Радиото ми иска код - тема за разкодиране

Започната от Pyrhel, 16 Септември 2011 22:45:31

« назад - напред »

0 Потребители и 10 гости преглеждат тази тема.

Ozzie

@Jorjinio7721
С това което си подал като инфо, няма да стане. Огледай за комбинация от шест цифри с буква M или V пред тях или снимай етикета, който е залепен на корпуса.
Като на картинките долу.

По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...

Jorjinio7721

Товае колега нищо друго няма на касетофона
Напрово се отчаях

Zaks

Здравейте
Може ли да попитам за код :
За Blaupunkt Travelpilot Ex  сериен номер
BP051466517217  ако това е номера, че много цифри тука

Jorjinio7721

Явно трябва да отиде за боклука! Благодаря на отзовалите се!

Ozzie

@Jorjinio7721
Не бъди толкова песимистичен и краен.
Серийния номер на радиото ти е L010430.
Вярвам, че в МП могат да ти помогнат за кода или в някой сервиз за ремонт / монтаж на автомузика.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...

Zaks

Някой може ли да помогне с кода за радиото ми, или мисията невъзможна 

Ozzie

@Zaks
Ако имаш възможност, снимай всички етикети, които са залепени по корпуса на радиото.

bogege

Това което е дал е достатъчно за генериране на кода!

Zaks

Zaks

Румен Грозданов

Можели малко помощ и моето радио е блокирано
M215117 това е кода

Ozzie

Ozzie

Румен Грозданов

Това ми изписа на CD (V215117).До колкото разбрах в едно клипче в YouTube дали ще започва с ( V) ili (М) е едно и също поправете ме ако греша защото кода 9259 не стана.Имали вероятност да съм те подвел  Ozzie

Zaks

Пробвах и с двата кода 5818 и 1372 нетръгват. Благодаря за усилията, има ли и други варианти или да го отписвам това радио.

Ozzie

@Zaks
Мото- Пфое?

@Румен Грозданов
Между М и V, разлика от небето до земята.
1547 е за V215117

P.S. Как ставаше номера, да изпише серийния номер на дисплея? Чел съм го някъде, но съм забравил как беше?

https://radiounlocker.com/?model=ford

Румен Грозданов

https://youtu.be/W3Bqzi5U-8U
На това видео е показано на различните CD начина по който се проверява. Мерси утре ще пробвам кода

Радка Петрова

Здравейте, може ли да бутнете едно рамо и на мен с разкодирането  ;D

Серийният номер е M053242

Ozzie

Радка Петрова

Ford Fokus 2

Здравейте пичове и мойто радио иска код ,моля за помощ SERIAL NO V074180 MODEL CD3XX-SDI-ISLANDKW2000 Благодяря предварително

Bizu

Цитат на: Ford Fokus 2 в 18 Февруари 2019 21:09:16
Здравейте пичове и мойто радио иска код ,моля за помощ SERIAL NO V074180 MODEL CD3XX-SDI-ISLANDKW2000 Благодяря предварително
Пробвай с 2918

Ford Fokus 2

Miho

Здравейте, радиото ми  иска код ,моля за помощ SERIAL NO: V011742
MODEL: SINGLE CD-KW2000
Благодаря ви предварително!

blsabb

Цитат на: Miho в 23 Февруари 2019 20:38:14
Здравейте, радиото ми  иска код ,моля за помощ SERIAL NO: V011742
MODEL: SINGLE CD-KW2000
Благодаря ви предварително!
Опитай с 8516

Miho

Асен Ангелов

Кода на радиото е м145539.мерси предварително

Ozzie

Асен Ангелов

prodolob

Смених акумулатора и сега се возя в гробна тишина, радиото е Blaupunkt, това е гърбът, моля за помощ.