Продажба на МПС

Започната от hotblooded, 28 Декември 2016 15:26:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

hotblooded

Здравейте,  при продажбата на МПС необходимо ли е да с представя някакъв документ за оценка на колата при нотариуса ,  или колкото я пишем - толкова?

sstefan

Необходимо е. В/у оценката има данък/за София май беше 2 %/,който отива за общината.Правиш при застраховател най-ниската възможна оценка,обикновенно искат 10-15 лв за това и си готов.

Mondeicho

Да, отиди при застраховател, защото някои нотариуси съдействат за нея, но излиза по-скъпо. Да не продаваш Мондеото?
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

TourneoRS

Колкото коли съм продал, винаги при нотариуса са ми правили оценката. Сега кой и как не знам. Ескорта се опитаха да  ме набутат с 500лв оценка :D , ама като казах че съм продал пасата преди седмица с оценка 200 лв млъкнаха . Ако мине номера ::)  ...
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Alexi

по принцип се взима от застрахователя ,но при някои нотариуси можеш да платиш на място

hotblooded

Цитат на: Mondeicho в 28 Декември 2016 16:08:31
Да, отиди при застраховател, защото някои нотариуси съдействат за нея, но излиза по-скъпо. Да не продаваш Мондеото?
Е то 3 месеца е в раздел продава на форума,  cars.bg и mobile.bg.... Живот и здраве - утре вечер вероятно ще нощува на друго място.