Мултимедия за Ford Mondeo titanium 2006г.

Започната от verderet, 17 Януари 2017 14:47:05

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

verderet

Здравейте,
от известно време се опитвам да си намеря мултимедия двоен дин с навигация , ГПС и т.н. но без успех!
Даже закупих една, която пише че е за моя модел автомобил, но пак не стана - ето тази закупих.

И се оказа, че моето табло било с други размери ...

Форда е 2006г. Титаниум - ето така ми изглежда таблото:

Моля за помощ , някой знае ли какво и мога ли да си намеря да купя?

Pyrhel

Гледам датата на темата, за която ще оставя линк - точно преди 5г. съм се борил с тоя проблем. Тогава за мк3 вариант за директно вграждане нямаше и виках неволята. Ето темата, където съм описал какво правих: 2 DIN навигация в Mondeo Mk3.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

verderet

Цитат на: Pyrhel в 17 Януари 2017 15:46:14
Гледам датата на темата, за която ще оставя линк - точно преди 5г. съм се борил с тоя проблем. Тогава за мк3 вариант за директно вграждане нямаше и виках неволята. Ето темата, където съм описал какво правих: 2 DIN навигация в Mondeo Mk3.

Привет,
много благодаря за отговора. Темата е супер и изчерпателна, но се боя, че аз никога небих могъл да се справя така :-) Затова се опитвам да си намеря на пазара. Веднъж вече се опарих с покупна на една мултимедия за която казват, че ще пасне, така че трябва доста да внимавам с покупка на следващата.

Septerra

Имай предвид, че на Мондео МК3 формата на радиото е трапецовидна - горната страна е по-дълга от долната.

Alexi

не ги слушай имаш много варианти ето за Мк4  :D

Mondeicho

Проблемът с китайчетата е, че не винаги съвпадат нещата. Казвам го от опит с доста неща купувани от тях. Лично мултимедия предпочитам да си взема оттук с гаранция и ако не пасва знам, че я връщам. Иначе варианта е да си извадиш сонито, да си вземеш размерите и да търсиш по тях и по размера на отвора.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

verderet

Цитат на: Mondeicho в 18 Януари 2017 00:17:06
Проблемът с китайчетата е, че не винаги съвпадат нещата. Казвам го от опит с доста неща купувани от тях. Лично мултимедия предпочитам да си взема оттук с гаранция и ако не пасва знам, че я връщам. Иначе варианта е да си извадиш сонито, да си вземеш размерите и да търсиш по тях и по размера на отвора.

Точно в тази ситуация съм сега. Сонито е разкачено имам размерите и се опитвам да намеря в България и извън нея, но не успявам - дори и да не спаза това, че SONYто има лек наклон пак не се получават нещата. Мисля, че единствения ми шанс е да закупя мултимедия по малка от 7" и да си правя рамка за уплътнение отпред, а за отзад да чупя/пиля/лепя и т.н.  :'(

ivchotr

Като поразровиш при чайните, излизат предложения с показани размери. Ама си трябва ровене. А пък може и съобщения да им пращаш за да се доразберете, ако нещо не е посочено съвсем ясно.

Mondeicho

Аз затова си оставих Сонито, а и поради многото крадци в града. Нещо не ми допада идеята да го мисля и това.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

V.Buzev

Ето какво сътворих аз с подобна навигация - ЦЪК.
Доста преправяне падна но няма начин. Както са ти написали по горе формата на CDто за мондео е трапецовидна, а всичко което се продава е за фокус, транзит, ц-макс.