Еконт Експрес ООД

Започната от Pyrhel, 05 Април 2013 22:09:29

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

tropper

Мхм :)
Откакто махнаха стартите пощенски и куриерската офис-офис е сравнително евтина, в момента всичко си го прекарвам оттука - средно 4+ пратки на ден, понякога и до 8-9 стигам :P
И всичките ми клиенти виждат на товарителницата, че им е спестено лев-два благодарение на "Форд Клуб" ;)
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

tropper

От няколко дена страничката за виртуалния кабинет на Еконт не излиза както трябва - "бутоните" излизат като чист текст без картинки и подреждане. Вероятно някой CSS се е загубил по пътя ;)

Иначе си работи, не ми пречи и така да стои, ориентирам се  ^-^

tropper

От днес вече всички картинки си се показват и даже с порменен дизайн. Вероятно самите Еконт-ци са бърникали.

Pyrhel

Да, забравил съм да напиша. Благодаря! ^-^
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

TourneoRS

Бутонът Еконт нещо не работи , или е само при мен ?  ::)
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Pyrhel

Готово, беше останал стария домейн.

Milcho

От известно време при мен не работи...
"по-добре счупен Форд бензин, отколкото здраво БМВ дизел" - Ина Тодорова

Pyrhel

Благодаря за напомнянето, забравил съм да го оправя. Записвам си и ще работи в най-скоро време.

Pyrhel

Забравил съм да пиша, но от известно време отстъпката е отново активна и би трябвало да работи без проблеми.
Вече не е вградена в сайта, а се намира в портала, който го замести. Отново - достъпна само за регистрираните потребители.

Pyrhel

Получих едно писмо от Еконт, с което на всички онлайн магазини (т.е. местата с отстъпките при създаване на товарителница) им се дава едномесечно предизвестие, след което отстъпката ще се прекрати. В същия период може да се подпише нов договор, с който да се договорят отстъпките, написани в писмото. В момента отстъпката е 20% (или 25%, не помня, не ми се рови по документите), за да я постигнем, трябва да направим над 4000 лв оборот на Еконт но само за куриерската услуга (т.е. не се включват сумите за наложен платеж), а поглеждайки статистиката, ние ще се включим само в първото ниво - над 50 лв. :D Поради тази причина смятам да НЕ подписвам новия договор и крайната дата, за използване на отстъпката да бъде 22.04.2016. Разбира се, приемам всякакви обосновани аргументи ("нека да си го има, пък може и да нямаме остъпка" не е обоснован аргумент :D ), най-вече дали конкурентни куриерски фирми предлагат подобно нещо, което може да се включи в сайта. По-долу закачам 2те страници от писмото.

ihovahi

След като не се използва... явно няма нужда от подновяване.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Dmitarcho

Съгласен съм с Васко. Имаше го като екстра...но явно не пращаме толкова много.
Ръца Пръца

Pyrhel

Да повдигна пак въпроса, ако някой е срещал подобна възможност от конкурентна на Еконт фирма - да сподели :)

Pyrhel

Отстъпка няма вече, няма я и опцията във форума. Въпросът дали може да използваме конкурентна фирма, предлагаща подобна услуга остава отворен.

nixel

От край време продавалника aka olx.bg предлага 20% отстъпка от цената на доставка по Еконт, ако се попълни товарителницата през профила ви там. Изисква се само една регистрация в olx
Не е задължително товарителницата да има нещо общо с обявите ви в продавалника. 3 и нещо излизаше доставката.

Vanko

Вчера гледах в олх, но видях само 10% отстъпка.

nixel

Явно са ги орязали отстъпките.

infomar

Типично за някой.... дъмпинг за заемане пазарен дял, после вдигане цените и премахване на отстъпките. Еконт станаха вече от скъпите фирми за подобни услуги.