Интересни неща от Ebay и не само

Започната от ForeverFord, 12 Януари 2012 20:00:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

mediacenter

Днес бях в МЕТРО и мернах,че акумулаторите на BOSH са на промоция.
Ако някой смята да си купува,може да се възползва.
Преди около 2 седмици си взех BOSH SILVER S4 за 210лв.,а сега в метро е 190лв.
Не знам дали е добре...само споделям.
Поздрави. 8)

Marlboro

Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

mediacenter

moni74

На такава цена /199лв/ е EA772 Exide Premium с 36 мес. гаранция, стартов ток 730А. Едни го водят 72, други 75Ah. Но е по-нисък от стандартните и е размер за Форд.
Предния модел още ми е на Ситроена, карам го около 6-7 години.

----------------------------

supertorr

Цитат на: mediacenter в 22 Ноември 2012 00:19:35
BOSCH SILVER S...
Изобщо не са лоши и тези Бошове. Премиум серията им са.
Аз карам 6-та година,  а първите 3-4 звераки го изтезавах!!!

petermitkov

ОФФ топик на темата пак: Боша е добър въпреки дефектните серии които вкарваха преди години, Ексайд също е много добър акумулатор - за мене дори е по-добър от Боша. Гледам братушките руснаци в техните тестове слагат синята Варта ултимативно на първо място. Май Бош и Варта са Джонсън контрол.
sapienti sat

moni74

Бош е много добър акумулатор, но има и много ментета.

amplified

96-2008 два акумулатора Бош я избутаха. Тъй че добре са си :)

hotblooded

На астролета е един черен, още като я купих 2005та му бяха заминали лепенките и не му знам марката.... и държи кучето, този от които я купих тогава ми каза "Абе тоя акумулатор не го знам какъв е, с него  я взех - може да не те изкара зимата....." ако избута и тази ще му е  9та зима в България.

ForeverFord

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

hotblooded

Цитат на: ForeverFord в 22 Ноември 2012 16:17:37
Много хубаво Мондео
Страхотно е, само че го предлагаха и пролетта но не можеше да се пробва (нямало каско и ГО), после казаха че е продадено..... сега са го смъкнали с 1000 лв надоле.

Alexi

те тия бяха 3 .. другите 2 бяха на много малко км на 50 и 80к ако не се лъжа но са се продали .. това остана явно .. Титаниум С ,няма какво да добавим за него ..

hotblooded

В Бургас беше 1, и беше демонстрационно, сега е върнато от лизинг, не знам защо ми се струва че едната беше автомат?

Alexi

имаше едно комби ,идеален семеен автомобил :) аз ги заглеждам мк4-ките 2.2 че от кон на магаре не се слиза лесно :) но са редки

hotblooded

2.2 се предлага само с Гия и Титаниум и струва 62 бона и нагоре.... за това е рядко :)

amplified

Няма доставка, само лично 'събиране'

moni74

Хайде на евтината горна решетка от Мондео Мк4 Титаниум - My Link

Backstage

Bobi

Някой да отнася тези свещи NGK за Фокус Мк1 , 1.8 ТДЦИ : Линк

Иван Вълков

Трипче и некилирани дръжки за мондео мк2
Трип

Дръжки

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

BIGFORDFAN

Трипа го е написал че е само часовник, явно не е наясно какво продава и затова може да се грабне на отлична цена. Дръжки имаше и на един донор в София, ако някой търси http://avtochasti.cars.bg/u872340

П.С. ако се чудите какво се е случило с колата за да е толкова опоскана, само ще ви кажа че ураганът ''Светльо'' е минал през нея...  :))

whaaazp

Цитат на: BIGFORDFAN в 25 Ноември 2012 23:16:28
Трипа го е написал че е само часовник, явно не е наясно какво продава и затова може да се грабне на отлична цена. Дръжки имаше и на един донор в София, ако някой търси http://avtochasti.cars.bg/u872340

П.С. ако се чудите какво се е случило с колата за да е толкова опоскана, само ще ви кажа че ураганът ''Светльо'' е минал през нея...  :))

Тя до скоро си беше в движение или поне редовно засичам една мн близка до тази...  8)

Bobi

Bobi

viksata

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"