Срещи в Стара Загора

Започната от Danchev, 21 Септември 2011 19:21:44

« назад - напред »

0 Потребители и 6 гости преглеждат тази тема.

BIGFORDFAN

Pyrhel

Мога ли да помоля за услуга някой от Стара Загора... Да погледне една кола отдолу как е и дали е ръждясала - дали да се пътува Сф-СтЗ за нея да се гледа: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11340907363885079&f1=details

Говорено е с човека, пенсионер е, свободен е... Ако може само някой да мине да й хвърли едно око дали си заслужава биенето на път за оглед.

Не е за мен, за близък е, аз съм си на Фордове 8)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

vladi tanev

Нямаш проблеми ще мина да я погледна но поне ако знаеш нещо като слаби места да погледна,или на кое да наблегна да гледам.
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

Pyrhel

Благодаря! (fri) Само ламарините - за ръжда на праговете, веждите, около бомбетата на амортисьорите, в багажника. Много благодаря още веднъж!

TourneoRS

Тази кола струва около 1000 айде 1200 лв . Гола е като Пам Андерсън в банята . С вакуумно делко е , значи може да е и малко преди 1990 г , или последни бройки от нея . Няма хидравлика , изпарителя е доста старичък - нов или рециклиране на стария . Дистрибуторната капачка е може би оригиналната ,с нея свещи и кабели в близката една година . Като гледам разширителното казанче , погледнете и антифриза вътре на какво прилича . Средната конзола където стои касетофона на 90 % съм сигурен че е счупена  :D , фабричен проблем им е на тия коли . Маската  малко неестествено стои може да е Чукана отпред и да е сменяна . Ръжди мисля че няма толкова ,  за тия пари се намират с клима и лети Жанти че и мотор 2.0 115 к.с . който малко по удачен.

Ако седна в нея още кусури ще намеря  :P

edit : В предната броня видях видийка . (hammer)
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

BIGFORDFAN

Наистина са й много парите, за тия пари ще се вземе много читаво Мондео или нещо друго.
П.С. има си тема за оглед на коли от други градове, не цапайте повече тук!  (bang)

TourneoRS

Той Pyrhel ще бъде така добър да ми делейтне постовете  ;D  (beer)
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

BIGFORDFAN

Той почна да цапа, той да чисти!  :P

deshi

Понеже никой не е почнал темата ...
Нека се уговорим тук. Предлагам място за тръгване пред нас .Час на тръгване предлагайте .Аз съм на линия със скрапа  (happy).
Грозен си кат` OHC  .....

Bobi

Мисля, че няма нужда от отделни теми, понеже ще станат доста. Можем да се уговорим в темите за регионалните срещи. Това само като идея. Няма проблем и да са така. След събора ще ги изтрием. :)

Пърхел едит: след събора по-добре да ги слеем в другите :)

BIGFORDFAN

Тъй като Анатолий го спомена онзи ден, искам да питам искате ли да дойдем софиянци в Стара Загора и оттам през Шипка яката колона?

П.С. предполагам и от околията на Стара Загора също ще тръгнат с нас...
П.С.2. Софиянци съгласни ли са по АМ Тракия и после през Шипка, или искат през АМ Хемус и директно към Габрово?

deshi

Ами мисля че ще се получи мноого готино ... АЛО СЕКТАТА ОСТАВЕТЕ СИЕРИТЕ НА МИРА И НАПИШЕТЕ НЯКОЙ РЕД  (beer)
Грозен си кат` OHC  .....

Pyrhel

Аз съм ЗА, ама трябва софеата да се разберем. Ще пиша в сф темата.

Виктор Велев

хах аз мисля че колкото повече коли пътуваме заедно толкова по готино ще бъде и ще сме по голяма атракция

Dmitarcho

И аз съм "ЗА" ;) И от Бургас може да се съберете в Ст. Загора ... Може горе на Шипка да пием по кафе .. и газ надолу :P
Ръца Пръца

toretosz

И аз съм за нека се види че и ние можем.

п.п. ама незнам колко ще изтрая. :P Адриналина ще ми доиде в повечко..... (happy)
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

hotblooded

Цитат на: BIGFORDFAN в 07 Август 2012 20:55:45
П.С.2. Софиянци съгласни ли са по АМ Тракия и после през Шипка, или искат през АМ Хемус и директно към Габрово?
A защо не изберете под-балканския път, да се срещнете със заралиите при село Шипка и от там нагоре? Пътя като настилка е чудесен, има малко кръпки край Анево, но навсякъде другаде асвалата че чисто нов и е по равен от новите участъци на АМ тракия, движение почти няма по пътя.... А и пейзажите край Клисура са веднъж. После при катеренето към Шипка има още доста красиви гледки. Аз на 07.09 имам доста сериозен ангажимент, и евентуално ако ще се съберете предварително в Ст.Загора или Шипка ще дойда до там за по едно здрасти и ще отпраша обратно.

ffmk1l

Колкото по-голяма колона се съберем, по-добре.
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

Alexi

добре е да знаете ,че доста се обикаля за Габрово ако минете отдолу и после някой проход ( Шипченския излиза в Габрово ) отколкото да си карате отгоре София - Варна и от Севлиево да се отклоните за Габрово ..

Dmitarcho

Той Анатоли каза - 100-тина км горница излиза ако се мине София Шипка Габрово
Ръца Пръца

hotblooded

Цитат на: dmitarcho в 08 Август 2012 20:37:48
Той Анатоли каза - 100-тина км горница излиза ако се мине София Шипка Габрово
Ако се кара по АМ тракия до Ст.Загора - да! Ако се кара през подбалканския път + пр. Шипка са 190км София-Габрово, през Севлиево са 230!

BIGFORDFAN

Подбалкана е супер, но ще се забавим повече отколкото през АМ Тракия...

bay_huy

дайте окончателно место и час на тръгване от ст. загора за да могат да се включат хората които идват от други точки на българия

vladi tanev

Утре ще кажа място и час за тръгване  (thup)
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

Danchev

Май ще е най-удобно да се съберем на обичайното място до Гео и оттам отпрашваме направо нагоре ... би трябвало за час и половина да сме там, тъй че 9 да тръгнем мисля че е добре :)
How about a magic trick?

amplified

Аз тръгвам от Бургас, кажете къде ще сте и кога да се присъединя!

Danchev

Ние малко трудно се разбираме през форума, че сме свикнали наживо :D най-късно утре вечер на сбирката ще се уговорим окончателно и като се прибера веднага ще пиша за час и ГПС координати.
Щом има желаещи от други градове да пътуват с нас може да се съберем и на Лас Вегас, че е много лесен за намиране.
How about a magic trick?

bay_huy

Принципно няма проблем кадето кажете там, но колкото е по лесно местото толкова по добре  ;D

Danchev

Значи това Лас Вегас е кафе ... слизаш примерно от магистралата и тръгваш към града ... караш само направо, направо, направо по булеварда ... влизаш в града, минаваш центъра и като стигнеш един светофар виждаш, че започва разделение с остров и мантинела между двете платна, минаваш светофара и първата в дясно ... има паркинг и си харесваш място.
Боби ще влезе оттам предполагам, ти откъде идваш да ти направя евентуално през мапса един маршрут като се разберем?

Ето това е пътя от магистралата
http://maps.google.bg/maps?saddr=%D0%9D%D0%B5%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BD+%D0%BF%D1%8A%D1%82&daddr=%D1%83%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0+%D0%A5%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0+%D0%9C%D0%BE%D1%80%D1%84%D0%BE%D0%B2%D0%B0&hl=bg&ie=UTF8&ll=42.38898,25.659943&spn=0.18739,0.307274&sll=42.428897,25.636157&sspn=0.005852,0.009602&geocode=FcgJhgId1pGHAQ%3BFWJvhwId6CSHAQ&t=m&mra=me&mrsp=1&sz=17&z=12
How about a magic trick?

bay_huy

Аз ще се оправа въпроса е , че кординирам хора които не са във форума и за това е  малко по сложно  ;D ако не друго поне да мога да кажа ориентир като време и място защото едните от морето др от София трети от родопите и схемата става "качамак"  ::)