Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

hotblooded

Цитат на: Иван Вълков в 19 Април 2012 06:55:44
Колеги сноната емисия новини ме убезпокой адски много: искат да махат даначното облекчение на дизела. Това от своя страна ще вдигне цената му с 30%!!! Май искат да стане 4 лева/литъра :(
Eдинственото данъчно "облекчение" за дизела е акциза му е 630 лв за 1000 литра, а на бензина е 710! Има "купончета" за намален акциз за земеделските производители, но те са капка в морето.  Истината е че за всеки литър гориво нашата мила родна страна прибира 1,28 лв чиста аванта ( екотакса 10ст/литър, акциз 63 ст/л и ДДС върху сбора от цената. еко-то и акциза)

Иван Вълков

Цитат на: hotblooded в 19 Април 2012 07:41:18

Eдинственото данъчно "облекчение" за дизела е акциза му е 630 лв за 1000 литра, а на бензина е 710! Има "купончета" за намален акциз за земеделските производители, но те са капка в морето.  Истината е че за всеки литър гориво нашата мила родна страна прибира 1,28 лв чиста аванта ( екотакса 10ст/литър, акциз 63 ст/л и ДДС върху сбора от цената. еко-то и акциза)

За сега глътка въздух - Отхвърляне на предложението

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

escobar

Вчера на Цариградско Ц-класа ЕН беше намерила Фиат СО, който беше намерил Мл с регистрация Р... И после що им се свирело много на коли, които не са С и СА.

Vasilev

Цитат на: escobar в 21 Април 2012 10:36:54
Вчера на Цариградско Ц-класа ЕН беше намерила Фиат СО, който беше намерил Мл с регистрация Р... И после що им се свирело много на коли, които не са С и СА.

Щото пък на всички със Софийска регистрация, бабите и дядовците им са садили домати в днешен Младост примерно...
Проблемът не е в регистрацията, а в говедата.

pantata

AlexanderBozhinov

Добро утро с 2 фордчета(моят и на една колежка,която от 2-3 седмици ми обещава ,че ще се регне във форума,но следващият път няма така лесно да се измъкне :) )

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexi

Цитат на: ЯЛТА
Цитат на: pavel 68Продавам 16-ки Borbet H оригинални за Ford
Джантите са много запазени,вървят си с 4-те оригинални капачки,никога не са карани в България,директен внос от Австрия,давам гаранция,че са прави и никога не са заваряни или изправяни :)
Made in Germany
6J
ET 52.5
4x108
С това ET 52.5  може да ти опират в макферсона отпред.
Единия от капацитетите от другия форум :)) всички оригинални джанти на Форд са с това ЕТ но точно тия може да опират :)) и то не къде да е ,а в макферсъните ( т.е. ЕТ идва малко ) :))

Pyrhel

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11333481981815813&f1=details Е няма такъв кенеф. Днеска ходих да го гледам... УжасТ. И най-много се дразня, когато виждам проблемите и се опитват да ме убеждават, че:
А) Не съществуват
Б) Видиш ли, никога няма да намеря кола с по-малко проблеми и забележки

Alexi

hotblooded

Цитат на: Pyrhel в 25 Април 2012 15:58:12
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11333481981815813&f1=details Е няма такъв кенеф. Днеска ходих да го гледам... УжасТ. И най-много се дразня, когато виждам проблемите и се опитват да ме убеждават, че:
А) Не съществуват
Б) Видиш ли, никога няма да намеря кола с по-малко проблеми и забележки
Ееее, Боби толкова му се беше наточил :(  Какво се оказа?

Pyrhel

Какво ли не :) Като се почне от очевадно връщан километраж, нямаше здрав детайл по ламарината, течаща рейка, потрошени пластмаси вътре, смачкан интеркулер, брони крепящи се на магия и т.н. и т.н. :)

Danchev

Че е зад вратата и чехъла не може да го стигне :D

Cat Alarm Clock
How about a magic trick?

Vasilev

supertorr

Цитат на: Vasilev в 26 Април 2012 23:07:32
http://news.data.bg/5/tech/334962/
и цените ще са такива, че ще си търсим сменянето на зимни и летни (hammer)

AlexanderBozhinov

Ако  някой има път през телевизионната кула да го отбягватова в почивен ден и с толкова малко трафик нашите умници са решили да стеснят тотално платнатаги резултатът ее чакане и то голямо.мразя когато някой се опитва да мисли, но нне му се отдава.

AlexanderBozhinov

Фордът е машина :) само не ми е ясно какво ще се случи,когато има остър завой :)
http://www.btv.bg/az-reporterut/id/12/usernews/1060880497-Tovaren_avtomobil.html

hotblooded

Нов модел скоба за бутала  (stir)

Кофти случка:

Alexi

тоя разпр. вал ще да е от някоя едноцилиндрова машина :) или поне вече става само за това  :))

hotblooded

4 гърбици са останали така че ако е 1-цилиндрова ще е някоя високотехнологична :)
Иначе задволанния апарат се е опитал да запали мотора дори след като е изгаснал поради скъсан агренаж, и се е опитвал докато падне акумулатора - двигателя е тотал...

zliqiliq

AlexanderBozhinov

Днес с фокуса и жената направихме малко преходче София-Берковица(Много як път за шофиране,но гадното е,че има адски много дупки на проходите).Иначе времето бе с нас,изкачихме се с колата до Хижа Ком и оттам нагоре до връх Ком,изненада ни ,че имаше доста сняг,но го преглътнахме.На връщане минахме през Клисурският манастир-"много красив манастир,препоръчвам го на всеки.След това храна в "Сталин Скара" и обратно за София. И в двете посоки останах много доволен от поведението на фокус-а,досега не го бях мъчил така хубаво в проходите,но този път не му простих и бях много доволен от поведението му при влизането в острите завои с голяма скорост:)

Pyrhel

Днеска ходихме до Гоце Делчев... Не си харесахме Фокусче и от там :(
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11325431618175142&f1=details

Alexi

това добре изглежда но според мен няма как да е на тия км ..

Pyrhel

Честно казано беше наистина много потегнат, но разни сравнително малки кусури ни отказаха. Иначе очевадно не е на тия километри, по таблото личеше къде са забивани отвертките да го свалят... Маймунско изпълнение :)

BIGFORDFAN

http://www.mobile.bg/11333097977199944  на мен пък това ми хваща окото, за 2 бона надолу си е ок!

Иван Вълков

Цитат на: Pyrhel в 02 Май 2012 16:46:16
Днеска ходихме до Гоце Делчев... Не си харесахме Фокусче и от там :(
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11325431618175142&f1=details
Анатоли да не си решил да сменяш автопарка? Да не би да си решил да се разделяш с Кочко ???

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Pyrhel

Не, но предполагам ще бъде представен във форума. А Кочкото ако не го размажа някъде мисля да го карам още доста хил. км :)

hotblooded

Между другото - във AutoData видях че има Focus 2.2 TDCi  Някой виждал ли е такова дзверо на живо?

BIGFORDFAN