Какво купих за колата днес?

Започната от Bobi, 03 Ноември 2011 04:25:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Alexi

мне това не е за твоята конзола според мен но като дойде ще видим

Bobi

Да, нека дойде пък тогава ще го мисля. Конзоли поне има :)

pantata

Аз си взех това, вторник е в мен и се надявам до тогава да съм набавил адаптер да го монтирам за четвъртък :)

Bobi

4 литра антифриз от Мото Пфое.

mrmef

P.Kostadinov

Днес си взех едно много тарикатско спрейче от Практикер "Черен Хамър Ефект" 12лв дадох и си боядисах цялото табло и сякаш има някакви перли в самата боя и на слънце ефекта е много добър  ^-^
Карай толкова бързо,колкото бързо би могъл да спреш !

Bobi

Да нямаш предвид Черен хром "Black chrome"? И аз го загледах , но не го разгледах подробно. За какво се ползва?

tropper

Има и "Хамър ефект", който върху пластмаса не знам как стои, но върху гладко и добре почистено желязо като се боядиса придава вид на ковано желязо - затова е "Хамър" (thup)
Отделно за спрея не съм сигурен но боята се води 3в1 - почиства и предпазва от ръжда.
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

P.Kostadinov

Цитат на: tropper в 14 Септември 2012 08:16:57
Има и "Хамър ефект", който върху пластмаса не знам как стои, но върху гладко и добре почистено желязо като се боядиса придава вид на ковано желязо - затова е "Хамър" (thup)
Отделно за спрея не съм сигурен но боята се води 3в1 - почиства и предпазва от ръжда.
Да точно той е,в предвид това което пише,че е за метали и тнт. се получи много добре,бих снимал,но не излиза добре на снимката.
Карай толкова бързо,колкото бързо би могъл да спреш !

tha22don

Един амортисьор за преден капак от голф 4. Като дойде ще го мисля как и дали да го слагам :)

Pyrhel

6 вата диодни H7. Като дойдат почвам схемата за DRL във фаровете за мъгла.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Bobi

Горното комплектче за 7 паунда от търг. Само лосиончето за кожа в Камор струва 54 лв :)

escobar

Най-качествените ароматизатори, на които съм попадал някога. Страшни са.
10 кинта вървят, но са нечовешки спрямо другите и наистина си издържат по 3 месеца без да фунтят прекалено.

Alexi

road runner

escobar

Зле са с дистрибуцията, явно цената от 10 кинта не поражда интерес сред дистрибуторите.
Взех го от Аутоспа, автомивка на бул. България, квартал Манастирски ливади. След Каблешков, се пада от дясната страна.
Предния път взех такова с лимонче и изкара повече от 3 месеца, като в нито един момент не е смърдяло прекалено и до последно беше добре. В пъти по-добро е от тия консерви, които продават по ОМВ гръцките. По-добро е от Turtle wax. За Арон и борчета не искам и да коментирам.

Производството е полско, но на кутията пише, че използваните парфюми са френски.

fozzy

Опа днес дойде круиз-контрола от UK срещу скромните 150лв.

amplified

hotblooded

А аз чакам фиша за заплата тоя месец че да действам - я джанти, я темпомат...

Bobi

Необходимите части за автоматични фарове и чистачки.  8). Сега следва трудната част да ги монтирам.

Vasilev

6000CD от ebay за 20 паунда, монтирано с любезното съдействие на Pyrhel  (fri)

road runner

Днес се сдобих с 15" оргинални алуминки с летни гуми и Ветробрани за предните врати . Реално не съм ги купил ами размених 16" за тези неща :) Доволен съм :)

escobar

http://eshop.senax.bg/product/37/lyatna-technost-za-staklochistachki-1-7-okean-2-litra.html

Бях тръгнал за зимна течност, ама купих лятна... 6.25 лева в бензиностанция Петрол.

dimo82

като пропуснем покупката на колата......
демферна шайба, ремъците, ролките, обтегача - 920 лв.
Масло Вурт 5в 40 - 160 лв.
горивен филтър Бош, възд. филтър, филтър на купето - затрих си фактурата... :)
Антифриз Вюрт Г 12+ - 3бр. х 1л. - 48 лв.
Спрей за почистване на тавана Вюрт - около 28 лв.
чистачки Валео силиконови - 64лв.
датчик за задната светлина - 25 лв.
Фасунка за задна светлина и крушка - 28 лв.
това са и подаръците за този месец и мислих да и подаря едно ДВД дин 2 ама....... - имам проблем с жената...!!!

Bobi

Браво, колега! Виждам, че не пестиш от качество! Единствено според мен няма смисъл да наливаш толкова пари в масло, при положение, че оригинално фордовско от колега от форума излиза около 50 лв.

dimo82

Цитат на: Bobi в 13 Октомври 2012 19:48:51
Браво, колега! Виждам, че не пестиш от качество! Единствено според мен няма смисъл да наливаш толкова пари в масло, при положение, че оригинално фордовско от колега от форума излиза около 50 лв.
След А4-ката тия пари са никакви  (thup) , а за маслото му дават 20к км но ми казаха на 15к да го сменям

Bobi

То и това масло, за което говоря го дават 20 к  ;D

dimo82

Цитат на: Bobi в 13 Октомври 2012 19:59:29
То и това масло, за което говоря го дават 20 к  ;D
следващият път ще е от колегата покупката, че се регистрирах във форума след покупките  (hammer)
току що си поръчах комплект - триъгълник, пожарогасител, жилетка и аптечка - 42 лв. + 2 лв. доставка

К.Методиев

Днес срещу скромната сума от 7лв се сдобих с 2 носача + бензинова помпа с нивомер. :)

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

dimo82

Цитат на: escobar в 06 Октомври 2012 14:06:18

Най-качествените ароматизатори, на които съм попадал някога. Страшни са.
10 кинта вървят, но са нечовешки спрямо другите и наистина си издържат по 3 месеца без да фунтят прекалено.

сега ако кажеш и от къде си го купил......  иначе изглежда много готин 75 дни....