Интересни неща от Ebay и не само

Започната от ForeverFord, 12 Януари 2012 20:00:25

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

V.Buzev

Цитат на: m_focus в 08 Януари 2016 08:40:53
www.tehnomag.net/eshop.php?body=prodshop&pg=1&gr=8&pod=7&promo=0&id=752
Интересно, ако е вярно защо производителите изначално не вграждат таквиз магнитчета? Поредната измишльотина или?

Баааа, зарекъл съм се някой ден ако се заимам с повечко пари да си купувам всяка една така глупост и ако не извършва описаното и рекламираното да съдя производителя продавач!

m_focus

:)) това за Къцито не го знаех
Това жълто чудо сефте го видях накачулено на горивните маркучи на некви масторчета в клипчета в нета и се чудех какво е, докато случайно не попаднах на рекламка
Производител Сащ, маде ин чайна, трудна работа ще е съденето :) доказването още повече :)
карай форд и бъди горд :)

TourneoRS

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

spaun

hotblooded

Koлегата дето тръсеше бутоните - да го "налазва"!

Pyrhel

Нали четете, че за $25 се продава само ей-това, а всички останали снимки са примерни:

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

hotblooded

Цитат на: Pyrhel в 18 Януари 2016 12:13:44
Нали четете, че за $25 се продава само ей-това, а всички останали снимки са примерни:

Вярно че е само калъфа :)  Деба и мошенниците!

spaun

Цитат на: spaun в 18 Януари 2016 09:58:22
За цена около 25$ в направо прилично

http://ru.aliexpress.com/item/Black-Leather-Steering-Wheel-Cover-for-Ford-Mondeo-2007-2012-Mk4/32249635573.html
Никъде не съм писал,че се продава волана с бутоните. На два езика пише какво се продава. Много се съмнявам че за 25$ ще намерите волан с бутони

spaun

vesso90

hotblooded

ForeverFord

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Alexi

ха ,тоя го знам на кого е ,ще дава кръгче :)

envo

Който иска регулируемо окачване на "BILSTEIN" за фокус 2 да казва :D цена: 2432лв.

Focus MK2.5 1.6TDCi 109к.с.

Alexi

envo

Цитат на: Alexi в 18 Март 2016 20:03:17
това цена с фокуса ли е :)
Ами почти с целия фокус [emoji3]
Focus MK2.5 1.6TDCi 109к.с.

jo_jo

Pyrhel

Аууу, това са страшно редки джанти, предполагам ще отидат на много солена цена. Но са много красиви ^-^

jo_jo

G_o_c_e_v

Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

sinnerman

Nikola_T

дроселова клапа

наистина интересни и евтини неща могат да се намерят на e-bay...  ;D

още малко и ще си поръчам eднa такава... за всеки случай

Mondeicho

Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Pyrhel

Alexi

мда това съм го забелязал ,ама дали е наистина ново и кво правим с гаранцията ,доста въпроси има

Pyrhel

Предполагам е спечелена от лотариите и гаранцията й трябва да важи в МП. В момента е пълно с базовки, които са спечелени от разни казина и лотарии на под 1000км и се разпродават. Винът й е WF05XXGCC5GC00363, произведена 25.05.2016 за България. Няма причина да не е нова.

Alexi

чак пълно не е щото заглеждам и такива оферти .. има няколко Б-макса които не са оферта заради задните малоумни врати

Pyrhel

Последните 10тина дни имаше със сигурност над 10 коли, Мондеота, Ситроени, Пежа, Фокуси, Фиести. Заминават бързо хубавите оферти, направи си филтри в мобиле и карс, запази ги на буукаркове и гледай през няколко часа :) Понеже и аз гледам за някакъв кош и ги дебна.
Винаги има и такива, дето искат втори джакпот - да продадат с 2к под цената на МП, техните стоят :))