Интересни неща от Ebay и не само

Започната от ForeverFord, 12 Януари 2012 20:00:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ForeverFord

Значи това е кола мечтааааааааа,особено за първааа  (happy) (happy) (happy) (happy)
http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=220126318&cd=634822165740000000

Супер лудото мондеооо и много много добро
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Иван Вълков

Ми подобно мондео имаше в Шумен, даже и клубно. Обаче сигурно яде като змей...

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

tha22don

Bobi

hotblooded

Alexi

тая машина май беше пускана тука .. не е 2004 да не говорим за декември щото е преди фейса

mitakinen

G_o_c_e_v

Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Alexi

тоя се продаваше доста време като нов внос сега май новия му собственик го продава .. но не изглежда зле машинката само това ЦД е няква гавра но може да се смени с оригинално .. и не е каран на 140к :))

Dundee

Който я вземе да има готовност с още 4-5 хил лв. освен цената на колата. След 150000 км. при тези коли започва поредица от подмени на детайли от цените на които свят ти се завива. Аз вече съм започнал да заделям пари.

BIGFORDFAN

След 150к км? Я кажи какво трябва да се сменя след 350-400к км, със сигурност ги има...

supertorr

Цитат на: Dundee в 12 Октомври 2012 22:13:21
След 150000 км. при тези коли започва поредица от подмени на детайли от цените на които свят ти се завива. Аз вече съм започнал да заделям пари.

Dundee представи си колата в Дневника. Дай и информация какво правиш по нея- ще бъдеш полезен, както и останалите на теб:)

Alexi

ми то е ясно .. съединител + маховик ,ремъчно задвижване ,дюзички ... което когато изпадне :)

VENTCI

Ако някой ми каже, че това Мондео е на по-малко от 500 хил. км. няма да му повярвам  :))

supertorr

Цитат на: VENTCI в 12 Октомври 2012 23:09:07
Ако някой ми каже, че това Мондео е на по-малко от 500 хил. км. няма да му повярвам  :))
Не на 155000, но са му върнали километрежа до 149617>:D>:D

hotblooded

В германия ще и вземе близо 5000 евро ако е на 155к с тези екстри...

Dundee

Цитат на: Alexi в 12 Октомври 2012 22:39:35
ми то е ясно .. съединител + маховик ,ремъчно задвижване ,дюзички ... което когато изпадне :)
Точно! + амортисьори и евентуално някой от тампоните на двигателя.
Аз от горния списък съм отметнал шайбата на кол. вал и големия тампон на двг.

hotblooded

Eто какви Мк 3 TDCi излизат на подобни цени в Германия, така че всеки да си прави сметката.
А и имайте предвид че автокъщите където се продават такива коли са собственост на руснаци, поляци или араби, и километражите се връщат първо там, а след това и тук :)

Иван Вълков

.....в този ред на мисли може да са турци, сърби хървати, българи и там положението с километрите е такова връщат се още като ги закарат на плаца  >:(. Съветът ми е ако някой ще се разхожда до Австрия, Германия - да гледа кола от автокъща и то от първи ред.....по цената ще я познаете, какато и от състоянието. Само ще спомена преди година Астра комби 96 година в състояние все едно е излязла от завода.........но цената беше 2500 евра, но колата беше без забележка, боя гуми , салон, мотор, документи........абе всичко, чудя се кога и ние ще ги стигнем.  :-[

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Alexi

Цитат на: Иван Вълков в 13 Октомври 2012 10:37:39
.....в този ред на мисли може да са турци, сърби хървати, българи и там положението с километрите е такова връщат се още като ги закарат на плаца  >:(. Съветът ми е ако някой ще се разхожда до Австрия, Германия - да гледа кола от автокъща и то от първи ред.....по цената ще я познаете, какато и от състоянието. Само ще спомена преди година Астра комби 96 година в състояние все едно е излязла от завода.........но цената беше 2500 евра, но колата беше без забележка, боя гуми , салон, мотор, документи........абе всичко, чудя се кога и ние ще ги стигнем.  :-[
то тук отдавна има такива коли .. бейбек и върнатите от лизинг са точно такива ама никой не им харесва цената ... щото едно мондео тренд в МР е 10-12к лв а същото в автокъща е 6к ...

hotblooded

escobar

Това като гледам с тоя бял цвят е било някоя служебна колица в чужбина, а едва ли вземат седан - 2 литров дизел, за да пърпорят на градско по 22 километра дневно. Предполагам, че е на минимум 276,000 километра.
Иначе коли има на оферта бол - гледам Q7, 2007 на около 40,000, GL и МL 2008-2009 на 40-50,000 което са си страшно добри цени. 

Alexi

"всичко работи " :))  ако е на 76к надали ще се изтъква ,че всичко работи ... то се подразбира ...

hotblooded

Ти виж че между десния фар и капака има място да бръкнеш до акумулатора :)

escobar

Като за 5 бона е много добре. С ремонтите ще стъпи към 7,500 сигурно.

hotblooded

Цитат на: escobar в 13 Октомври 2012 19:12:46
Като за 5 бона е много добре. С ремонтите ще стъпи към 7,500 сигурно.
Абе така си е, ама да я ремонтираш или да я караш я вземаш? Отделно че ремонтираното не е като заводското

Bobi

Alexander

Ама направо е смехотворно какви цени цепят..... в Германия под 12 хил евро не можеш да барнеш такова Мондео с тези екстри че и с по-малко и на тези километри... после да се чудиш как да си продадеш новата кола като знаеш колко пари си изсипал в нея и ти кажат ама там има за по-малко на по-малко километри  (headbang) (headbang) (headbang) Имам лошото чувство че като дойде време да продвам мойта ще има смъртни случай..... Ще дойде някой и ще ми я сравни с някой Италианска гробница и ще го удуша..
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

BIGFORDFAN

Това автопилота явно му е ''скрит'' някъде... Не мога само да си обясня защо толкова им се ''палите'' на тия абсурдни км и описания, това си е джамбазкото разбиране за маркетинг просто.

П.С. това бялото за тия пари все някой ще го вземе, щом като има балъци за Астра 2000г. DTI 16v да броят 4200 (по табела 4800) за какво говорим просто...

П.С.2. това беше преди 2 месеца, не преди 2 години!

Dundee

http://www.ford-forum.de/showthread.php?t=113129
Интересно как за 4 г. трима собственици навъртат само 36000 км. А продавачът е частно лице, със стара регистрация във форума, което намалява шанса да е измамник. Освен да са метнали него при предишната продажба.