1.8 TDCi - недостиг на гориво

Започната от amg771, 27 Януари 2016 23:11:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

amg771

Автомобилът е фокус 1.8 tdci 115 коня. Колата неможе да запали при температури по-ниски от -10C и понякога по време на движение прави предърпване... Закарах я на сервиз за форд, и там ми казаха че отчете грешка недостиг на гориво, Дюзите и помпата били в перфектно състояние, казаха ми че вероятно е от горивния филтър, сменихме го, но проблема не изчезна. От какво може да е според вас ?

Dmitarcho

В МП Габрово ли ходи ? Как разбраха, че дюзите и помпата са перфектни ?
Ръца Пръца

amg771

Да. Ами казаха че ги провериха и че им няма нищо.

opex

Датчик на рейла, и такива неща? Тия всеки път ме изумяват - как може да имат най-читавата техника за диагностика и да вдигат ръце. Абе като нямат какво да правят по цял ден поне да я бяха разучили, да си разучат двигателите, системите... ебати т'ва маймуни да бяха щяха да са по-ориентирани...
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Alexi

amg771

Незнам кода на грешката, никакви датчици не са проверили. Днеска ходих до бургас и 2-3 пъти по време на пътя се случи колата да предръпва, и сутринта на 1 градус колата запали леко трудно. Аз мисля че проблема идва от помпата, можеби от клапана.

Mondeicho

Аз не разбрах сервиза на Форд официален ли е или просто пише за фордове?
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.