Офис стол за дома

Започната от emkata, 30 Юли 2015 18:50:08

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

emkata

Някой използва ли от този вид столове, с мрежестият гръб имам предвид:
     My Link
    Интересува ме всичко каквото може да кажете за тях.
    Сега у дома съм с този:
    My Link
    удобен е, но спарва и не ми се ще да вземам нещо подобно още веднъж.

Pyrhel

Ако можеш, намери си и с мрежа на долната част, доста по-хладно държи и не запарва. Гледам, че е с метална кръстачка, в никакъв случай не поглеждай пластмасовите! Този ми се струва с някаква ниска облегалка, аз поне не ги харесвам. Има люлеене и честно казано за цената изглежда ОК.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

emkata

Ясно, ще се поровя още. Посочих този защото ми е удобен за оглед и проба. Магазина е на няма и 5 минути пеша от нас. Другото нас де...  (rofl) (rofl) (rofl)

Alexi

задължително метална кръстачка и метални подлакътници .. аз съм с 4 или 5ти стол у нас ,че се застоявам пред РС-то ..в момента съм с един от изкуствена кожа ,излезе сравнително здрав - всичко останало му е метално тежи си на мястото .. беше 180 лв някъде

emkata

Ще пообиколя и магазините, ама като си нямаме нищо в града... няма как да стане веднага за съжаление.

opex

търси и с по-голяма извивка на кръста
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Dmitarcho

Епа ... моя първи стол за компа, го взех преди повече от 10 години, от Арон. Обикновенно столче за компютър, и си беше с пластмасова кръстачка - нищо и нямаша до последно - облегалката ме предаде накрая .
Защо трябва да е мерална кръстачката ?
Ръца Пръца

emkata

Цитат на: opex в 30 Юли 2015 19:48:18
търси и с по-голяма извивка на кръста

(thup)

Цитат на: Dmitarcho в 30 Юли 2015 19:49:16
Епа ... моя първи стол за компа, го взех преди повече от 10 години, от Арон. Обикновенно столче за компютър, и си беше с пластмасова кръстачка - нищо и нямаша до последно - облегалката ме предаде накрая .
Защо трябва да е мерална кръстачката ?

Мите, сегашният е с пластмасова основа и наистина не е мръднал. Ще направя обиколка по магазините и ще реша на място. За това не бях мислил, просто не искам да е от тип "Президентски" пак по посочена по-горе причина.

SICKandPROUD

Имах с пластмасова кръстачка и два пъти бях като обърната костенурка на пода. Сега съм с някакъв за около 200 лв. с метални крака и облегалки, вече втора година не е мръднал.

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

tropper

В офиса имам подобен на първия, само че е купуван от Метро преди 8 години. Здрав е. Но е много възможно този, който сега гледаш да е друг модел и да е по-слаб. Облегалката (когато се ползва) е удобна.

Моят на седалката е с изкуствена кожа и спарва ужасно много! Търси мрежа / текстил.
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

emkata

Мдаа, явно онлайн няма да стане. Ще се обикаля...

Pyrhel

Като стана дума за столове да питам и аз нещо. Имам няколко останали автомобилни седалки и мисля да си направя столове от тях. Виждали ли сте да се продават кръстачки и амортисьори отделно?

TourneoRS

Ти някоя 15 ка желязна джанта за основа, и стар амортисьор от сиерата из гаража нямаш ли ?  :P
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Pyrhel

За вкъщи е, не върви такива работи да правя :D

mirohristov

Ами сложи алуминиева джанта щом е за в къщи.  :))
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

Pyrhel

Тамън ще оползотворя 18-ките от Мондеото :))