Mp3 модул за фабрично радио с AUX изход

Започната от to6koto, 28 Август 2015 09:04:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

to6koto

Преди година си монтирах мр3 модул към фабричното 6000СД на моята фиеста. Модула работи с USB, както и с SD карти до 8 gb. Прилагам няколко снимки ако някой се интересува.

Pyrhel

Най-важното го няма, по какъв начин е връзката? Към фабричния AUX ли е? Ако не, как се превключва между модула, радио, CD?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

to6koto

Да да колега през фабричния aux но съм го захеанал под буксата. Ще трябва да намаля и снимиките под кората и ще ги кача

lld

А от къде си го купил, на каква цена, как е звука като качество, и всички отговори които се сетиш ? И аз си търся нещо такова, но попадам на цени от 100 и нещо нагоре ( множко са ми за такова нещо). Благодаря
http://www.mebelist.com -  Мебелният Форум на България

Иван Вълков

Мен друго ми е интересно? Как е звука има ли пръщене, и от фабричната инсталация ли взе захранване. Иначе такива устройства има по 20 лева в Елимекс а в китайските сайтове са още по ефтини. Приподобни плеяри е проблем захранвабето да е галванично разделено от ел. мрежата на колата.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

to6koto

Точно от елимекс го взех иначе в ебей е кой знае колко ефтино. Захранване взех от касетофона. Не мога да кача сега снимки защото пиша от телефона. Ще се постарая понеделник да ги кача и да дам по пофробни разяснения

Dmitarcho

Васко беше слагал нещо подобно, вързано към аукса. Но имаше проблеми, като усили повече, се чуваха някакви смущения
Ръца Пръца

to6koto

И при мен има смущения но при се чуват ясно при много ниските степени на усилване. При усилване след 9-10 (6000cd) почити е недоловимо смущението.