Focus C-MAX 1.6 tdci

Започната от Gredarov, 25 Юли 2015 17:49:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Gredarov

Здравейте.От няколко месеца съм собственик на фокусника.Закупен бе от автокъща и веднага след това бе обслужено.В последствие се наложи да премахна агр клапана, тъй като влизаше в авариен  режим.От тогава няма никакви други проблеми.

G_o_c_e_v

Много да те радва. Защо премахна EGR-a? Аз моя го смених с чисто нов. Гледам салона ти е като моя ^-^
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Иван Вълков

Честито, гледам всичко си има колицата. Само радост да носи!

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

tisho_tbk

Честито. Пълна с глезотийки.

ihovahi

Максовете се множат. Честито и само да те радва. И само горив да й сипваш.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

ivaylo_m

Честито и много безпроблемни километри да й навъртиш.
Много добре изглежда колата.
Ghia  (thup)

Gredarov

Имам едно питане.Нямам копче за изключване на Esp то, но ми се струва че не е включен.Как да разбера дали има esp

Milcho

Които имат ESP, имат и копче за изключване. Следователно ти трябва да нямаш.

Честито за колата :)
"по-добре счупен Форд бензин, отколкото здраво БМВ дизел" - Ина Тодорова

momo76

Някой нямат копче. Изключва се от менюто на компа.

opex

Ако няма копче пак ли може да има ESP, но просто не може да се изключва/включва ръчно? Не се бърка с тракшън нали?
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Gredarov

И аз мисля че няма защото няколко пъти я настъпвам на мокро и няма никакви признаци за спънки в мощността

Alexi

като дадеш на контакт трябва за момент да светне индикатор за ЕСП .. ако няма такъв - нямаш ..

Gredarov

Да раздвижим малко темата с на колко гуми

Gredarov

Малко нови снимки

И добавяне на малко диоди.

Gredarov

След като никои не каза нищо за демферната шаиба след доста потропване се предаде и се наложи смяна.

На 3 места питах на всичките ми казват че това е най близо до оригинала.За сефте ми се случва да сменям такова нещо и не бях запознат.Заедно с ремъка,частите струваха 185 лв.За смяна не съм плащал.[emoji12]

Dmitarcho

Дано не те предаде скоро. Чувал съм, че е хубаво да се сменя с оригинална - заместителите не издържали много. Но при теб...ще врътне едни 100 000 км :)
Ръца Пръца

Gredarov

Мерси Мите ама колкото искара.Няма да я мисля и нея сега.

ihovahi

Добре си я сменил. Браво. Какво като не е оригинална!? Може да изкара и следващият собственик.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Gredarov

В неделя реших да сменя зимните гуми и се заиграх да сваля всички подкалници и да измия под тях.

Gredarov

Някои има ли представа шарнира 21 мм ли е или 18.Намирам и двата,но не съм свалил моите за проверка.