кой му се ходи на 15.12(неделя) до Пловдив и да се организираме нещо.Аз съм за.

vladi tanev

По принцип и аз съм за ако не изкочи нещо наложащо се съм съгласен.
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

Илко

Аз съм  на  същото  мнение  ако  съм  свободен  съм  на линия  ако  колата  ми е   в  час  може и да я  ползваме   8)
Илко

urtumurtuduk

veli4ko

Добре сте дошли, ще ви очакваме с нетърпение, и колкото повече доидете толкова по добре

S.Stoyanov

За неделя ще се разбираме ли нещо със сигурност.Аз и Руслан ще ходим но ще тръгваме по рано.Ако има някои други да свиркат.

vladi tanev

Кaкво ще кaже по рaно кaкви сa ви плaновете може и aз дa се включa
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

Илко

Илко

S.Stoyanov

Ами може и към 1 че Руслан иска да ходим да гледа за някви подаръци и може и да разкостим 1 Орион 130кс за някой чаркалък.

veli4ko

(hello) да разберете се към колко смятате да тръгвате и към колко да сте в Пловдив, за да  (boss) кажа на майничките! и ето ви моя номер 0892/ 91 88 67 за връзка ако изникне нещо ;)

like_my_style

Колеги към колко мислите да ходите в Пловдив