Интересни неща от Ebay и не само

Започната от ForeverFord, 12 Януари 2012 20:00:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Alexi

ама то това е друго ве ,онова беше с едно синьо табло обшито в кожа но малко зле направено и с обръщан волан .. това изглежда доста по добре а немското като изключим че е комби е много красива и запазена машина само че 18ките са от Гия а не от Титаниум но се преживява :))
ако някой има крива джанта от тоя модел като моите ето една чисто нова на добра цена

Dundee

Цитат на: Alexi в 17 Ноември 2012 17:49:41
ако някой има крива джанта от тоя модел като моите ето една чисто нова на добра цена
От моите едната е със заварка, така че ще хвърлям едно око на търга. Но мине ли 150 лв. се отказвам. За мен не си струва да се дават повече пари за джанта на дърти кошници като нашите.
Между другото, в пайнеса сега дават 17 % намаление на консумативите и цените са доста приятни.

ForeverFord

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Alexi

само малко се е поолял с парите .. така докъм 5 евра му е реалната цена щото е трендче ..

Bobi

Поогледай по-добре , Алекси. Това не е Тренд, а Титаниум . Подгрев на челно стъкло, авто фарове и чистачки, затъмняващо се огледало за задно виждане. Тия неща ги няма в оборудването Тренд.
Отделно е с оригиналният спортен пакет на Форд, който струва към 4000 лв и го слагат само на Титаниум.

Единствено ръчките на задните стъкла навяват съмнения... Може пък да е бил някой фен и да си я е направил сам.

Alexi

искаш да кажеш ,че 18к са ок за тоя Фокус ?  (omg) това е безобразно висока цена ,чисто нов фокус 3 е 24к за бога ..

hotblooded

Цитат на: Alexi в 18 Ноември 2012 15:31:01
искаш да кажеш ,че 18к са ок за тоя Фокус ?  (omg) това е безобразно висока цена ,чисто нов фокус 3 е 24к за бога ..
Че за 12 има не по-зле оборудван тук във форума :)

Bobi

Не, бе! Не говоря за цената, а за оборудването. Аз даже не бях обърнал колко пари му иска.  Естествено, че трябва да си луд да дадеш толкова пари за Фокус 2. (omg)

Цитат на: hotblooded в 18 Ноември 2012 15:43:40
Че за 12 има не по-зле оборудван тук във форума :)

Сигурно е до личен вкус, но немският е с класи над синята Ghia.

amplified

Alexander

Set Vorderachse und Hinterachse (4 Stück) - Комплект от предната и задната ос (4 броя)
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

amplified

И аз така го разбрах, само Not approved/ Without a certificate ме притеснява :D

Danchev

Би трябвало да става въпрос за TUV сертификат ... по немско е така нещата, които слагаш трябва да са удобрени :D
Пружини като H&R и Eibach съм сигурен, че идват със сертификат.
How about a magic trick?

Alexander

Съмнително ефтини са... Eibach-а са 350 лв...
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

P.Kostadinov

Сертификатите от TUV са лесна работа.Под секрет(щом правих по едно време такива.... :D )
Карай толкова бързо,колкото бързо би могъл да спреш !

Bobi

Alexander

Никакъв шанс. Това е с S пакета и голяма навигация и подгреви и кожи и ксенони и още какво ли не. Няма шанс да е 11к лева

by hotblooded

hotblooded

По скоро е 11к лева и да продължиш лизинга + остатъчната стойност :)

moni74

На първите две снимки има надписи на табели на немски език. Значи е снимано в Германия или Австрия. Което би трябвало да означава нов внос. А за да е на тази цена, колата трябва да е била дроб.  :D

----------------------------

hotblooded

Или е сбъркал и вместо евро е пуснал в лева :)

Чебурашка

Тази обява едвали е истинска,даден е домашен телефон  ???

Marlboro

Цитат на: Чебурашка в 20 Ноември 2012 21:20:36
Тази обява едвали е истинска,даден е домашен телефон  ???

Какъв им е проблема да имат стационарен в автокъщата?
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Pyrhel

http://www.ebay.co.uk/itm/FORD-MONDEO-ST24-2-5-V6-24V-COMPLETE-ENGINE-5-SPEED-BOX-WIRING-LOOM-ECU-ETC-/261130947459?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3ccc9e0b83

Пичове с Мк1 и Мк2 мондео... Мисля, че много сериозно трябва да се замислите за горния линк. Мотор + скорости, жици, сензори, еку..
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

hotblooded

Bobi

Backstage

Цитат на: Pyrhel в 20 Ноември 2012 22:54:37
http://www.ebay.co.uk/itm/FORD-MONDEO-ST24-2-5-V6-24V-COMPLETE-ENGINE-5-SPEED-BOX-WIRING-LOOM-ECU-ETC-/261130947459?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3ccc9e0b83

Пичове с Мк1 и Мк2 мондео... Мисля, че много сериозно трябва да се замислите за горния линк. Мотор + скорости, жици, сензори, еку..
магьоснико да го отнася  :D

Alexi

Bobi

mitakinen

Този е прегледан вече - не става :)

Bobi