Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Alexi

класацийка някаква ,ето че пауършит кутията успя да срине надеждността на 2 успешни модела до степен да попадат в подобни негативни класации ..

Pyrhel

Гараж54 не знам как им идват тооолкова глупости на ум... Можете да им разгледате и другите видеа :D
https://www.youtube.com/watch?v=bqB6-DUEeG4
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

TourneoRS

Човек, летящ на въздушен балон, установил, че се е загубил. Той се спуснал по-ниско и забелязал на земята човек. Спуснал се още и се обърнал към него:
- Простете, можете ли да ми помогнете? Аз се разбрах с един приятел да се срещнем преди час, но не знам къде се намирам сега.
- Вие се намирате на въздушен балон на 3 метра от повърхността, между 40 и 42 градуса северна ширина и между 59 и 60 градуса западна дължина.
- Вие сигурно сте програмист?
- Да, как се досетихте?
-Вие ми дадохте абсолютно точен отговор, но аз нямам никаква представа какво да правя с тази информация и все още съм се загубил. Откровено казано, вие с нищо не ми помогнахте.
- А вие навярно сте мениджър?
- Да, и как се досетихте?
- Ами не знаете къде се намирате и накъде отивате. Издигнали сте се до тук благодарение на въздух под налягане. Дали сте обещание, което нямате представа как да изпълните, и очаквате хората, стоящи по-ниско от вас, да решат вашите проблеми. И накрая, намирате се в същото положение, в което бяхте преди да ме срещнете, но неизвестно защо, за него се оказах виновен аз.
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Pyrhel

Как са му презалепили д-тата (tooth)

ivchotr

Някой да не си помисли нещо. Няма такава работа (rofl) (rofl) (rofl)

TourneoRS

Какво е егоизъм? * Да пръднеш под чаршафа и сам да си го дишаш *

Какво е мъка? * Да чистиш ориз с боксови ръкавици *

Кой човек е идиот? * Този, който има много идеи *

Какво е риск? * Да пръднеш, когато имаш диария *

Какво е точност? * От 100 метра с паве да уцелиш муха между очите *

Какво е сила? * Да сложиш тенджера на главата си и да се набереш на дръжките и *

иии за Трифон.. :))

1 Трифон, моят колега програмист, винаги може да бъде намерен
2 усърдно работещ на бюрото си. Той работи независимо, без
3 да пилее фирмено време, лафейки с колегите. Трифон никога не
4 се двоуми, когато става дума да помогне на някого и винаги
5 приключва задачите навреме. Трифон често прекарва допълнително време в
6 изпипване на проектите си, понякога даже пропуска
7 цигарените паузи. Той е настървен и му липсват всякакви
8 суети, въпреки безграничните му
9 знания в областта на програмирането. Твърдо вярвам, че Трифон може да бъде
10 определен като работник от висок калибър, от типа, който не може да бъде
11 лесно заменен. В тази връзка препоръчвам да бъде
12 повишен в мениджърска позиция и официален документ с предложението ми ще бъде
13 пуснат по канален ред в най-скоро време.

След характеристиката пристигнала допълнителна бележка:

Тоя идиот ми надничаше през рамото, докато пишех характеристиката, моля, четете само нечетните редове.

Pyrhel

[attachimg=1]

Ozzie

Много гладки тез' гуми уе!  (tooth)
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...

Palio81

senatora

Пияница върви през парка и вижда на една пейка млада майка, която кърми бебето си. Приближва се към нея и учтиво казва:
- Госпожо! Знам, че е трудно да повярвате, обаче синът Ви ме покани днес да обядвам с него...
Ако няма къде да отидеш,ела на себе си:)

teloto

На директора на един завод му направило впечатление , че личният му шофьор разполага с много пари и го попитал защо .
– Ми, шефе хващам се на басове !
-И винаги ли печелиш ?
-В повечето случаи !
-Айде да се хванеш на бас с мене !
-Добре, а на бас, че утре сутринта ще имам 2 к*ра !

Шефа предвидил лесната печалба и се съгласил . На другия ден колата паркира в двора , двамата слизат и шефа пита:
-Е , имаш ли два к *ра ?
-Пипни да видиш .
Шефът пипа, и радостен казва :
-Загуби, давай 50-те кинта !!!
-Готово шефе, ето твоите пари . Я сега погледни прозорците на администрацията. С всичките тия хора, дето гледат , съм се хванал на по 50 кинта, че сутринта като слезеш от колата , първата ти работа е да ме хванеш за к*ра !

senatora

Този,който е поставил тези знаци е ГЕНИЙ...

Ако няма къде да отидеш,ела на себе си:)

ivchotr

По-скоро е слагал каквото е имал под ръка и вероятно е незрящ. Или е безкрайно тъп. Май е второто.

Pyrhel

Pyrhel

Поздрав за бавно каращите любителите на летни гуми през зимата и грайфери по 0.35мм
https://www.youtube.com/watch?v=gY0gda12pXg

ivchotr

А бе то из тези поледици и зимните гуми няма да са много ефективни. Хеле пък по мокрия паваж. Но пак е в пъти по-добре със зимни гуми, де. С грайфер :D

Pyrhel

TourneoRS

ivchotr

Е ми какво се учудваш? Немска класация. Няма как да не е пристрастна. Още повече, че преди няколко години немците купуваха в пъти повече Кии и Хюндаи вместо Фолксвагени.

TourneoRS

TourneoRS

Аз да попитам.. в кой сайт мога да си напазарувам нещо.. ама да не е от черен петък  (tooth)

Толкова много спам не съм получавал от доста отдавна . (boss) (doc)

Pyrhel

Аз пък от известно време ровя за гуми от УК, някой намирал ли е на аванта от там? Аз не съм попаднал на изгодни оферти, че да има смисъл - идват най-много по 30тина лв надолу за 4 гуми, отколкото от тук и е безсмислено в такъв случай.
А пък оня ден ходих до хамалите и имаше доста гуми от там поръчани (нови). Като се има предвид, че за големите размери си има едни 100 кинта доставка, едва ли са толкова тъпи хората, че да им излиза на същата или по-висока цена от тук...

Pyrhel

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=1862439&t=1862439
Опа, някой е огладнял... Няколко такива поста намирам вече.

ПП: Представих си какъв сеир ще е, ако куриерите започнат да работят с криптовалута. Къ ш съ облага това? :))

Pyrhel

И по повод предния ми пост: https://www.24chasa.bg/novini/article/6567206

Емаг'о как ни го туря на нас и на НАП, а? Намятали им сумати глоби в милиони и после типично по български - няма да падне на първото дело, щото ще станем за резил. И какво излиза, те са внесли 50 милиона ДДС в Румъния, което сме платили ние.

Освен евала, какво друго да кажем? А НАП'о да продължава да клати тия, дето продават китайски джиесемчета през ОЛХ и Еконт с оборот 10к печалба 1к на година. (thup) (omg)

hotblooded

Абе ние като си купим кола от друга държава в ЕС, да не би да плащаме ДДС и у нас?
Като купим части и аксесоари от английски и-бей - колко ДДС внася търговеца в България?
Като поръчваме разни джаджи от aliexpress - все подаръци до 10$  ги пишем :) 
Колко пъти сме се хилили, когато нещо пуснато на търг в и-бей се продава по скъпо от колкото в магазина - е с "намаленията"  е същото

OL DiRTY

Е така, на преко, па инвалидите да се оправят, както могат! Снимката е от паркинга на Баухаус -София!

ivchotr

Този е След Околовръстното. Тези са безсмъртни. Ти си тръгнал сметка да им търсиш (rofl)

Мишо

Регистрация СО :
1-след околовръстното
2-селянин отдавна
3-софиянец от скоро
(tooth)

OL DiRTY

(rofl) е признавам си, не го знаех това за След Околовръстното .... има логика хаха!

Ozzie

Нямаше ли някакво приложение за умни телефони, да го изтипосаш и там?
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...