Джанти ЕТ45 на Фокус мк1?

Започната от Павел Лолев, 03 Януари 2017 02:18:06

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Павел Лолев

Колеги помагайте харесах си джанти 15 цола 4 х 108 както всеки знае за фокус притеснява ме Ет-дали ще стане и дали  няма да имам проблем с апаратите човека ми казва че. Ет е 46 ще кача и снимка за са ги видите мерси от сега

G_o_c_e_v

Не би трябвало да имаш проблем. Аз на моя бях с джанти ЕТ45 и не съм имал проблем.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Павел Лолев

Става въпрос за фокус 2000г дано да си правп

G_o_c_e_v

Преди макса имах Фокус 1.
[attach=1]
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

VENTCI

ЕТ-то на джантите на бившия Фокус на G_o_c_e_v   e   40    -     проблем няма.
Зимните ми гуми са на абс. същите джанти  -  никакъв проблем  -  на снимката на G_o_c_e_v  гумите са 195/65/15
Моите гуми са 195/60/15

G_o_c_e_v

Цитат на: VENTCI в 03 Януари 2017 21:37:12
ЕТ-то на джантите на бившия Фокус на G_o_c_e_v   e   40...
Много отдавна беше и не помня с точност. Но ЕТ 40 е максимума, който фокуса може да поеме и седи адски добре и стъпва широко.

Павел Лолев

Значи тези който вече поръчах с ет 46 има вероятнос да не станат така ли излиза утре ще неря като дойдат и ще видим дано паснат че ми въззе оригиналните джанти на форс с петте лъча и двойна спица са на 52.5 ет значи 46 трябва да стане

G_o_c_e_v