Интересни неща от Ebay и не само

Започната от ForeverFord, 12 Януари 2012 20:00:25

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Alexi

има едно мондео ама е 1.6 атмосферка :(

Mondeicho

Тези от автокъщата защо не са написали някакви подробности, така на пръв поглед изглежда подвеждащо и се чудиш истина ли е...
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Alexi

аз не виждам да е в автокъща колата .. между другото е тренд не е съвсем гола

Mondeicho

Нещо съм гледал и някоя друга обява и там пишеше автокъщата вместо регистрационния номер. Но това не пречи да се напишат повече подробности защо се продава кола на няколко месеца...

Иван Вълков

Защото е ФОРД....тука са всички сектанти на темата ВАГ - Хасковската околия  :-X

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Alexi

тя цяла БГ са сектанти на тема ВАГ .. гледах днес малко пасати - 5 годишен пасат 40к лв  :D

Mondeicho

Да, но има хора които друго не признават и си ги дават тези пари. Днес си говорехме с едни приятели и те си търсят кола и казаха само волцваген (rofl)

Alexi

мда ако може ТСИ с ДСГ за да бъде мазохизма пълен :)

nixel

Всеки си има различни приоритети на база на които си взема решенията. И аз не исках форд, ама най големия ми приоритет беше цената и годината.

Alexi

Голф 5 не са по скъпи от фокус 2

nixel

Цитат на: Alexi в 22 Октомври 2016 23:05:46
Голф 5 не са по скъпи от фокус 2
Да кажем че съм пускал търсене в мобиле-то и карс-а с филтри: над 110кс, след 2008-ма, комби, бензинка, ръчни скоротси до 10,000 лева, сортирани по цена, без избор на конкретна марка.
Като до тази цена трябваше да е нещо което да ми хареса и да е с повечко екстри. Държах да има подгрев на предния джам и адаптивни светлини, но не беше приоритетно.
Единствените автомобили които влизаха в критериите бяха Фокуса ми, Опел Астра и Пежо 308SW. Честно да си кажа точно на Голф не съм попадал с тези критерии. Имаше разни Алфи, Шевролети и т.н.
Бях си харесал и Субару Легаси, но не ми хареса цената. Астрата беше прекалено грозна отвътре. Не можех да си представя как ще го карам този автомобил за толкова пари и да гледам смотания интериор. С пежото не можахме да се намерим, имаше 2010 за малко над бюджета и някое друго по старичко. В смисъл трябваше да правя компромис или от към бюджет или от към година на производство.
Така или иначе при форда най големия плюс беше фабричното BRC. Така или иначе щях да слагам газ и не можеше да не включа и този разход към общите сметки. Другите конкуренти трябваше да бият  форда в цената поне с 1000-1200 лева за да се замисля по сериозно. Плюс това Титаниума си е почти пълен пакет екстри, кожен салон с алкантра, а и това сони просто изби рибата.

Та, за какви голфове става дума?

Alexi

говоря по принцип .. то и коли като твоята няма особено просто си издебнал .. то фокус с кожен салон сигурно в БГ има 4-5 :)

nixel

А аз даже исках да не е с кожен салон, за да не ми спарва д*пето :D
Много оффтопик станахме, да сложа и аз един линк: http://www.ebay.co.uk/itm/281086693730?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Тези боички дали стават за нещо?

Mondeicho

За някакви малки нещица стават. Но тук можеш да си поръчаш да ти направят боята и ще ти излезне в пъти по евтино. Преди около месец ми забъркаха 50 гр., което е повече от двойно на това за 10 ина лв.

Alexi

G_o_c_e_v

Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Mondeicho

Но пък има много хубави джанти... (race)

martin1977

ST, пък даже няма ел стъкла отзад. И салона един обикновен. Само едните джанти, а и те не са кой знае какви уникални. На този Фокус най-уникалното му е цената.  (rofl)

Alexi

кой го интересува какво има отзад ,сякаш там ще седиш :) салона си е точно от СТ .. така ги пишете едни сякаш не сте сядали в СТ .. това си е най обикновен фокус с евтини пластмаси не очаквайте някакви чудеса вътре .. даже новия модел е доста евтинярски отвътре макар че е 60+к лв

ihovahi

Който фôрка "майстор" си нахôда!

V.Buzev

Цитат на: ihovahi в 15 Ноември 2016 20:07:24
На части Форд Мондео МК3 2.2 Тдци - 155 к.с.

Хахаха, тъкмо щях да го качвам :). Цените са му добри и г.д. реални, ама не е склонен на пазарлъци става ли да въпрос за брони и салон  :'(

TourneoRS

Някой да е успял да си купи нещо от черния петък в емаг? Исках да купя евтиния смартфон за 50 кинта, докато тръгне системата и се разпродал на втората минута  :)) :)) . Евтини трикове....  Няма да си пръчвам нищо от тях, ще дам сто отгоре напук, ама да не е от тях.
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

SICKandPROUD

Същата работа. Имах мерак да взема play station  за подарък, като пуснаха сайта в 6:30 сутринта имах 2 браузъра на рефреш... Беше разпродаден... Аз като тебе повече нито стотинка на тея пе@@ли.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Mondeicho

Аз от тях намазах един киндъл миналата година и си беше намален от 160 на 100. Иначе дебнех и за два-три модела от същата година телевизори, но в деня на разпродажбата изобщо не ги пуснаха :'(

Alexi

голям зор и късмет да вземеш нещо наистина намалено .. тия най изгодните неща според мен са измама щото докато тръгне сайта и разпродадено

Alexi

miromir

Alexi

отстъпката не работи така .. на тия 500 имаш още 30% с кода за отстъпка .. излиза 350 с ДДС ,а то има начин да се вземе :)

Mondeicho

Аз гледах за тампон на двигателя, този големия под въздушния филтър, но и с отстъпката идва на цена, която е нормална на други продавачи. Вече ако вземеш и ддс-то добре, но как става това?

Alexi

Аз не съм го пробвал ,но един приятел поръча като юридическо лице и плати цена без ДДС ,става на много английски сайтове за онлайн търговия .. по принцип трябва да ти дойде ДДС то тука да го плащаш но това не се случва за момента