Интересни неща от Ebay и не само

Започната от ForeverFord, 12 Януари 2012 20:00:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

moni74

Иво, това изглежда добре... Няма да е зле след 2г да сменя моето с едно такова :)

----------------------------

hotblooded

Цитат на: moni74 в 21 Март 2013 08:21:48
Иво, това изглежда добре... Няма да е зле след 2г да сменя моето с едно такова :)
Държат цени да ги е*а.... 5 годишни Мк3 вървяха между 10 и 13 хил в зависимост от мотор и оборудване - не е кой знае каква разлика. Мк4 - егаси разликата между 2.0 TDCi Trend i 2.2 Titanium 10 бона...  Иначе на хубавото - всеки се натиска - тази е с готиния салон и пак са спестили темпомата ;)

mitakinen

http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=224290053&cd=634891887960000000&asrc=st|fs

това е интересна оферта - ще спирам безплатно в синята зона :)

amplified

Цитат на: mitakinen в 22 Март 2013 21:40:58
http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=224290053&cd=634891887960000000&asrc=st|fs

това е интересна оферта - ще спирам безплатно в синята зона :)

И аз да ти кажа мисля да махам моята и да се мятам на тая.  ^-^
Ако искаш заедно да поръчваме имам човек на контейнерите  8)

Alexi

тия са оригинални за Ghia ,хубава джанта ,рядко изпадат ..но са малко поръбени ..

Alexi

аа това без ръжди и изгнило го знаем .. отдолу ще е леш като всяка кола в тоя клас на 30 години ..

hotblooded

Кара се 2 - 3 пъти в годината понеже имам нужда от голяма кола и имам комби.
Много поддържан автомобил.
Пастиран по 3 - 4 пъти годишно.

(rofl)

mitakinen

тая паста като мазилка е станала :)

Dundee

Не, не, тук вече минахте границата с много! Супер неуместни са ебавките конкретно с тази кола. Доколкото виждам човекът я е поддържал и запазил в повече от прилично състояние като за годините ѝ. При това иска съвсем разумна цена, имайки предвид консумативите, с които я дава. Аз бих му казал евала за постижението че е съхранил така този екземпляр.
Хубаво се забавлявате понякога на гърба на някой друг, обаче по този повод "остроумниченето" съвсем не е на място.

Bobi

Някой, ако си търси електрохроматично огледало от Мондео СТ220 с всичките кабеляци, да се обажда. За втори път не успях да го монтирам на моята кола... :(

hotblooded

Цитат на: Dundee в 24 Март 2013 22:54:50
Не, не, тук вече минахте границата с много! Супер неуместни са ебавките конкретно с тази кола. Доколкото виждам човекът я е поддържал и запазил в повече от прилично състояние като за годините ѝ. При това иска съвсем разумна цена, имайки предвид консумативите, с които я дава. Аз бих му казал евала за постижението че е съхранил така този екземпляр.
Хубаво се забавлявате понякога на гърба на някой друг, обаче по този повод "остроумниченето" съвсем не е на място.
Колега, ебавките не са към колата, просто човека малко се е поизсилил с описанието. Иначе шапки долу че така е обгрижвал старата бегачка. Аз поне съм от поколението което мечтаеше един ден да кара такава кола, докато получаваше душевен оргазъм че тате ни е дал москивча (или жигулето)....

BIGFORDFAN

Dundee е абсолютно прав, това си е подарък за 1000 лв такава красота, то няма как да не е гаражна в това състояние, досега нямаше да има здрава ламаринка по нея. Аз лично на 18 години се докоснах до такава XR3i и от тогава това си е автомобил-мечта, дано само някой маниак да я вземе и да му се радваме поне по форумите...

hotblooded

ihovahi

Цитат на: hotblooded в 25 Март 2013 12:34:50
Koй търсеше стопове от фес-лифта на Мондео 3 ?

Здрасти :) Аз си търсих и накрая си взех новички. А от линка, който си дал, им искат 250 лв. на тези.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

moni74

Alexi

ами масло .. това е като Фордовското само че за Опел .. но теб ти трябват 6 литра

moni74

ceco.deyanov

hotblooded

Цитат на: ceco.deyanov в 25 Март 2013 18:43:32
И аз си търся. Чудех се дали да му звъня на този но с тази цена не благодаря.
Oт тук са 70 паунда - около 200 лв двата, но имаш и доставка :)

valeri1972

martin_krastev

viksata

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Alexi

като гледам колата как е омятана стопа май е само един :)

ihovahi

Цитат на: viksata в 26 Март 2013 18:02:53
http://prodavalnik.com/ford-mondeo-2006g-benzin-na-chasti-i19487049

Стопове от МК3

Аз и на този звънях преди... има само десния, в лявата задна страна е удара и левия го няма :) Иначе му искаше 80 лв на десния.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Dundee

ForeverFord

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)