Форд Фокус 2.0 Zetec

Започната от ffmk1l, 21 Септември 2011 12:01:45

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

camaro

Слагай смело и без да сплескваш веждите моите са ет 35 и никога не са опирали

Vanko

Според мен не си прав колега, Фокуса ти е страхотен, и с тази джанта ще стъпи уникално за зимата....

ffmk1l

Като реша нещо, и край...СтрийтКА джантите са отново при колегата, от когото ги взех (много хубава джанта, защо не бяха с ЕТ40, тоя Фокус с това смотано ЕТ :-X). Ето ги и "новите" джанти, искат си боичка (на снимките изобщо не личи), но ще е догодина, благодарности на колегата с оранжевото СТ с черния капак :)), естествено, не издържах - 16-ки са.  (clap)

Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

Dmitarcho

Честито ;) Най-накрая търсенето приключи ;) Със здраве да си ги търкаляш ;)
Ръца Пръца

ffmk1l

Другата седмица няма да имам много време за колата, така че започнах с чистенето. Хората си пият биричката на сянка, а аз търкам като ненормален (така каза жената) :)). След като пастирах на ръка цялата дясна част, не чувствам пръстите на дясната си ръка. ;D Накрая ще нанеса запечатваща вакса. Все пак трябва да сме лъскави за събора. ^-^
Успях да я поогледам и отдолу, доволен съм, следи от ръжда няма, лявата биалетка е за смяна, но ще видим, да я дочупя на Калояново, че после ще я стягам. (rofl)

Bobi

Браво, резултатът е впечатляващ за ръчно пастиране. Каква паста използва?

ffmk1l

Две пасти, насипна, не и знам марката (по-едричка) от магазин за автобои, и после с костенурката.

Dmitarcho

Така и така си набрал скорост ... аз от миналато лято събирам кураж да го пастирам парахода ... да взема да ти приготвя мат'рял и на 7-ми да се захващаш :D
Ти си знаеш, както и жена ти, че акъл нямаш /в най-добрия смисъл на израза/. Евалата за мерака и желанието ;)

п.п. Офертата за 7-ми си остава в сила, ако ти минат пръстите до тогава ;)
Ръца Пръца

ffmk1l

Цитат на: dmitarcho в 29 Август 2013 20:34:42
Така и така си набрал скорост ... аз от миналато лято събирам кураж да го пастирам парахода ... да взема да ти приготвя мат'рял и на 7-ми да се захващаш :D
Ти си знаеш, както и жена ти, че акъл нямаш /в най-добрия смисъл на израза/. Евалата за мерака и желанието ;)

п.п. Офертата за 7-ми си остава в сила, ако ти минат пръстите до тогава ;)
Да бе, аз да търкам, и да ти дам фокуса да покараш. Почти съм съгласен. (rofl)

Dmitarcho

A ... Фокуса не го пипам :) Значи си напълно съгласен :P :P :P :P
Ръца Пръца

Виктор Велев

Вени много си я лъснал сега като е пастирана ще е по аеродинамична въздуха ще се пързаля по боята  (rofl)

Браво за старанието колата е супер знаеш че много я харесвам  ^-^

bay_huy

Евала Вена страшна е станала! През седмицата и аз мисла да мина мойта дано и тя да стане така!

whaaazp

пффф много добре е станал!!!  ^-^

ffmk1l

Днес минах лявата страна, задната част и тавана. Направо ми писна. (rofl)

whaaazp

То хубаво ти е писнало, ама като гледам резултата доста си е заслужавало...  ^-^

vladi tanev

Вени така като гледам май вече няма смисъл от огледало направо излизаш и се оглеждаш в колата,тя направо свети като нова е.
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

ffmk1l

Днес нанесох и ваксичката. Сега седи едно мазно.  :D Стига му толкова. 

ffmk1l

Естествено, желанието да покарам надделя над болката.  :)) За мое голямо съжаление успях да завъртя само обиколка и половина на пистата и съединителя се предаде. Явно му е било време просто, а пък и аз не го улесних много.  :)). В първата и единствена обиколка успях да дам 1.14 мин, яд ме е, че се счупи толкова рано, не ми стискаше да карам "с всичката газ" в началото  ^-^. Наистина много агресивно тръгнах и естествено вероятността да счупя колата беше голяма. :D Искам да благодаря на Ванката, хора като него ме мотивират да пиша в тоя Форум.  Някой ако ме е снимал, да качи снимки. Извинявам се на всички, на които бях обещал да ги повозя, на другата ни среща ще е.
Колата е вече в сервиз и скоро отново ще бъде на пътя. За догодина - имам някои идеи   (read) и се надявам да съм по-подготвен за такова мероприятие.
Пистата буквално ядеше гумите, погледнато от добрата страна, сега щях да търся нови 215/40, пък те не са от най-евтините. ^-^ Поздрави.

Dmitarcho

Няма да се отчайваш много ;) Дошло му е времето на съединителя ... Догодина, с нов съединител и като реализираш идеите които ти се въртят в главата, тогава и здравословно ще си добре /дай Боже/ и всичко ще е на 6+ ;)
Ръца Пръца

hitrata_lisi4ka

Само да кажа, че колата определено изглеждаше невероятно разглезена и буквално привличаше погледите!

Искам нещо русо, може и метла!

Dmitarcho

Ръца Пръца

ffmk1l

След разглобяването на колата се оказа, че ще се сменя комплект съединител. Опекъл съм феродото, всичко вътре било на парчета.  (omg) На печелившите честито.

ihovahi

Уфффф не успя да се разминеш...  ::)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

hotblooded

Дошло му е времето.... единствено може да съжаляваш че стана на Дракон - не можа да се раздадеш и накефиш на макс...

ffmk1l

Цитат на: ihovahi в 10 Септември 2013 13:32:30
Уфффф не успя да се разминеш...  ::)
Така или иначе бях решил да сменям всичко, на тая хамалогия не си струва да сменяш на парче.
Цитат на: hotblooded в 10 Септември 2013 13:37:30
  Дошло му е времето.... единствено може да съжаляваш че стана на Дракон - не можа да се раздадеш и накефиш на макс...
За това най-много съжалявам. :'(

Dmitarcho

Мда .. кривото е, само, че се предаде съединителя още в началото ... да беше изчакал да свърши деня поне ;) Догодина - живот и здраве, тъкмо и ти ще си в перфектно здравословно състояние /А дано/ и колата ще е направена /нали ти се връткат разни неща в главата/ и ще си покараш на воля ;)
Ръца Пръца

ffmk1l

Малко снимки, едната е от сборния пункт на тръгване, другата е по пътя, половината колеги се сетиха, че нямат газ и спряхме да заредят.  (rofl)

ffmk1l

Моменти от кратката ми изява на писта "Дракон".  (rofl)

ffmk1l

Отново сме в движение. За феродов и притискателен диск заложих на SACHS, сърце не ми даде да дам 340лв  за лагер помпа от същата марка, тия не познават парите... Затова срещу скромната сума от 180лв взех LuK. Стария диск...феродото от страната на притискателя е намотано в него. Снимките говорят сами по себе си какво му се е случило. (rofl)
Видимо е, че е оригиналния 14-годишен съединител.  ^-^ Сега амбреажа е един мекичък, не мога да му свикна още.  (rofl)
За догодина трябва да променя нещо в стила си на каране, за една обиколка да се случи това не е нормално. Проблема май е в задкормилното устройство.  (rofl)

Иван Вълков

Цитат на: Венелин в 10 Септември 2013 16:25:58
Малко снимки, едната е от сборния пункт на тръгване, другата е по пътя, половината колеги се сетиха, че нямат газ и спряхме да заредят.  (rofl)

тука моят катър се подава на втората снимка

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!