Относно автопилота и блутута във Форд Фокус 2006 комби

Започната от georgif, 23 Октомври 2016 16:36:12

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

georgif

Здрваейте на всички! Оглеждам се да купя форд фокус комби. Бях на оглед на една коа от 2006 година. Бъпросите ми са следните:
1. На лявата рчка на волана имаше SET и PRESET, но миказаха, че няма автопилот. Как да разбера кога един фокус има автопилот и ако няма за какво е този лост с тези надписи? От други коли които гледах в интернет се обедих, че много често пишат по сайтовете автопилот, а всъщност няма.
2. Таблото беше обикновено, т.е. не беше SONY. В долният десен ъгъл имаше знак телефон. На въпроса ми има ли блутут ми казаха, не не знаят и този знак може би означава, че е готов за блутут. Въпросът ми екато горния, как да разбера дали има блутут (трябва ми за хендсфри) и како значи готов за това.
3. Търся си дизел 1.6 90 коня, но все пак търся и мнение за 1.6 и 1.8 дизеловите двигатели 115 коня. Плюсове, минуси опит с тях.
Много моля за отговори. Ако все пак ме препратите да търся във стари теми на форума ще помоля за линкове. Ако ги бях намерил нямаше да моля за отговори.
Благодаря предварително

yumyum

Здравей и добре дошъл.Относно автопилота такъв няма,има круиз контрол който е на бутони на волана.На ръчката за мигача е управлението на бордовия компютър.Бутона слушалка на радиото го заглушава,блутут засега не съм срещал включително и на сонитата,знам че има вградено хендсфри на някои модели сони но трябва да имаш и бутон слушалка пак на левия лост(това за мондео мк4).На фокус съм на 99% сигурен че няма.Теми за дизела безброй във форума и почти всичко е засегнато,само трябва леко да се разтърсиш.Успех с покупката.

georgif

Благодаря за отговора. Явно нищо не е така както изглежда или го описват при продажба на кола.
За всеки случай ще пусна линк към една обява, не е тази на която съм се спрял, но все пак фокуса е е с оборудване GHIA и си мисля, че всияко което са описали го има. Вижда се добре, че на радиото има зелена и червена слушалка. Все си мисля, че трябва да има блутут.
Моля за коментар.
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11458644992568903&slink=g660hl

sa6ster

На тази обява няма автопилот/темпомат. За него волана трябва да е с 4 спици и копчетата са между спиците.

Мойто радио не е сони (6000CD), но и аз имам зелена и червена слушалка.. и нямам блутут. Използват се за mute-ване на радиото.
Също така повечето нямат и AUX, нищо че го има като копче.
6000 CD не чете и mp3, но в мото пфое за около 160лв с монтажа могат да ти изкарат юсб изход за флашка.

georgif

Благодаря много. За мен темата е затворена, нещата ми се изясниха.

Dmitarcho

Не вярвай какво пишат в описанието на обявите. Там всичко има ...ако отвориш да гледаш снимки...жалка работа.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ръца Пръца