C-Max Бордо на G_o_c_e_v

Започната от G_o_c_e_v, 17 Октомври 2013 20:58:43

« назад - напред »

0 Потребители и 13 гости преглеждат тази тема.

G_o_c_e_v

Забравих да пиша за цената. С отстъпката ми дойде 145лв
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Dmitarcho

Пресен и евтин - супер е :)
Ръца Пръца

m_focus

Големо дживотно, таман за нашите двигатели зимата :) студ да не го плаши, алтернатор да не го мори, оттечка да не го скапва !  :D
карай форд и бъди горд :)

G_o_c_e_v

И следващото на което дойде ред е тампоните на скоростната...
Този е на Lemforder.

А този на Fortune Line

Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

m_focus

тъй-тъй тренирай ;)  че току виж и моята се разтропала  ???  :))

G_o_c_e_v

Работа за 1 час. Като за да се смени долния се развива стойката към скоростната. Вижте разликата между двата. Новия е с по дебела гума към центъра

За да се свали горния се разглобява и стойката на акумулатора.

ihovahi

Браво Гого. Кога ги взе, кога ги смени... На мен ми се виждат "малко" различни... Покара ли вече с новите тампони?!
Който фôрка "майстор" си нахôда!

G_o_c_e_v

Новия е по корав от стария. Покарах, не видях разлика освен, че тропането, когато потеглям назад изчезна.

G_o_c_e_v

Радваме се на слънчевите лъчи.

Mondeicho

Тази зима засега ни допада. Тъкмо и по малко по автомивки ходим...
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

G_o_c_e_v

ihovahi

Гого, не те е оставил ентусиазма :) Браво. Идеално се е получило.

m_focus

Да взема да хвана пътя за Шумен и да ти докарам айтошкия брат близнак ли?  ^-^
който си го може си го може :)

Dmitarcho

Гоцев е мераклия той :) Браво, Гого :)
Ръца Пръца

G_o_c_e_v

Благодарности на Анатолий Pyrhel че ми подари две плафончета.

Pyrhel

Супер, радвам се, че си ги наместил и ще вършат работа ^-^
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

ihovahi

Гого, те по-добре от заводски. Браво. Получило се е повече от идеално. Чакам да покажеш как свети в тъмното.

Dmitarcho

Ще можеш да шиеш вече в багажника :) Браво. От завода само с едно плафонче ли е излязла ... някое странично ?
Ръца Пръца

G_o_c_e_v

Само в дясно имаше едно мънино.

G_o_c_e_v

Оригиналните свещи изпукаха една по една. Бош от Франция. А заместителя им е Денсо.

Да кажа на собствениците на C-max, че когато изгори свещ излиза като грешка при диагностика.

Dmitarcho

То се стопли времето ... свещи тръгна да сменяш :)
Ръца Пръца

ihovahi

А така :) Честито. Лесно ли се стига до твоите свещи?!

G_o_c_e_v

Цялото упражнение ми отне 2 часа и 20мин. Сваля се EGR-a защото пречи на четвъртата свещ. Манипулацията я извършвам с огледалце иначе няма как да видя кое къде е. Общо взето кофти работа е смяната и е препоръчително да се сменят комплект.

Dmitarcho

Е значи сравнително лесно се сменят - щом само ЕГР-а се сваля ;)
Ръца Пръца

G_o_c_e_v

Не съм описал за чистачките и пласт масите под тях, защото те се свалят задължително

G_o_c_e_v

-Как "нормално" се сменят гуми?
-Сваляш едните, слагаш другите.
-Как се сменят гуми за пред форум аудиторията?
-С много снимки ;D

Накладките бяха сменени, когато взех колата, а вече са на 25000км. Дисковете са 300мм на дебелина 23,8мм

Слагам гресчица да не ръждясват резбите, че от смяна на смяна само се развиват.

Ламаринката, която слагах преди време, още не е ръждясала.

Интересно съобщение, което се появи. Бутнах копчето за ръчната и тя се доразпъна. Съобщението изчезна.

И понеже смяната на гуми е бързо начинание, вкаран Сценика за смяна на масло и филтри.

Dmitarcho

Всички се луднахте с тея летни гуми :)
Ръца Пръца

ihovahi

Ей Гого ти спиране нямаш :)

B.Stoilov

Според мен е рано за летните, аз мойте най-рано краят на април ги слагам

G_o_c_e_v

Аз пътувам с нея от дъжд на вятър. Освен това Рейнджъра е с 4 зимни, така че за извънредни ситуации има возило. Ако пък времето е над 10 градуса няма проблем да движа с Макса.