Интересни неща от Ebay и не само

Започната от ForeverFord, 12 Януари 2012 20:00:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Bobi

hotblooded

supertorr

BIGFORDFAN

http://www.cars.bg/u762194  ненормалното мк1, с всичките възможни екстри!

К.Методиев

Цитат на: BIGFORDFAN в 24 Октомври 2012 23:50:09
http://www.cars.bg/u762194  ненормалното мк1, с всичките възможни екстри!
Само с ЕСП-то малко са се изхвърлили.  :)

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

BIGFORDFAN

Даже не съм и гледал описанието, просто разгледах снимките...

П.С. сега видях че автопилота са го писали мултифунк. волан  :))

Backstage

и 4x4  ^-^... иначе е много хубава колата!

Marlboro

Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Backstage

Цитат на: Marlboro Classic в 25 Октомври 2012 01:25:48

Има си MK1 4x4.
ти ме утрепа Асене...пръв път чувам такова нещо...

Alexi

мда ,има ,предлагало се е само с 2.0 ,16v

tropper

Има наистина. Постоянно зацепено е с 60%/40% усилие, не е като на джиповете да избираш коя ос да те влачи, ама вероятно пак ще върши работа. Даже доколкото съм чувал резервоара е разделен на два пластмасови съда, за да може кардана да премине между тях  :D
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Иван Вълков

Pionеer Навигация- реплика
* GPS
* Зарядно 220 волта
* Зарядно за кола
* Стойка за монтиране вътре в превозното средство
* Кабел, за да се синхронизира с компютър
* Слушалки за слушане на музика
* GPS навигацията има ГАРАНЦИЯ от 6 месеца!

Характеристики:
* CPU Процесор: 533 Mhz
* Операционна система: Microsoft Windows CE Net 6.0 Core
* версия на екрана: 5"LCD екран (Touch), против отблясъци, TFT дисплей
* Резолюция: 480x272 6,5 м Цветове, QVGA резолюция, Пейзаж.
* памет: RAM 64 MB SDRAM
* GPS модул: вграден GPS-модул, 30-канален чип SiRF Atlas IV.
* Антена: Вградена (чувствителност антена - 0,1 м / сек)
* Input / Output: екран Touch, Вграден говорител, слушалки жак 2,5 mm жак, SD / MMC-слот Батерия: презареждаща се литиево-йонна батерия литиево-йонна батерия 950mAh ~ 1350mAh
* Работно време: 4 часа в процес на работа
* Работна температура: 0 ~ 60C
* Температура на съхранение: -20 ~ 80C
* Мощност: 5V, 1.5A.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

К.Методиев

Цитат на: Alexi в 25 Октомври 2012 08:36:36
мда ,има ,предлагало се е само с 2.0 ,16v

Има и 1.8 май, щото съм го засичал по каталози разни.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

hotblooded

Alexi

тоя прави супер промоции .. но не си струва човек да минава на едномасов ,двумасовите му комплекти са около 100 паунда отгоре ..

hotblooded

Цитат на: Alexi в 28 Октомври 2012 19:01:38
тоя прави супер промоции .. но не си струва човек да минава на едномасов ,двумасовите му комплекти са около 100 паунда отгоре ..
Тука дава и стартер :)
А ето и за 5 скоростна кутия

Dundee

И аз го гледам този какво пуска, но обърнете внимание че не уточнява марката на частите. Т.е. не са Лук. В отзивите за него има няколко оплаквания на тази тема. Само че търговецът не лъже за частите, просто не казва че не са оригинални.
Ето това е по-истинска оферта от него http://www.ebay.co.uk/itm/250980506114?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649.
Мисля обаче че е по-сигурно да се взимат съединител и маховик Лук от eurocarparts.com. Аз засега съм се ориентирал към това решение, когато ми дойде време за смяна.
Ако сте обръщали внимание ако комплектът се вземе от МП общата сума е над два пъти по-голяма.  ???

Bobi

А обръщали ли сте внимание, че същите части са с около 10-20% по-евтини в www.carparts4less.co.uk, отколкото в кар партса?

hotblooded

В www.mondeospares.co.uk също излизат разни неща на сметка (има и употребявани), но има и нови на цени в стил МП.

Dundee

Ето още два магазина от моя Wish List:
Комплект съединител + Маховик.

Комплект съединител + маховик, без болтове за маховика

Pyrhel добре е обяснил.
WishList-а е прост списък, в който запазваш интересни неща, които си отметнал и искаш да са ти лесно достъпни по-късно.
@hotblooded Аз не държа продавачът непременно да доставя до България, защото напоследък ползвам по-често куриерска фирма отколкото пощенски пратки или други "официални" доставчици. По-изгодно излиза, особено когато се предлага безплатна доставка до UK.

Bobi

Понеже досега не съм ползвал този Wish List, може ли някой накратко да каже как се борави с него и за какво служи ?

hotblooded

Първият е "Not available to Bulgaria - Read item description or contact seller for details."

Pyrhel

То 99% от нещата не са достъпни до тука, пък да не говоря за pickup only стоките :) Слава на куриерските фирми, с които излиза по-евтино от директните пратки, че даже и по-бързо в повечето случаи!

Wish list-а е списък, в който добавяш продукти, към които имаш интерес ПОПРИНЦИП, а не точно в момента. Например неща, които ти трябват, но нямаш пари да купиш в момента или просто като бележник, в който да седят, за да не ги търсиш след време пак.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

ForeverFord

Момчета,искам да ви попитам нещо,че немога да си оправя.Когато имам някаква сметка в пейпал акаунта как мога да си ги върна към съответната карта или те автоматично трябва да се върнат ?
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Bobi

Нa главната страница на вторият ред пише : Overwiev, Add Funds, Withdraw, History и т.н. Натискаш Withdraw и после Withdraw funds to your card.

ForeverFord

А когато имаш refunded money пак от там ли става или те вече автоматично трябва да се върнат след няколко дена  ?
ПС Мерси Боби
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Bobi

При refund парите автоматично отиват в картата, с която си извършил плащането.

Pyrhel

Мне, ако си платил с пейпал, макар и с карта отиват в акаунта ти. Тия пеймънт системи като пейпал и мънибукърса работят по следния начин: Искаш да платиш в ибей, примерно, но с пари от твоята дебитна карта. Ако валутите съвпадат следва тия пари да бъдат качени от твоята карта в пейпал акаунта ти и после от пейпал акаунта ти да бъдат трансферирани към пейпал акаунта на продавача. Ако плащаш за стока (т.е. продавачът се води merchant), то таксата за превод (таксата за тегленето от картата ти и поставянето на парите в акаунта ТИ, както и за самия трансфер) се плаща от продавача. Ако пък искаш да трансферираш мангизи на любовницата, таксата я плащаш ти, но пак се минава с трансфер първо от картата към твоя акаунт.

Ако валутите са различни имаш 2 избора - да се конвертира по курс на банката и после по горната система или да трансферираш твоята валута към твоя акаунт и пейпал/мънибукърса да я конвертира по техен курс. Това не е препоръчително, защото курсът им е малко по-кофти с цел сигурност (оф, в много подробности се зарових... начи, просто казано, обменните курсове могат да се сменят докато трансферираш пари и да не се набутат те, защото нямат правото да ти кажат че за 1 паунд ще ти вземат 2.49, а после да ти вземат 2.50, то техният курс е малко по-висок). Но пак се минава през твоя акаунт.

Ся, понеже се минава задължително през твоя акаунт, то рефъндът от мърчънт или любовницата ще е обратно в твоя акаунт. Ако някой им е чел условията (аз не съм), това май го пише в тях?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Bobi

Хм, странно. Аз съм си задал валутата да ми е GBP и винаги при плащане или refund парите се от трансферират от/в кредитната карта, без да се качват в акаунта ми.  Дори в историята с движението по сметката, когато имам refund има допълнителна бележка, че парите ще бъдат трансфериране директно в картата, с която съм платил.

Иначе начинът, описан от Pyrhel, повече ми харесва и е логичния. Даже предпочитам да е така, отколкото да проверявам сметката си дали са пристигнали парите. Може пък аз да съм поразцъкал нещо в профила си.