Ето го и моя Форд Мондео 2.0 ТДЦИ 2004 г.

Започната от teloto, 17 Април 2017 19:44:14

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

teloto

Вече е направен както на мен ми харесва!Е...има още някои дребни работи,но за сега това..... (rock)

Mondeicho

Аа, видях го вече преди другите (rofl)
Супер е, има какво да му дослагваш като екстри, но това е вече до лична нужда. Много да те радва!
На резиденция Бояна стават много приятни снимки...
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

ihovahi

Честито :) Чудно Мондео. Само нафта да му сипваш.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Mondeicho

Днес видях, че се продава. Така ли е?

teloto

Цитат на: Mondeicho в 18 Април 2017 09:41:19
Днес видях, че се продава. Така ли е?
Вярно е!Решил съм да взимам нещо друго!За сега Форда е перфектен,но докога.... :-[ Докато го направя в този вид и технически отличен,натрупах много отрицателни емоции и май ще се разделям с него! :-\ Сигурно греша,но това чувствам....сега!

Mondeicho

Ти си знаеш как най-добре да постъпиш. Успех с продажбата!

teloto

Цитат на: Mondeicho в 19 Април 2017 05:09:24
Ти си знаеш как най-добре да постъпиш. Успех с продажбата!
Благодаря ти (fe) То вярно,че вече няма нищо да му се прави и трябва само да се кара,но.....така реших :-[ Просто си мисля,че това не е моята кола!!! (n)

TourneoRS

Хич да не ти е... Аз благодарение на форума съм се отказал тотално да купувам форд заради тези помпи и дюзи. Няма гаранция, че като си  купя друга марка и няма да имам проблеми. Поне няма да ме е яд, че съм чел и гледал за тях, и пак съм взел такава кола. Това са коли,предмети, служат да те закарат от точка А до точка Б. А и вече нямам никакво време, и най-вече желание да се занимавам . Като се раздрънка след две години каране, харизвам ключовете на първия мераклия и идва ред на следващата.

Успех с продажбата и гледай позитивно на нещата. Това което си научил от сегашната , може да ти е в полза при избора на следващата, няма да допуснеш същите грешки.
IVECO -  с него не се ходи надалеко .