Форд Фокус 2.0 Zetec

Започната от ffmk1l, 21 Септември 2011 12:01:45

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

hotblooded

Aбе има си смисъл, особено когато паркираш на тясно място -  понякога пести 2-3 маневри. Аз също нямам ама ако жената вземе да кара мондео-то ще трябва да сложа :D

ihovahi

На миналия събор на живо като е видях колата - уникална!!! А сега вече не знам как да я нарека... Браво!!!
Който фôрка "майстор" си нахôда!

randity

Колата е наистина уникална. Всичко направено със стил, без да е претрупано нещо и т.н.
Единственото тъпо за мен е, че видях темата много късно и повечето снимки в началните страници липсват /прецакал се е линка/. Та ако може колегата да ги оправи, за да я прочета темата за пореден път, но този път и със снимки ще съм благодарен.  Ако му се занимава де!

Лек и успешен ден! (fri) (race)
Моля се един ден хората да разберат, че автомобил се кара с глава, не с крака и ръце.

ffmk1l

Цитат на: randity в 24 Март 2014 13:00:22
Колата е наистина уникална. Всичко направено със стил, без да е претрупано нещо и т.н.
Единственото тъпо за мен е, че видях темата много късно и повечето снимки в началните страници липсват /прецакал се е линка/. Та ако може колегата да ги оправи, за да я прочета темата за пореден път, но този път и със снимки ще съм благодарен.  Ако му се занимава де!

Лек и успешен ден! (fri) (race)
Благодаря за добрите думи, ще възстановя снимките, когато съм по-свободен.
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

Besniq

Със това темпо на подобрения по колата никога няма да те настигна, Браво на един истински фен и мераклия !

ffmk1l

Днес един час загуба на време и добавяне на още две-три дреболий :):

Лайстни от Ghia за предните прагове. По-принцип оригинално стоят малко по-навътре, но аз така ги залепих, близо до ръба.

Плафон в купето, пак от Ghia

Лостче със шест степенен интервал за чистачките.

Преместих и диода за алармата на конзолата.

ffmk1l

Бях пред дилема дали да и сложа Hella Lumma, в крайна сметка ще го направя. Почистени и пастирани, днес ще се монтират.

ihovahi

Венко, айде честито и чакаме с нетърпение как стоят на колата  (fri)

hotblooded

Немонтирани нещо не ме привличат, но ще видим и как ще стоят на колата.
Венко - важното е на теб да ти харесва, отново поздравления за ентусиазма непрекъснато да доработваш колата...

ffmk1l

Две - три снимки набързо. Отдалеч изглежда добре и се връзват с фаровете, така че остават. :)

hotblooded

Задницата изглежда доста по масивна - в положителен смисъл

ihovahi

Венко направо са си за теб тези стопове. Имаш усет ти. Браво!!!  (fri)

ivaylo_m

Уникален е Фокуса   (notworthy) (notworthy) (notworthy)
И стоповете много добре му стоят.

Dmitarcho

Браво ;) Няма такъв Фокус !!!
Ръца Пръца

ffmk1l

Здравейте, след 11 години забвение повдигам темата. Разбира се, че не съм го продал. През годините се случиха доста неща, кои хубави, кои не толкова. Продължавам да развивам колата, от време на време ще качвам по някоя снимка.

Alexi

добре дошъл отново Венко  (fri) държи ли се машинката