"Фокусче комби" на petkomz!

Започната от petkomz, 23 Август 2013 12:54:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

petkomz

Привет и от мен! Най-после и аз да представя моя Форд "Фокусче комби" -така го нарича щерката! :D. Не че е нещо специално, но да спазя традицията! Купих го в състоянието на снимките. Досега само съм добавил халогените, активирах дневни светлини, заключването на вратите след потегляне и му програмирах друг ключ да командвам централното и багажника дистанционно - всичко това разбира се с помощта на форума!!! Намислил съм да го накича с лети джанти, но по-нататък че "финикийците" все не стигат. ::)

Има следните екстри, като мисля да му добавя и лостчето за чистачките с интервалите:
Автоматично включване на дневни светлини!
Автоматично заключване на вратите след потегляне на автомобила
Климатроник
ABS
Аirbag-предни
Airbag-странични
Борд компютър
Металик
Ел. стъкла
Ел. огледала
Ел. отопление на предното стъкло
Оригинално стерео CD с управление от волана
Сервоусилвател на волана
Чупещ волан
Централно заключване
Имобилайзер
Датчик за светлина
Регулируеми фарове
Фарове за мъгла (халогени)

Bobi

Честито, супер е фокусчето! Щом и с подобренията си започнал, ще стане интересно. :) Пожелавам ти много безаварийни и само хубави моменти с колата!

ihovahi

Ех, че хубаво фокусче. Браво. Я качи и някоя снимка на интериора де :)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

petkomz

Благодаря ви! От интериора умишлено не съм качил снимки, защото в момента е малко работна кола (shy), нали знаете - в сезона на ремонтите сме! Но след основно почистване обещавам да кача снимки!

Pyrhel

Нищо де, мръсните на 7ми септ няма да ги връщаме :P
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

petkomz

Ами да се чувствам поканен тогава! То моя Форд не е за състезания но може да погледаме, ще бъде интересно! Ще помисля! ::)

Dmitarcho

Кой е казал, че трябва да се кара :) Нали и публика трябва да има - да крещи :D Хубаво е Фокусчето - аз като сменях такъв Фокус с комби ... много се замислях дали да не взема такова комби ...  но газарията натделя в мен :P
Много безаварийни километри и хубави емоции заедно :D
Ръца Пръца

tha22don

Много запазен Фокус. Радва окото! Да те слуша и да те радва! Ще следя с интерес ъпдейтите :)

ffmk1l

Хубава е колата. Ще следя с интерес темата и евентуалните подобрения.
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

petkomz

Цитат на: ihovahi в 23 Август 2013 13:57:23
Ех, че хубаво фокусче. Браво. Я качи и някоя снимка на интериора де :)
Леле-е, забравил съм да кача снимките  (facepalm) , поправям се макар и позакъснял:

ihovahi

Охо и климатроник. Много рядко срещана екстра. Браво. И вътре изглежда супер.

Къде си забравил стелките?!
Който фôрка "майстор" си нахôда!

petkomz

Ами точно тогава чистих колата от вътре и ги бях изпрал. Иначе са оригинални текстилни.
А наскоро си направих и бутона  за багажника светещ:
http://fordbg.com/forum/index.php?topic=6903.0

petkomz

Смених си автомобила! Миналия месец, със смесени чувства се разделих с моя Фокус МК1.5 и една седмица след това се сдобих с този. Ето снимки, а по-нататък въпроси и подробности!

Mondeicho

Е, то е за добро предполагам... Изглежда много добре по новия събрат...
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

petkomz

Ами да, нямах проблеми със стария, двигателя беше перфектен, ами решихме че е време за малко промяна!