Някакво пипкане от какво е?

Започната от Lakokara4a, 16 Август 2015 11:18:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Lakokara4a

Колеги, става нещо елементарно, но нямам представа от какво е. Затова ще питам. Ще опиша всичко точно. Колата се отключва с дистанционното на алармата. Слизам при нея, отварям я и започва да пипка. Пип пип пип и така докато вкарам ключа... Защо пипка това чудо? Гледах на запис как палят такива коли и пипкането го няма. Възможно ли е причината да е от това че не отключвам с ключа а с дистанционното на алармата? Не показва грешка или някакво уведомление на таблото, просто си го има звука. Имам чувството, че е писукането за отворена шофьорска врата, но защо писука, като не е запалена?
Ford Focus Cmax 2000 куб. 136 к.с

Dmitarcho

Положението на ключа за фаровете какво е ? Зумера си пипка и без да е на котакт комата. Ако затвориш врата, и пип пип пип спира, значи е зумера.
Ръца Пръца

Lakokara4a

Май точно за отворена врата е. Преди малко пробвах без да пускам алармата, само с ключа да заключа и след това при отваряне пипкането го нямаше... И защо пипка ако знам...

tropper

Алармата да ти светка габаритите вместо мигачите?

Пиукането при отворена шофьорска врата се активира от включени габарити.
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Lakokara4a

Май точно гобаритите светват.. Казвам май защото я прибрах на едно място, че ме достраша от градушки и не мога да проверя. Страшно благодаря за отговора, ще питам този дето я постави дали може да сложи мигачите. Ако е така разбира се.