Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 7 гости преглеждат тази тема.

amplified

G_o_c_e_v

Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

supertorr

Няма как да не споделя възхищението си от този спектакъл
Велико Търново 3D спектакъл

Изгледайте го и ако имате възможност го посетете

Pyrhel

Супер е, до колкото знам скоро ще има и в София на гърба на Хилтън.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

supertorr

Цитат на: Pyrhel в 16 Април 2012 00:25:19
Супер е, до колкото знам скоро ще има и в София на гърба на Хилтън.

Хайде тъкмо ще си направим една сбирка там (fri)

amplified

Пожелавам го на всички нещо подобно да е пред гаража Ви!  (fri)

hotblooded

Цитат на: amplified в 16 Април 2012 19:34:01

Хубав "котарак" :)

Pyrhel

Цитат на: amplified в 16 Април 2012 19:34:01

Баси скъпия Форд :))

amplified

Видя ли какво се поддава отзад  :D

Чебурашка

amplified

Чебурашка

не мога да повярвам че това  мондео МК4 е на 295000  ??? ??? ???

BIGFORDFAN

Marlboro

Форд Ka-то е страхотно!  :))  А за мондеото, аз немога да повярвам, че не е върнал километража. ???
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

hotblooded

Цитат на: Marlboro Classic в 17 Април 2012 22:21:40
Форд Ka-то е страхотно!  :))  А за мондеото, аз немога да повярвам, че не е върнал километража. ???
Наистина! Споко може да махне 2/3 от пробега и пак да я шитне за същите пари!
А тези които не вярват че може такъв пробег - с очите съм виждал кола на 9 месеца и на 180 000 км!

Alexander

Както обичам да казвам - кола не се плаши от каране, а от лошо потдържане! Това е един добър пример!
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

hotblooded

Цитат на: Alexander в 17 Април 2012 22:52:51
Както обичам да казвам - кола не се плаши от каране, а от лошо потдържане! Това е един добър пример!
Лошото че вече колите се влияят и от годините си... Не само от пробега. Едно време беше нормално да изкарат по 30 години при нормално обслужване, сега с мъка по 12-15 без скъпи ремонти

Vas

Какво се чудите за Мондеото  :D Работим с една фирма няма да и казвам името
Всички служебни коли за Тойота и всяка седмица сменят масло на 10 000км.
На скоро видях Аурис 2008г. на 360 000км.

amplified

Snail macro

Днеска клечах да го снимам тоз тъп охъл :D

Vas

Браво  (thup) само за Animal Planet си  ;)

Alexi

Цитат на: Чебурашка в 17 Април 2012 22:12:09
не мога да повярвам че това  мондео МК4 е на 295000  ??? ??? ???

а сега развихри въображението си и си представи ,че 99% от колите на Горубляне и Дупница са на толкова че и доста повече км ( съдейки по състоянието им) ,и хората си ги купуват и карат с години .. ама много се чупели тия новите дизели ,на 100-120к турбина дюзи ...

Marlboro

Въображението ти трябва, за да си представиш, че не са на толкова... :D За да може поне като купуваш, да се самозалъжеш, че си направил "Сделката на живота си".  ;D
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Pyrhel

С Марто оня ден видяхме как пристигна една Авенсис 2.2 D4D на около 250 хил. км. Не съм я оглеждал подробно, но единствения кусур й беше, че стъклата на фаровете бяха пожълтели. Салон - като нов (кожа), скоростен лост - по-запазен от моя на мондеото, волан, педали... Дори джантите нямаха драскотини! Така че - както казва Алекси - много се чупели тия новите коли :)

hotblooded

Именно, Лагуна на 272 000 км изглеждаше като нова, при това Рено е марка която е критикувана за качество и трайност.... Та какво остава за леко позахабените тапицерии, волани, маншони и топки на скоростния лост и изтърбушени шоф. седалки...
Да не сме съвсем Off-topic:
  Едрогърдеста мацка кара Форд Ка но завалява дъжд, чистачките са в багажника че да не изчезнат и мацката слиза, взема чистачките и започва да ги закрепва не рамената а "прелестите" и докосват капака.... В тоя момент до нея спира едно Мондео и шофьора подвиква:
  Маце, колкото и да я кърмиш - по голяма няма да порасне

Alexi

zliqiliq

Тарааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

http://www.mnogozle.com/video14453_uniklanite-idioti-4.html

Alexi

последния беше уникум наистина :))

Vasilev

В момента по Код криминално обясняват за убийството на някакъв бизнесмен. Отишъл съдебен лекар и при огледа решил, че човека е умрял от естествена смърт. Не щеш ли, при аутопсията се оказало, че е убит с два куршума в главата  (omg)

Иван Вълков

Колеги сноната емисия новини ме убезпокой адски много: искат да махат даначното облекчение на дизела. Това от своя страна ще вдигне цената му с 30%!!! Май искат да стане 4 лева/литъра :(

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!