форд фокус мк1 проблем

Започната от nike3e, 15 Октомври 2016 22:48:58

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

nike3e

Здравейте колеги вчера имах странен и доста неприятен проблем докато карах ми се включиха всичките мигачи без да мигат и имах едно страно цъкане от към жабката модола за централното предполагам  и това се случва само докато колата е в движение иначе на място изгасват и мога да си подам съответния светлинен сигнал, до преди това имах малко проблем с датчика на шофьорска врата като при разместване се включваха аварийните и даваше ту че е затворена вратата ту че е отворена, та въпроса ми е къде да търся проблема дали този датчик на вратата прай магарии или проблема е нещо по сериозно

К.Методиев

Цитат на: nike3e в 15 Октомври 2016 22:48:58
Здравейте колеги вчера имах странен и доста неприятен проблем докато карах ми се включиха всичките мигачи без да мигат и имах едно страно цъкане от към жабката модола за централното предполагам  и това се случва само докато колата е в движение иначе на място изгасват и мога да си подам съответния светлинен сигнал, до преди това имах малко проблем с датчика на шофьорска врата като при разместване се включваха аварийните и даваше ту че е затворена вратата ту че е отворена, та въпроса ми е къде да търся проблема дали този датчик на вратата прай магарии или проблема е нещо по сериозно

По скоро проблема ти е в алармата.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Dmitarcho

Аз докато карах Фокуса .. имах същия проблем - само, че ми се пускаше и алармата .. карам, а тя свети и пищи :D Смениш датика който отчита дали шофьорската врата е затворена/отворена и се оправи проблема. Можеш да започнеш от там
Ръца Пръца