Какво купих за колата днес?

Започната от Bobi, 03 Ноември 2011 04:25:01

« назад - напред »

0 Потребители и 12 гости преглеждат тази тема.

fozzy

Благодаря , голямо пазарене беше както и да е ще дойде чак след Нова Година и тогава ще го разтъркаме.
Разбира се че ще го видите и на живо.
Поздрави

Alexander

4 чисто нови подгревни свещи Беру на една много приятна цена от 25 лева.. ВСИЧКИТЕ! :)
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Иван Вълков

Хааа я сподели как се сдоби с тях на тая цена....че аз май имам някоя дето негрее както трябва.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Alexander

Ударих ги много лошо на търг! За което искам да благодаря на Боби! Той ми го показа търга! :) Иначе цената им е 30 лева едната..
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

road runner

Вчера Фокусника се сдоби с модерен клас плеар Pioneer :) Като цяло колата бе доволна от покупката ,а собственика още по :)

tropper

Изглежда яко - хем изчистено, хем малко "vintage style"  8)

Аз пък вчера дадох 20лв за 5л течност за чистачки Sonax - и казанчето я изпи почти цялата  ??? В тубичката останаха да се разхождат 200-300гр.  ???

Друго си е да имаш пръскалки на фаровете. Трябва да ги отделя от стандартната схема на пускане. Денем, като съм на фарове за дневни светлини, мога да мина и без да ги чистя всеки път, когато някой с къса база кара пред мен.
Много мразя пред мен на мокър път да кара малка кола със задните гуми изнесени извън (или почти извън) каросерията. Типичен пример - Тойота Ярис, Поло и други мъници, дето колкото по- са малки, толкова повече пръскат към тебе.
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Pyrhel

Малкия термостат за 20 и няколко лева (happy)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

gambit

масло и 4 филтъра ама нямам снимки  ^-^

mrmef

1 подгревна свещ NGK за 12лв с доставката от UK. Чудя се ако се скъса старата какво следва и дали си заслужава да я сменям?

Цитат на: Pyrhel в 13 Декември 2012 13:00:39
Малкия термостат за 20 и няколко лева (happy)

От къде да поръчам за моята? Имаш ли парт №

Големия го гледах 47 паунда, помагайте от къде да се вземе оригинален на добра цена и парт №, благодаря предварително!

Цитат на: ValkataFF в 07 Декември 2012 23:07:50
Вече на 100% готови за зимата-     http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.php?id=jdv1354914347o.jpg       http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.php?id=rgh1354914428r.jpg за точно 10лв.
Има ли още лопатки :)

moni74

В Метро има няколко вида лопатки - от 11 до 19лв, с калъф или без.

----------------------------

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Иван Вълков

По скоро какво ще купувам: днеска се сборих с една улична/ паркова лампа и задната броня цъфна като майска роза....много трошливи са ги измислили.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

emkata

Ванка, гледай добре като вземаш бронята, че навремето като сменях предната на Ескорта 2-пъти попадах на разпънати. Изобщо не лягаха по колата.

tropper

От тук съм купувал за МК1. Цените са им добри, а и качеството на мойта биваше. Има си пълнеж от полиуретан. Питай все пак за МК2 дали са с пълнеж, че са по-евтини. За МК1-то са по около 100лв.

Иван Вълков

Явно от капките вода а и защото бързах на пръв поглед ми се стори много разпукана, но след по обстоен преглед се установи само една вертикална цепка около 20 сантиметра. За сега мисля да си я сваля и залепя да видим колко ще изкара че броня + боя отидиха  200 лева

п.п Благодаря за съветите и магазина.
п.п. Ще гледам да направя снимки на ремонта   (idea)

tropper

Цитат на: Иван Вълков в 17 Декември 2012 21:42:35...се установи само една вертикална цепка около 20 сантиметра. ...
Щом е така - с малко мерак (който вярвам не ти липсва) и с повечко свободно време ще стане екстра. От вътрешната страна може да шинираш със ситна метална мрежа с поялник, а след това няколко пласта тензух (или друг едропорест плат) и епоксидна смола.
Ако има деформации в пластмасата, можеш да я огънеш като нагрееш с пистолет за горещ въздух, само полека и внимавай да не "прегори" боята. (thup)

Bobi

Оригинални мокетени стелки и 4 подгревни свещи Febi - всичко за 28 евро с доставката.... Швабата със стелките нещо се покри, ама ще го шляпам :D

ceco.deyanov

:'( :'( :'( Ами не днес а в началото на месеца но все пак:
Притискател, феродов и маховик (не демферен) 620лв
Стартер 220лв
Абе честита коледа :'(

ceco.deyanov

P.Kostadinov

Взех си днес една -20 градуса течност за чистачки и някакво силиконово рол-онче за гумените оплътнения да не залепват ,пък дано да бачка  :-[
Карай толкова бързо,колкото бързо би могъл да спреш !

mitakinen

Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

tropper

Ауууу аз минах с по 6лв/бр. от Карфур и Метро.
За бога братя не купувайте от безраменните банани в Метро! Преди 4 год. като ги пуснаха бяха супер, ама последните 2 години 2-3 пъти все се прее§авам от там. Явно са криви и само мажат, вместо да чистят. Последно взех от Карфур и съм доволен  (thup)

tha22don

Оригинален  филтър с активен въглен от немския ибей - цената - на половина от тази в МП с доставката.
Остава чакането да пристигне :)

escobar

Цитат на: escobar в 06 Октомври 2012 14:06:18

Най-качествените ароматизатори, на които съм попадал някога. Страшни са.
10 кинта вървят, но са нечовешки спрямо другите и наистина си издържат по 3 месеца без да фунтят прекалено.

Пуснали са ги в Пикадили по 6 кинта, определено си струват.

Dmitarcho

А ... :D Аз от кога се чудя кого да накарам да ми го купи в София :D Дано го докарат и в нашето Пикадили ;)
Ръца Пръца

Backstage

Dmitarcho

В Габровското Пикадили го няма :(
Ръца Пръца

tha22don

А в Русе фалира....или по-скоро им беше неизгодно да го държат отворено.

ffmk1l

Айде четири "нови" "VREDESTEIN"-ки за лятото. Дидо от Ст.Загора да е жив и здрав.
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

road runner