проблем с централното заключване на Фокус мк1

Започната от stilman, 07 Юни 2016 12:54:39

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

stilman

Здравейте колеги,от седмица съм собственик на Форд Фокус,1,8 90 к.с.TDCI 2000г.,имам проблем с централното,не работи по никакъв повод,нито с ключ бутоните,нито с ключа на бравата нито с бутоните от вътре,надявам се да ми помогнете да реша проблема,предварително благодаря на отзовалите се,поздрави и успех.

V.Buzev

Огледай за изгорял предпазител.

stilman

Пропуснал съм да напиша,че проверихме всички предпазители,ток стига до машинката в предна лява врата,но централно няма

Dmitarcho

Можели да е без централно колата ?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Ръца Пръца

stilman

има си модул,машинки на вратите,а дори и бутона за отваряне на багажника не работи,този който е на таблото,ключа е с три бутона,би трябвало да има

V.Buzev

Тогава не остава нищо друго освен да си е заминал модула!

infomar

Ако можеш да провериш дали въобще отива каквото и да е захранване на какъвто и да е кабел към ключалка, която и да е тя, при всякакво положение на ключа или натиснат бутон.  ::)

stilman

Пробвах с работещ модул с неговия ключ,пак не става,ток стига до предна лява врата,днес по късно ще потърся бушона за бушонния блок

stilman

Е да докладвам,оказа се изгорял бушона на гърба на бушония блок,сега всичко е ок,благодаря за оказаната помощ,поздрави и безаварийно.