крушки филипс

Започната от rado464, 31 Юли 2017 14:55:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rado464

Здравейте да попитам какво мислите за халогенните крушки на Филипс. Ако може да ме насочите към някои от моделите им.
Какво ще кажете за H7 PHILIPS Racing Vision + 150% или Philips H7 White Vision, 12V, 55W.

V.Buzev

Цитат на: rado464 в 31 Юли 2017 14:55:22
Здравейте да попитам какво мислите за халогенните крушки на Филипс. Ако може да ме насочите към някои от моделите им.
Какво ще кажете за H7 PHILIPS Racing Vision + 150% или Philips H7 White Vision, 12V, 55W.

Ми освен че са скъпи друго няма какво да те насоча. Вземи си Osram Cool Blue Intense поне са по евтини и светят прилично.

Pyrhel

Всички, които имат повишена осветеност горят значително по-бързо на фона на другите. Дразнещо малко през под година да се дават пари за крушки :D
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

exclusiveremix

Според мен има голям смисъл в тази инвестиция.Да,даваш 30-40 лв (минимум) и ако нямаш DRL за дневните светлини,няма да ти изкарат повече от година и половина.Пробвано поне 3 пъти на старата ми фиеста.Най-накрая се примирих за качествен DRL плюс Osram 100+ светлина и 2 години проблем с изгоряла крушка нямах.
Сега фокуса още докато го взех,го метнах да му сменям крушките.Четох,гледах ревюта и т.н. и между Philips +150% и Osram +130% ,по-ярката светлина и по-големите Lm излязаха при Osram.Плюс това бяха и по-евтини в моя размер (Н7) както и с 1 година гаранция.
Ford Focus Ecoboost Red Edition
Ford Fiesta TDCI Black&White

Mondeicho

То за по скъпите крушки си го дават, че издържат по-малко часове от обикновените. Ако не се ползват и през деня определено си заслужава.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.