За какво последно си даде парите?

Започната от Vas, 01 Декември 2011 18:49:21

« назад - напред »

0 Потребители и 8 гости преглеждат тази тема.

Mondeicho

Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

gogo766

gogo766

И за обектив за Фуджито

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mondeicho

Alexi

Цитат на: gogo766 в 29 Април 2016 14:47:55
Колело
много маниашко колелце ,фикси е нали

gogo766

Да. фикси

Bivola

Дано изкара повече от стария

По-голям не можа да влезе в кутията

Mondeicho

52.50 лв. за пълен резервоар...

sinnerman

Mondeicho

17 лв. спрейче за почистване на климатика на колата:

VENTCI

Смених сп. течност - всичко 25 лв.

Mondeicho

sinnerman

Отдавна и бях хвърлил око. 88.60 лв.

Mondeicho

И към тях едни амортисьори Boge (rofl)-общо към 400 лв.

sinnerman

Радиатор за климатика. На стария през главата на един от нитовете с които са занитени държачите църцореше фреон. На този държачите са заварени. Искаха ми около 300 лв. за ремонт на стария. В МП питах за нов. Монтьора се засмя и каза "Наистина ли искаш да проверяваме." По-добре си намери втора употреба. Накрая с "помощ от приятел", чисто нов от Германия 130.00 лв.

Mondeicho

Силиконов калъф за 1$, мек и удобен:

nixel

Аз пък най-накрая намерих свястна бръсначка - MÜHLE R89 Grande. Всичко 102 лева.

Mondeicho

Тази е като от едно време, нали? С ножчетата?

nixel

Цитат на: Mondeicho в 18 Септември 2016 09:57:22
Тази е като от едно време, нали? С ножчетата?
Мда, но не е баш като от едно време, понеже с тази и да искам не мога да се порежа. Все пак са съвременно производство.
Хем реже, хем ножчето е 50ст.  8)

Dobrin_Todorov

flowsky

nixel добре дошъл в отбора на истинското бръснене. Обзалагам се, че усети разликата още с първото движение по кожата. Вземи си и качествена пяна за бръснене, от тези в тубичките и четка от естествен косъм, ако нямаш.

nixel

Цитат на: flowsky в 27 Септември 2016 18:42:46
nixel добре дошъл в отбора на истинското бръснене. Обзалагам се, че усети разликата още с първото движение по кожата. Вземи си и качествена пяна за бръснене, от тези в тубичките и четка от естествен косъм, ако нямаш.
Мерси,
баш с първото движение (като цяло първото бръснене) си беше страх да не се нарежа :) А пяна и тем подобни не си купувам от ученик. От край време се бръсна след баня под душа (на мокро). Не обичам да мръзна в банята. Но като цяло определено реже по-добре.
Досега не съм срещал бръсначка която хем да реже, хем да може да се чисти. Най добре режат еднодневките на BIC, но едвам ми стига за едно бръснене. Така се задръства, че просто ги хвърлям после.
Като цяло съм доволен от покупката, оправда ми очакванията.
Да се върнем и към темата - последно похарчих за 2 свещи като тези - https://youtu.be/JGB6ibhKU90?t=62
Малката таман ще става на 3. Към 10 лева два броя. :)

marti1996

пуловерче за 500 левчета докато си намеря фордче  ^-^ цели 45кс

opex

Boost-a в performance-a на компа е потресаващ :)

едит: понеже prikachi.com много често взе да се насира напоследък и не се вижда за какво е поста ако не зареди снимката - SSD Samsung 850 EVO 250GB
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Pyrhel

Ауу, чуститу! 850 Ево е брутален! >:D На много добра цена бяха у емаг'о в промо дните, следващата стъпка може да е само NVMe (rock)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

opex

Да :) И аз точа лиги за nvme, но ще почака да си ъпгрейдна компа с качествено дъно с m.2 слот дето да ползва pcie линии, а не стария сата, за да бутна там системния дял.
Тия хардове вече достатъчно напреднаха за да карат поне 5-6 години преди да започнат да дават грешки заради деградирането на паметта, а ако се ползва само за склад и по-скоро за четене откокото запис - още по-дълъг живот. Инвестицията определено си заслужава
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Alexi

ми той моя стана на 5г ,още си е на 100% а има десетки терабайти четене и запис ,А-Дата е

Pyrhel

О, за живота им изобщо не трябва да се притеснява човек. Гледам сега едни нови бюджетни SanDisk (z410), дават им 80 TBW, по тестове изкарват 150-170TBW. Всеки може да си погледне S.M.A.R.T. на диска и ще види колко е писал. С един WD Scorpio Black смених 2 лаптопа за около 5г, сега го погледнах за сверка - 34 TBW. И като се каже "изкарват", означава да почнат да дават първи признаци на мъртви клетки, които диска си ги изолира, като това трябва да е сигнал да се замисли човек, че скоро време е хубаво да го смени, така че - никаква жал за писане.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexi

мда аз мисля да взема нещо 1тБ и да наритам механичния който имам ,то гледам под 400 лв има вече

nixel

Къде има 1TB под 400 кинта?
Аз миналата година смених старите интелски 120-ки със 480 GB на SanDisk. Доколкото си спомням цената беше около 360 на парче от германия.

Между другото това е изгоден немски магазин на който може да се доверите. https://www.computeruniverse.net/en/groups/30001381/solid-state-drives-ssd.asp
С колегата сме поръчвали SSD, Panasonic камера за 2 бона, LEGO за децата, карти памет, ел. термометри. Всичко е точно и коректно. Цените на доста неща са под тези на емаг с промоциите им, като освен това в черният им петък има допълнително -10%.
Нещата идват с DHL, което не е евтино, но връщането на стоки е за тяхна сметка.  ??? И аз се очудих че можеш в не знам си колко дневен срок да върнеш стока ако не ти харесва, че и за тяхна сметка.
Хем е хубаво да има чужди търговци, хем не е хубаво, ама нашите като са кретени....