Обща Среща 2016 /дискусия/

Започната от Dmitarcho, 27 Септември 2016 22:32:14

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Septerra

Pyrhel

Давай. Като миналия път - пАре предварително на сметка, нъл тъй?
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

petkomz

За съжаление трябва да се отпиша от срещата! Причината: челен удар с диво прасе , в 20:15 ч. тази вечер! Сега вместо на срещи и приятни занимания, съм на тема преден капак, броня и  т.н.!  :'( Мисля че няма да се оправя финансово до срещата. Слава Богу че сме живи и здрави! Нека ако има желаещи да се запишат на наше място.  :-[

Dmitarcho

Нерпиятно :( Добре, че вие поне сте добре ...ламарини се правят :)
Ръца Пръца

Pyrhel

Ау... Хубаво, че не си се завъртял или еърбеците да се покажат :(

petkomz

Завъртането ни се размина, но имаше доста дрифт. Обрахме клоните на крайпътните дървета, без малко да отидем в канавката. Еърбега не излезе но нещо гръмна и запуши и замириса вътре в купето, като светна и лампата на еърбеците. Да не би да е гръмнал само пиропатрона за колана, не се ли управляват заедно с еърбега от един сензор?

Pyrhel

Може да е решил модула, че няма нужда от еърбеци. Виж кой е, мисля че имах останали, поне от това да се спести. Ако искаш пусни направо една нова тема и да говорим там, че може и еърбег модула да трябва да се ресетне.

petkomz

Dmitarcho

След злополучната среща с глигана ... оставаме 19 човека, и цената ставам по 42 лв. на човек за двете нощувки. Тъпото е, че няма промяна в цената дали ще наемем една стая или цялата къща. Ако всеки се оади да си запази стая - идват по 35 лв. на човек за двете нощувки.
Ръца Пръца

Lucy

Има ли възможност просто да се обадим и да запазим брой стаи вместо цялата къща и така да избегнем разликата в паричките?
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

Dmitarcho

Има :) Мога да се обадя...и са запазя еди колко си стаи ;) Можем да търсим и нещо друго... ;) Като се прибера...ще поразгледам

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ръца Пръца

Dmitarcho

В четвъртък ще се видя с собствениците на Балкански Кът да видя какво ще кажат. Днес им се обаждах - свободна е за нашите дати. Това по-ми допада от Белла Терра ... механата е просторна - ще се съберем спокойно 20-човека. Цената е същата - 800 лв. за две нощувки - 20 човека, по 40 лв. на човек за двете нощувки. Какво ще кажете ?
Ръца Пръца

Lucy

Изглежда доста приятно. Разликата в цената е само 2 лв, в полза на Балканския кът, но като гледам май е по-просторна, особено механата. Доста чистички изглеждат стаите. Аз съм ЗА :)
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

Pyrhel

Не мога да видя колко стаи има къщата (т.е. колко места)?

Dmitarcho

20-22 е капацитена на къщата. Има единични-двоини-троини стаи. Сайта им има нужда от преправане - факт. Четвъртък ще имам повече инфо ;)
Ръца Пръца

Dmitarcho

Днеска се видях с момчето. Капазитета на къщата е 22 човека. Има .. леееек проблем. Има 7 двойни стаи и две четворни. В едната четворка ще трябва да се съберат две "двойки", едната я оставяме за mirohristov  че е с най-голямо детенце. Не във всяка стая има баня/тоалетна - мисля, че само 2 имат самостоятелен санитарен възел /едната е за ihovahi, че на него това му е единствето изискване ;) /. Казвайте да мислим какво да правим .. да не ни я откраднат къщата. Ако ще сме там .. иска капаро 100-150 лв. колото може по-скоро за да запазим къщата. Къщата е на 3 етажа, като на 3тия има 3 двойки без баня и тоалетна на етажа - ползват се на долния етаж. Мен неми пречи това .. и мога да се шмугна в едната стая.
Забравих да кажа - кареоке - няма  (rofl) (rofl) (rofl)
Ръца Пръца

Septerra

Хм... така не е много гот май - сума ти народ ще се изпонасе**м с толкова малко тоалетни. :D Май съм по 'за' да търсим друго място, това да остане в краен случай. :)

Lucy

Щом е така, май по-добре да се преброим окончателно и да запазваме направо стаи в Белла терра. Да не се наемаме да взимаме цялата къща, че да не стане МЯУ в последния момент. И да си преведем паричките, за да ни е чиста работата.

Dmitarcho

След малко се обаждам да я Запазвам Белла Терра...ако мога ще си уговоря среща с някого

Ръца Пръца

Dmitarcho

Белла Терра е запазена за нас. 200 лв. капаро искат :)

Ръца Пръца

Pyrhel

Ей-сега говорих с Митюу, май е най-добре да му преведем по 30 кинта и остатъка на място, защото до тогава може да се запишат още хора и съответно цената се променя. Довечера ще даде ибан*.

* ибан - iban :))

Alexi

Dmitarcho

Само ме карате да се надявам...с тоя IBAN.... ;)

BG25STSA93000011165892

Това ми е ебан-а :) можете да си пишете и никовете...да знам кой ми е превел ;)

Все за две зимни гуми дано събера

Ръца Пръца

ihovahi

Тоя габровец... миналият път му пратих капаро за спането... още не ми ги е върнал  :D :D :D
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Dmitarcho

Така сме габровците ;)

Ръца Пръца

Alexi

аз не знам за какво се плаща за спане като никой не спи през ноща :)

ihovahi

Който фôрка "майстор" си нахôда!

V.Buzev

Аааа хигиена трябва, хигиенаааа.
Дано на тия да им е добре сифоня  :))

Pyrhel

Ае, Митак, пуснах ти от ебанката на ибана (rofl) за 4ма

Dmitarcho

Сабрина Калинкова коя е ;) Че ми е Превела парички....тъкмо за стенда -като сменя гумите :) ;) :) Днеска говорих с жената....даде ми банковата сметка. Петък каза 200 лв капаро...сега 50%....луда работа :) Те пак ще се съберат толкова - 20х30...тъкмо две зимни гуми :) :) ;)

Ръца Пръца