следващия ми форд

Започната от bel4o, 13 Ноември 2016 12:45:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bel4o

Този красавец закупих и вече 3-ти ден му се радвам.За съжаление имам само една снимка от продажбата му,по късно ще го поснимам но сега в тоя студ не ми се занимава.

Dmitarcho

Красота :) Честито

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ръца Пръца

Mondeicho

Честито и много безаварийно шофиране!
Чакаме снимки и повече подробности за оборудването. ::)
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Septerra

Честито! Много хубав изглежда. Със спортен пакет ли е? :)

bel4o

Ето и малко снимки.За оборудването не съм запознат какво е серийното и кое се води екстра.
Извинявам се за качеството са снимките но са снимани с телефона.

Ilian Petrov

Честито и от мен! Много да те радва!
Ами тя май е с най-високото ниво на оборудване   (ford)

niki-25

Честито, много безаварийни километри и като го гледам е доста високо ниво на оборудване :)

bel4o

Благодаря за пожеланията колеги.Днеска реших малко да се поровя в менюто на s-maxa след което се натъкнах на още една екстра за която не предполагах че я имам.

Имам и плафони на предните врати но не забелязах да светят или им има нещо или са светлоотразителни.

Да се качиш в такъв автомобил от фокус мк1 си е кеф отвсякъде.Автомобила който имам може да е от най високото ниво на оборудване но няма подгрев на седалките.Предполагам че все пак си е благинка въпреки по мекия климат в Белгия.Има ли начин да разбера дали седалките ми имат подгрев,тоест само инсталацията да липсва.Слушам много рядко музика през usb може би на 95% съм на радио.След търсене на usb вход такъв не можах да намеря,явно липсва.Намерих само aux вход.

Сега искам да задам няколко въпроса.Не знам дали мястото им е тука,но модераторите ако трябва могат да ги преместят в правилния раздел.

При включване на задна скорост дясното огледало "поне само него забелязах" автоматично си сменя позицията леко надолу да улесни водача при паркиране.Има ли начин да го настроя да се накланя повече на надолу ? Другото което ме интересува е че имам опцията да си прибирам огледалата.От автомобила с бутона за прибиране няма ядове но така и не можах да разбера как става номера от дистанционното.

kaloqn

Накланя се само това огледало, за което е включен селектора за нагласяне. Ако селектора е в неутрално положение - не се накланя нито едно огледало.

Dmitarcho

Това за гумите да не е само да ти показва на колко трябва да се помолят - не на колко са. Ще е готино ако показва действителното налягане в гумите. Това на вратата, мисля са само светлоотразители - плафони под огледалата нямаш ли ?

Ръца Пръца

bel4o

Плафони под огледалата имам но мислех ,че и тия на вратите може да са светещи.Гумите мислех да ги изпробвам в някоя бензиностанция дали имат датчици или нямат.Но дотам не се стигна,понеже на борд компютъра видях че 2-те гуми са ми паднали малко.

Dmitarcho

"ластик...." Хахахаха това на какъв език е менюто :) Иначе е супер, че показва налягане :) На бензиностанция, можеш да пробваш дали ще пищи, ако падне налягането :)

Ръца Пръца

bel4o

Цитат на: Dmitarcho в 27 Ноември 2016 14:41:48
"ластик...." Хахахаха това на какъв език е менюто :) Иначе е супер, че показва налягане :) На бензиностанция, можеш да пробваш дали ще пищи, ако падне налягането :)

Обърнах менюто на туски че ми е малко по лесно "ластик означава гума на турски " . Датчиците трябва да ги изпробвам дали си пиукат.Инак има опция за пиукане при високо или ниско налягане в гумата,зависи кое ще избереш.Това за високото ми се вижда малко безмисленно.

dtrifonov

Здравей колега,
Ето информация за огледалата:

Електрически прибиращи се огледала
Автоматично прибиране и разгъване
Забележка: Когато огледалата са били прибрани от бутона за ръчно прибиране, те могат да бъдат разгънати само с него.
Огледалата се прибират автоматично, когато заключите автомобила с ключ, дистанционно или по заявка на системата за влизане без ключ. Огледалата се разгъват, когато отключите автомобила с ключ, дистанционно или по заявка на системата за влизане без ключ, от вътрешната дръжка на вратата на водача или при стартиране на двигателя.
Ръчно прибиране и разгъване
Огледалата с функция за електрическо прибиране действат при включено запалване.
Забележка: Можете да управлявате огледалата (накланяне и прибиране) още няколко минути след изключване на запалването. В момента на отваряне на врата, тази функция се деактивира.
Натиснете бутона, за да приберете или разгънете огледалата.
Ако натиснете бутона отново, докато огледалата се движат, те ще спрат и ще обърнат посоката си на движение.
Забележка: Когато огледалата се разгъват и прибират неколкократно за кратък период от време, е възможно системата да изключи за кратко, за да се избегнат евентуални повреди в следствие на прегряване.
Накланяне на огледалата при движение на заден ход
В зависимост от положението на превключвателя (A или C), съответното външно огледало се накланя надолу, когато изберете задна скорост, което осигурява видимост към бордюра.
Забележка: Можете да деактивирате тази функция, като оставите превключвателя в положение B.
Външното огледало се връща в първоначалното си положение,:
• ако скоростта на движение на автомобила надхвърли 10 km/h;
• приблизително 10 секунди след изключването на задната скорост;
• ако превключвателят е върнат в положение B.
Когато използвате за първи път тази функция, огледалото се накланя до предварително зададеното си положение. Това положение може да бъде настроено с помощта на следната процедура:
1. Включете запалването. Не стартирайте двигателя.
2. Изберете желаното външно огледало (A или C).
3. Включете на задна скорост, избраното външно огледало ще бъде преместено в предварително зададеното положение.
4. Настройте желаното положение на накланяне на огледалото.
5. Изключете от задна скорост или натиснете и задръжте желания бутон за запаметяване, докато чуете кратък звуков сигнал като потвърждение. Виж Функция за запаметяване (страница 130).
Настройките ще бъдат запаметени автоматично.

пп.
Запаметяването става с един от четирите вертикално подредени бутона на седалката.