Форд фокус 1.6 100 к.с

Започната от Butcher, 15 Май 2016 22:27:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Butcher

Здравейте, нов съм във форума и се извинявам ако темата(питането) ми не е за тук. Ще го карам направо, мисля да си вземам форд фокус 1.6 100 к.с комби, газ-бензин. Искам да попитам заслужава ли си и какви проблеми създава. 1)двигател 2)ходова част 3)гниене. С една дума мнението ви.

didony

Здравей, аз карам такъв и съм доволен. За предпочитане е ти да му сложиш газовата уредба. Като ходова е много стабилен, за двигател - зависи дали ще попаднеш на читава бройка. Търси италианка. Успех.

Mondeicho

Заслужава си колата е здрава и не създава много проблеми, важно е газовата да е монтирана кадърно и по възможност да е по качествена за да имаш малко главоболия. Ходовата част издържа на нашите пътни условия.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Butcher

Разбрах, че правила проблеми със съединителя и бубината(доста често трябвало да се сменят) . Има ли нещо вярно или само си говорят.

Mondeicho

Всеки модел кола си има нейни характерни слабости. В зависимост от това как е гледана колата те са по чести или по редки. Няма как да се каже предварително при теб как ще бъде. Прецени си плюсове и минуси за конкретния модел като имаш предвид, че при теб може това да не даде проблем, а да се развали нещо различно. Ако плюсовете са повече я взимаш и каквото стане, ние с коли на такива години само може да гадаем какво ще се развали.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

ivchotr

Търси в изпълнение Джия. Има готини глезотийки из вътре. Иначе е здрава. Моята я взех кажи - речи без да я оглеждам. Купувана е от България и вероятно заради това има тук - там ръжди. Нищо фатално. Италианките са далеч по-запазени. Окачването е здраво. Газовата уредба наистина трябва да я слага някой, дето разбира. За сега не съжалявам, че съм взел Форд. Първият ми е.

marti1996

търси си 1.8 16в върви повече, разхода е еднакъв

martin1977

Ако почнем така, най-добре е да вземе 2.0 - също е във високия данък, върви повече от 1.8 и е по-здрав и надежден мотор.

Pyrhel

За какъв Фокус е въпроса, че има няколко поколения с тоя мотор... А между 1.6 и 1.8 винаги бих избрал 1.6...
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

momo76

Цитат на: marti1996 в 06 Юни 2016 17:33:42
Върви малко по-добре и разхода е по голям. Това е най безмисления мотор.

Sent from my Правец 82

ivchotr

Колегата се цели в 100-те коня вероятно заради данъка. Колата върви прилично като за такава мощност и сравнително икономично.

Alexi

Цитат на: marti1996 в 06 Юни 2016 17:33:42
според мен пък вървят почти еднакво ,горят еднакво ,но едната има 200 лв данък а другата 20 лв :)

Butcher

За 1.8 не съм мислил, защото не съм чувал хубави неща за мотора. 1.6 го хвалят повече.

VENTCI

Тук във форума гледам, че има такава. Машината е хубава, а и шуменци сме я виждали.