Този ключ ще ми свърши ли работа?

Започната от dragozow, 18 Април 2016 06:27:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

dragozow

http://www.aliexpress.com/item/3-BUTTON-433MHZ-REMOTE-ENTRY-KEY-FOB-FOR-FORD-MONDEO-FIESTA-FOCUS-KA-TRANSIT/32453989580.html
Колата е Fiesta от 2004 година и имам само един ключ. Има ли кой в София да го обучи и нареже и за колко пари?

Dmitarcho

Принципно, трябва да стане. Нарязването е около 20-30 лв. във всяко ключарско ателие. Обучението е хубаво в МП, че мен Едина ключарка се мъчи 2 часа да го обучи да пали, но цената в МП е около 60 лв за обучението

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Ръца Пръца

dragozow

То вероятно има и добри ключари, които ще се справят бързо. Във VW форума имаше един факир Владко, до колкото си спомням не му се опъваше нищо.

gsto

Обучение можеш и сам да си го направиш...но ти трябват 2 ключа (ако имаш ония малкия сервизния).

Аз си купих сгъваем ключ за фокуса, нарязаха ми го и с няколко клипа в youtube си го обучих и да пали и да отключва/заключва колата.

Иначе...отиваш в практикер или била(на бул.България) - има ключари...даваш ключа и ти правят всичко на място.
На мен за нарязването ми взеха 10лв, за обучение не съм питал...но ми предложиха чисто нов оригинален сгъваем ключ, с нарязване и обучение за 170лв.

dragozow

Аз си писах с Владко от VW форума, за 60 лв ще го нареже и програмира. Остава китайците да потвърдят че става за моята. Между другото няколко човека българи са купили от същия линк и са поставили добри оценки, вероятно има някой от форума. Винаги съм се чудил как може един ключ да струва 200 и повече лева, при положение че джамбазите ги отварят за две секунди.

gsto

Цитат на: dragozow в 18 Април 2016 16:13:45
Аз си писах с Владко от VW форума, за 60 лв ще го нареже и програмира. Остава китайците да потвърдят че става за моята. Между другото няколко човека българи са купили от същия линк и са поставили добри оценки, вероятно има някой от форума. Винаги съм се чудил как може един ключ да струва 200 и повече лева, при положение че джамбазите ги отварят за две секунди.

Не се занимавай с поръчка на китайски ключ - от опит ти го казвам.
Отиди в практикер(Цариградско) и виж каква ще ти излезе цената на тоя ключ готов. Сигурен съм, че ще е по-малко отколкото ще дадеш за поръчка и обучения - пак ще е китайски, но поне на място ще го видиш/пипнеш/пробваш.