Видях те!

Започната от Pyrhel, 17 Септември 2011 14:11:46

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

pantata

Преди около 1 час ме изпревари Alexander на АМ Тракия посока София.

BIGFORDFAN

Днес в Стара Загора бях запушил с буса едно mk2, май беше на Mondeo Power ...  ::)

hotblooded

С колегата mediacenter се засякохме пред къщи, само че не бях сигурен дали е той - чак като проверих за номера му тук се сетих че е от "наште" :) Иначе се загледахме странно на пракинга :)

Иван Вълков

Цитат на: hotblooded в 09 Юни 2012 18:53:28
С колегата mediacenter се засякохме пред къщи, само че не бях сигурен дали е той - чак като проверих за номера му тук се сетих че е от "наште" :) Иначе се загледахме странно на пракинга :)

вие почти сте направили една среща ;) ...... да  не сте съседи?

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

tropper

Цитат на: hitrata_lisi4ka в 17 Април 2012 11:46:52...
Лисичке, твойто Пежо (черно 206 с лепенки и на FordClub.bg и на PeugeoutClub) ли се движеше в петък вечер по околовръстното от Младост и после на север? Как не ми даде да се включа на тясното след кръговото, та трябваше някакво Рено да ми дава път ...  (hammer)

(f)(f)(f)
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Vasilev

Панта, Мондьото много добре изглежда на живо. Мернах те из дружбенските улички, ама ти не ме видя  :P

pantata

Хапвахме на езерото. Вече може да се мярка из Младост 4. Айде да се мернем днес повечко хора на Фестивална :)

Pyrhel

айде, днес мисля да гръмна 4 гуми със сиерата >:D
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Marlboro

Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

momo76

road runner

Панта ,твоята ли кола беше в събота на Сибанк в Младост ? Зад ВИП - сервиза :)

hitrata_lisi4ka

Цитат на: tropper в 30 Юни 2012 11:17:53
Лисичке, твойто Пежо (черно 206 с лепенки и на FordClub.bg и на PeugeoutClub) ли се движеше в петък вечер по околовръстното от Младост и после на север? Как не ми даде да се включа на тясното след кръговото, та трябваше някакво Рено да ми дава път ...  (hammer)

(f)(f)(f)
Аз съм била. Ти ли беше с червеното мондео? Ма недей толкова близо зад предния да караш, пази дистанция! Бях изнервена, и се борех за място под слънцето, а мразя някой да ми се вре. Извини ме  O:-)
Искам нещо русо, може и метла!

tropper

Цитат на: hitrata_lisi4ka в 02 Юли 2012 12:59:55
Аз съм била. Ти ли беше с червеното мондео? Ма недей толкова близо зад предния да караш, пази дистанция! Бях изнервена, и се борех за място под слънцето, а мразя някой да ми се вре. Извини ме  O:-)
Хи-хи :) Няма страшно, нямаше да те блъсна  :P

hitrata_lisi4ka

Чух ти гумите...Ти пък що не свирна светна... :)

tropper

За да не решиш, че искам да ти се карам  ;D  >:D ... пък и не бях 100% сигурен че си ти, макар че така обозначено Пежо, едва ли има друго. Надявах се да тръгнеш и ти магистралата и там да се гоним, ама уви - ти продължи по околовръстното.

hitrata_lisi4ka

Прибирах се от работа. А аз исках да ти се скарам, че не пазиш дистанция :D

pantata

Цитат на: road runner в 02 Юли 2012 10:05:29
Панта ,твоята ли кола беше в събота на Сибанк в Младост ? Зад ВИП - сервиза :)

Моята е била, но за последно се подвизаваше там в събота ;)

Тази вечер се мернахме с Pyrhel-a :)

hotblooded

Тъмно синьо Мондео Мк3 с лайстни на клуба - засечено в Младост 1 (срещу ШЕЛ-а) Май беше 'Dark Blue", но не видях целия номер :)

supertorr

Цитат на: hotblooded в 03 Юли 2012 10:28:51
Тъмно синьо Мондео Мк3 с лайстни на клуба - засечено в Младост 1 (срещу ШЕЛ-а) Май беше 'Dark Blue", но не видях целия номер :)

Мда, около 9 часа. Кажи кои цифри ти липсваха от номера за ги споделя ^-^ а и в неделя би трябвало да си го виждал вече

hotblooded

Цитат на: supertorr в 03 Юли 2012 13:13:13
Мда, около 9 часа. Кажи кои цифри ти липсваха от номера за ги споделя ^-^ а и в неделя би трябвало да си го виждал вече
Бях седнал на кафенце и нямах добра видимост :)

supertorr

Цитат на: hotblooded в 03 Юли 2012 18:57:28
Бях седнал на кафенце и нямах добра видимост :)

А въпроса е аз защо не видях морското мондео...?

hitrata_lisi4ka

Аз пък видях Пух на Малинов, висеше в задръстването :)

hotblooded

Цитат на: supertorr в 03 Юли 2012 19:03:07
А въпроса е аз защо не видях морското мондео...?
Защото беше на доктор в Мото Пфое :)

Иван Вълков

Пантата засечен на Била Димитровград

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

pantata

:D Баси... утре пак ще е в София Мони.. А ти случайно петък вечер да паркира на вътрешния на Славяни, че влезе един седан, но не съм сигурен дали беше ти.

Иван Вълков

Цитат на: pantata в 08 Юли 2012 01:13:45
:D Баси... утре пак ще е в София Мони.. А ти случайно петък вечер да паркира на вътрешния на Славяни, че влезе един седан, но не съм сигурен дали беше ти.
...не съм бил аз .... и да не съм офф днес пак те видях само че беше паркирал на другият край на улицата  :P

BIGFORDFAN

Няколко пъти засичам Фиестата на gogata1982 до Ексон в Дианабад защото работя наблизо, ама все съм тръгнал по задачи и няма кога да я щракна...

Pyrhel

Аз пък вчера те видях тебе, БигФордФен-e (rofl)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

BIGFORDFAN

Стига бе! Къде?  :P  :))

VENTCI

Пешо и Кирил знаят къде да разхлаждат в жегите  -  Белият кон е превъзходно място  ;) 8)