Интересни неща от Ebay и не само

Започната от ForeverFord, 12 Януари 2012 20:00:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Alexi

той моя е запазен ,искам нов :) ако си пипал чисто нов знаеш разликата :)

Alexi

между другото куриерите в Англия са вдигнали доста ценичките .. неприятно .. ще трябва продавачите да смъкват цената :))

Bobi

Bobi

hotblooded

Заминало за 102 паунда..... майтап.

Alexi

мда ,2500 е ново .. те така много части заминават .. да има време човек да рови ..

hotblooded

А ако продавача не иска да го даде - какво става?

Bobi

Повече няма да може да продава с тоя акаунт, ако се докаже :) и ако купувачът вземе съответните мерки.

Alexi

обикновено тия неща се решават с няколко имейла аз наскоро спечелих 1 итем продавача каза ,че заминавал за почивка за 3 седмици и ще ми върне парите ( според мен не му се даваше итема че го вземах без пари ) върна ми парите след няколко дена по живо по здраво ..

Bobi

amplified

Bobi

И аз за него се сетих  :)). Даже май ти беше градски  ;D

amplified

Утре на бара ще го разчовъркам, ако дотогава не се е запалил сам :D :D

Alexander

"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

whaaazp

Цитат на: amplified в 01 Май 2013 00:58:13
Аве... имаше едно МК1 с MP3 17-ки у форума....  ::)

Цитат на: Bobi в 01 Май 2013 01:14:05
И аз за него се сетих  :)). Даже май ти беше градски  ;D

Tва въпросното MK1, не искало да пали нормално и затова нищо нямало да получи.  >:(

Иначе за обявата - нямат доставка и трябва да вземат в рамките на 2 дни - (4 и 5 май), което не виждам как ще стане...

Bobi

Има куриери в Англия, които не взимат много. На мен джантите ми ги доставиха за 27 лири, ако се интересуваш, драсни едно лично.

Bobi

Не е свързано с коли, но не е за изпускане.

Canon IXUS 500 HS за 79.98 лири отdabsoutlet. Редовна цена : над 150 лири. Цена в БГ : 550 лв

Един вече пътува към мен.

Bobi

SICKandPROUD

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Alexi

как може да ги боядиса така .. като първия човек .. тоя модел е челно полиран .. ( mashine finished ) .. и капачките боядисал .. според мен не му харесва как са станали за това ги продава

Vasilev

Vasilev

Цитат на: hotblooded в 29 Април 2013 22:47:28
Заминало за 102 паунда..... майтап.
Заминало е ама не съвсем  :D Явно не го е устроила цената.
ST3 turbo

hotblooded

Цитат на: Vasilev в 04 Май 2013 21:00:14
Ford Mondeo MK3 Genuine EGR Valve 2.0 TDCi - във фотомое-то - 591.91 лв.
Намира се и за 250 лв в България. Аз като търсих моя и като казвах евро 4, електрически и от две места ми доставяха тоя за 250-260 лв

Danchev

http://www.cars.bg/c279229

http://www.cars.bg/c279216

На втората обява се вижда цялата бойна чета ... баси колекцията 8)
How about a magic trick?

Bobi

Dmitarcho

Цитат на: Bobi в 06 Май 2013 20:21:01
Ново Сони за Форд

Звънял съм по обяви за Мондеота на Части .. такова Сони го дават за около 150 лв. ВЯрно, че това е ново, но на "купи сега" е обявена 130 Лири  ... едва ли ще го даде за по малко на търга ....
Ръца Пръца

Alexi

ще го даде за колкото падне :)

Bobi