Фиеста МК6.5 автоматично пускане на светлините

Започната от genhack, 18 Януари 2016 09:35:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

genhack

Здравейте,
както се вижда съм нов при вас, тъй като преди дни закупих фиестата от профила. МК6.5 2007г 1.25 бензин, със средното ниво на оборудване(климатик, ел стъкла и сд).
Дотук намерих супер много полезна информация в този и чуждите форуми. Силно впечатлен съм, понеже другата ми кола е Мазда и за нея форумите са доста по-постни.

Текущото ми чудене е: Какъв е най-добрия начин да накарам късите светлини да се пускат автоматично? Знам за модулите, които се продават, но се чудя дали няма "по-фабричен" вариант - четох за някакъв модул на форд, но ставаше въпрос за по-стари модели.
Интересувам се само за къси светлини, без допълнително слагане на диодни дневни или пък пускане на дългите на намалена сила.

Edit: Идеята ми е да се пускат автоматично при запален двигател - т.е. да се ползват и за дневни светлини.

Pyrhel

Искаш да ползваш късите за дневни светлини или да се включват автоматично, когато се стъмни?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Dmitarcho

Иска проато да си се пускат лато запали. Вариант - да окъсиш кабелите на ключа за фаровете, но може да палиш на фарове така /мондеото пали на фарове, не знам фиестата как е/
Ръца Пръца

Mondeicho

С модула хубавото е, че фаровете се палят на определени секунди след като заработи двигателя и така се щади акумулатора.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.