Фиестата понякога не пали

Започната от Neli95, 01 Януари 2016 22:01:59

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Neli95

Здравейте и ЧНГ на всички. Много здраве и късмет! ^-^

Имам проблем с Фифи. Понякога не иска да запали - въртя ключа и нищо не се случва. Не знам дали е свързано, но когато не запали и часовника се рестартира, също така и понякога не иска да заключи вратите - това все когато не иска да запали. Като постои малко без да я пипам, примерно час и после си пали без проблем. Помощ :(

Dmitarcho

Ръца Пръца

Neli95

Ами там е! Хахах
Иначе не знам как да разбера?

Dmitarcho

Водиш го на дофтор да го диагностицира ;) Може да погледнеш клемите дали са закачени хубаво, и кабелите който са на тях.
Ръца Пръца

dimkaraganchev

На тази Фиеста стартерът черпи много малко ток. Затова си мисля, че проблемът е именно в него. Иди на майстор да ти го прегледа.

Neli95

Уф, нищо не разбирам, ще я водя утре на майстор да я погледне :(

dimkaraganchev

ivchotr

За да се рестартира и часовникът, значи има проблем или в самия акумулатор, или в окабеляването - примерно хлабава маса някъде. Наскоро на другата ми бричка и сменях акумулатора, щото имаше абсолютно същите симптоми. Държеше 12.3 волта, обаче като дойде време да върти стартера и късаше веригата, та чак рестартираше часовника. Но за да не се дават на халос пари, е добре акумулаторчик да провери с товарна вилка какво е състоянието на батерията. И съответно зареждането на колата.

Neli95

Днес ходих на майстор и той ме прати при акумулаторен магазин, казаха, че този акумулатор моя бил магьосник как изобщо с него е палела хахах

Еми вече съм с друг и да се надявам, че няма да има повече проблеми. Благодаря момчета (clap)